Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şikesiz olurmu yahuuuu işimiz bu as başkan Aziz Yıldırım'ın izindeyiz% 99 araya şike karışmazsa benim birinci benim karnım daha seksi hemde dövme var
Mercimeğim valla sen bomba olacaksın o kesin
Mercimeğim valla sen bomba olacaksın o kesin
Şikesiz olurmu yahuuuu işimiz bu as başkan Aziz Yıldırım'ın izindeyiz
Hahaha duramadin gitti oje ben bilmem valla sizdeki tum tecrubeler bende bekleyelim gorelimbu oje bozulsun o göbeğini bende bozarım diyim benim göbeğim ve memem çok layk aldı dr adı benle anılır diyim hemde direk reelde görüp beğenip gün aldılar sarı şeker daha çok beklen sen birinciliği
birincide benim en manyak üyede benimmm
bilmiyoz bakalım ne olacak adamın her ameliyatı iyide bundan pek ümidim yok lakı içiyor çok
valla duramdım hemde gördün riskli oje kırmızı bozulursa sil sür işHahaha duramadin gitti oje ben bilmem valla sizdeki tum tecrubeler bende bekleyelim gorelim
vay ciddi mi valla yapan sen o karnı cullop gibi yapan zuzuyu geç dımbıl havaya girdi indir havasını şu dımbıl bıngıl zuzuununSigarayi rakiyi birakiyorm kizim artik tamamen organik yasama aciyorum kapilarimi brokoli diriliginde gobegim olcak benim
vay ciddi mi valla yapan sen o karnı cullop gibi yapan zuzuyu geç dımbıl havaya girdi indir havasını şu dımbıl bıngıl zuzuunun
Bendeki hava öyle kolay kolay inmezvay ciddi mi valla yapan sen o karnı cullop gibi yapan zuzuyu geç dımbıl havaya girdi indir havasını şu dımbıl bıngıl zuzuunun
Olmaz olamaz yapamaz yapmamalı
Hahahha o kadar da degil piercing bence sadece gobekte cok guzel hatta baya sexy artik tatil donusu bekliyorum en guzel yakisana benden hediye piercinghiç tarzım değil ama sana yakışır berommm bak yaptır k.k da arkandan gelen çok olur
Vuuuuuuu kapışma var he :))Hahahha o kadar da degil piercing bence sadece gobekte cok guzel hatta baya sexy artik tatil donusu bekliyorum en guzel yakisana benden hediye piercing
Evett zorlu bi kapisma olacak artik tatilde hic bisey yemeyip icmezlerVuuuuuuu kapışma var he :))