Dostluğunuz daim olsun, nice mutlu günleriniz olsuno benim can dostum sesi titrese valla hepsini damarımda hissediyorum etkilenmemek imkansız yaşadıkları araka arakaya ağır şeyler atlatacak geçecek biliyorum, ara ara
Dostluğunuz daim olsun, nice mutlu günleriniz olsun
Beni sevmeyen ölsün be Gül'üm bıngılım amma söylemesi ayıp çok hakikatliyimdir :))aminnn can can sağol senlede inşallah pek bıngıl sevmem ama seni sevdimmm
Beni sevmeyen ölsün be Gül'üm bıngılım amma söylemesi ayıp çok hakikatliyimdir :))
Iyi geceler tatlım, Allah rahatlık versin muck babyherkse güzel geceler tatlı uykular
Herseferinde bıkmadan ağladığım tek sahne
en zırladığım sahne
Herseferinde bıkmadan ağladığım tek sahne
Ne demek tabiki jeleseccim hemen bi cek hazırlıyorum@zuzu53 @sardunyam16 beratti FAZLANAZLI @feiliz @mercimekceku ve sidikli
bağış kabul edilir az çok demeyin sevaptır
Ne demek tabiki jeleseccim hemen bi cek hazırlıyorumhani yetmezse söyle tamamlayım
böyle dostlar oldukça sırtım yere gelmezhele de A AklinYolu1 yemek ısmarlamışsın belli ki elin bolll bana çek de yazan sen
böyle dostlar oldukça sırtım yere gelmezhele de A AklinYolu1 yemek ısmarlamışsın belli ki elin bolll bana çek de yazan sen
Aman jelo gicikberatti ya . Bir pinti ki sorma. Hepsini ismarladi. Hediyemi verdi. Dondurma almam dedi. Bak iste . Dondurmayi alip otekileri almasaydin dimi.
Kafam karistiAman jelo gicikberatti ya . Bir pinti ki sorma. Hepsini ismarladi. Hediyemi verdi. Dondurma almam dedi. Bak iste . Dondurmayi alip otekileri almasaydin dimi.
Kafam karistikim pinti Kim iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?