Nazar değdi karnım şişti vallaaazaten sana gıcığım 15 güünde lipo sonucu alan mink börülce kodumu yere yapışınn
Sağol can can sınav tecrübesi edinmiş olur ileride malum yoğun olacak bi arayıp çaya gel demedinki geleyim
onu beceremiyorum ben
Nazar değdi karnım şişti vallaaa
bi ben göremedim pazen donunu banada yollasanala davet yok sana eli dolu geldiğinde sorun yok çat kapı gelll
ben sana taktik veririmçok var öyle amuda kalkmış pazenli pozlarım acayip layk alıyor diyimm
şiş biraz anam bacımm senden gören diyor 1 haftada biye sonuç alamadımmm
An itibariyle yine sevgililer gününe sevgilisiz giriorm kimsenin sevgililer gününüde kutlamıyor iyi geceler diliyorum
bi ben göremedim pazen donunu banada yollasana
bi ben göremedim pazen donunu banada yollasana
kapitalist sistemin uydurmasyonları bunlar boşverAn itibariyle yine sevgililer gününe sevgilisiz giriorm kimsenin sevgililer gününüde kutlamıyor iyi geceler diliyorum
a hahaha bu iyiymişvalla benimde hiç sevgilim olmadı 17 de evlendim aynı adamla yaşıyorum halatek taşımı kendim aldım arada çiçek sepetinden kendime çiçek gönderirim birde salağa yatardım iş yerinde aaaaaaaaaa eşim çiçek göndermiş diye ağlama yavrummm aynıyızzz
kapitalist sistemin uydurmasyonları bunlar boşver
sen servis yapan millete sana güvenmem
Hahaaaa gönlü zengin insanım vesselam elimden geldiğince dolu dolu gelirimla davet yok sana eli dolu geldiğinde sorun yok çat kapı gelll
ben sana taktik veririmçok var öyle amuda kalkmış pazenli pozlarım acayip layk alıyor diyimm
şiş biraz anam bacımm senden gören diyor 1 haftada biye sonuç alamadımmm
Sen otur Mükellef sofraların başına sonra spor ayakkabısından medet bekle
Hahaaaa gönlü zengin insanım vesselam elimden geldiğince dolu dolu gelirim
Allah mutlulugunuzu daim etsinvalla benimde hiç sevgilim olmadı 17 de evlendim aynı adamla yaşıyorum halatek taşımı kendim aldım arada çiçek sepetinden kendime çiçek gönderirim birde salağa yatardım iş yerinde aaaaaaaaaa eşim çiçek göndermiş diye ağlama yavrummm aynıyızzz
Valla Çat kapı gelirimde diyetteyim :)) fit hatun görünce komplekse giriyorum çok haset bir insanım laf aramızdaen sevdiğim sensin balımmm biliyon demiiiyap getir mamaları bak çay benden bardak benden ev benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?