• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Jelesec Jelesec zuzu53 zuzu53 Hahaha Ercan sizdeki tecrubelerin tamamini bende kullandi hangimizin gobegi polemigini acik ara kazanirim:KK59:

bu oje bozulsun o göbeğini bende bozarım diyim:63::63::63: benim göbeğim ve memem çok layk aldı dr adı benle anılır diyim hemde direk reelde görüp beğenip gün aldılar sarı şeker daha çok beklen sen birinciliği:KK59::KK59::KK59:

birincide benim en manyak üyede benimmm:KK25::KK73::-):-):-):-)

bu oje bozulsun o göbeğini bende bozarım diyim:63::63::63: benim göbeğim ve memem çok layk aldı dr adı benle anılır diyim hemde direk reelde görüp beğenip gün aldılar sarı şeker daha çok beklen sen birinciliği:KK59::KK59::KK59:

birincide benim en manyak üyede benimmm:KK25::KK73::-):-):-):-)
Hahaha duramadin gitti oje ben bilmem valla sizdeki tum tecrubeler bende bekleyelim gorelim:KK55:

vay ciddi mi valla yapan sen o karnı cullop gibi yapan :KK58: zuzuyu geç dımbıl havaya girdi indir havasını şu dımbıl bıngıl zuzuunun:KK70:

Hakkimiz valla hiiiic indirmeyelim havalarimizi zuzuyada dedim bi duz yurumeye basliyayim azcik duzelim kahve icicez Ercanida cagiririz tam olur

Back