• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

kız neresi pinti yemek ısmarlamış ya bi yemek kaç para anam :KK70: hemde sana iştahın yerinde maşallah batırmışsındır beroyu:KK70: ama tatlısız yemek ısmarlamak olmaz bak burada haklısın :KK19:

Tatlisiz yemek olur mu jelo. Diyor ki midemde yer kalmadi ama bilmiyor ki benim mide onunkinin iki kati. :KK70:
Bu luckye karsi nedense bana pinti desede , dondurma alasim var :)

Biliyorsun diyetteyim simdi alicam diyorsun. :KK70:

Bu luckye karsi nedense bana pinti desede , dondurma

alasim var :)

ahahhah sana pinti diyene sen dondurma ile cevap ver boşver berom:21: iyiilk hep kazanır A AklinYolu1 bilmese de binti dese de allah bilir:KK24:

Seni estetiklere bogacagim :KK70:

estetiğe karşıyım ben doğal olacak kadın dediğin hadi çok gerekli ise bi iki dokunuş tamam dır:KK28: ha sen beni yemeğe boğ,gezmeye bog:cool: rakı balığa boğ:KK70:

Tatlisiz yemek olur mu jelo. Diyor ki midemde yer kalmadi ama bilmiyor ki benim mide onunkinin iki kati. :KK70:

Biliyorsun diyetteyim simdi alicam diyorsun. :KK70:

olmaz helede ben yemek sonrası şekerim düşüyor tatlı istiyom:rolleyes: ahhahaha yemek ısmarlayan birinden de bunu duymak hoş olmamış miden de yer kalmadı ne be:KK59: midemi ne biliyor :-):-):-)

Ben sert kadinim :KK12:ne oyle dondurma , tatli :KK12::KK12:yiyeceksen aci biber yiyeceksin :KK54:

Biberi sen ye tatlim. :KK70:

ahahhah sana pinti diyene sen dondurma ile cevap ver boşver berom:21: iyiilk hep kazanır A AklinYolu1 bilmese de binti dese de allah bilir:KK24:

estetiğe karşıyım ben doğal olacak kadın dediğin hadi çok gerekli ise bi iki dokunuş tamam dır:KK28: ha sen beni yemeğe boğ,gezmeye bog:cool: rakı balığa boğ:KK70:

olmaz helede ben yemek sonrası şekerim düşüyor tatlı istiyom:rolleyes: ahhahaha yemek ısmarlayan birinden de bunu duymak hoş olmamış miden de yer kalmadı ne be:KK59: midemi ne biliyor :-):-):-)

Ben de yemekten sonra tatli duskunlugu var. Yemekten degil tatlidan aldim zaten. :cool:

--------------------------------------------------------
Kizlar sut kaynatiyorum yogurt yapicam. :KK71:

Beratti merkur gerilemesi bugun sonra eriyor. Diyete baslayacaksan carsamba gunu basla.

Back