Sanatçı kıtlığı vardı eskiden, olanda hakkını veriyordu yaptığı işin dediğim gibi dinleyip duruyorduk tek bir Şarkıyı şimdilerde gündelik ve gündemlik şarkılar yazılıp piyasaya sürülüyor hiç hoşnut değilim bu durumdanValla oturdum , dinledim :)
Aynen hatirlattiniz ya bu sarkilarini ne guzelmis Eski sarkilarSanatçı kıtlığı vardı eskiden, olanda hakkını veriyordu yaptığı işin dediğim gibi dinleyip duruyorduk tek bir Şarkıyı şimdilerde gündelik ve gündemlik şarkılar yazılıp piyasaya sürülüyor hiç hoşnut değilim bu durumdan
Biraz daha eskilerden neler var ?Aynen hatirlattiniz ya bu sarkilarini ne guzelmis Eski sarkilar)
Biraz daha eskilerden neler var ?
Buda benden gelsin.bayılırım bu şarkıya
Bumuydu canımSu sarki kimindi olmasan mektubun yazdiklsrin olmasa ? Kim inanir Sence ayrildigimiza Boyle bisey
Evet buydu supersin :))Bumuydu canım
BirakmaCanim eglendirik hatunsun hic birakma beni
Ne şarkıydı dinler dururduk ey gidi günler
Ben seni isteyerek seviyom jelom..hemşde pazen donunlan
Bak adına şiir bilem döktürdüm
Buda benden gelsin.bayılırım bu şarkıya
ben gelmeyeli herkes aşk'a gelmiş burdagünaydın taş hatunlar :)
Oyyyy ben senin donunu yerim valla pazen mazen senin seksiliğini hiçbirşey Gölgede bırakamaz bugün bir kez daha tasdikledim, canlı kanlı gördümya artık ölsemde gam yememBu akşamın sürprizizuzu53 canım benim ya sen ne iyi yürekli biriymiişsn bilemedim kıymetini artık kankam sensin jettan var hemide resimlerinden çok daha güzelmişisin bayıldım bayıldım daha incesin looo bacaklarını ne güzel yapmış helal olsun dedim bir kere daha germeden sadece lipo ile o dana bacak bu hale gelmiş maşşalalah ha gördün beni bak ev halimle pazen eşofmanımla dediğim gibi bende yalan yok pazen candır
Oyyyy ben senin donunu yerim valla pazen mazen senin seksiliğini hiçbirşey Gölgede bırakamaz bugün bir kez daha tasdikledim, canlı kanlı gördümya artık ölsemde gam yememyalnız o ne güzel bir ten ve göbektir arkadaş on numara beş yıldız. Ay sen bacaklarımı birde çıplak gör resimlerde çirkin çıkıyorum diyorum kimse inanmıyor düşün işte ne kadar güzel olduğumu
Ben boşunamı al yanak deyip duruyorum işte bu yüzden iyiki yollarımız kesişmiş ben kendisinede hep söylüyorum elleriniz dert görmesin diye :)) sen asıl spordan sonra seyret tozu dumana katacağım hele bir yaz gelsin allahın izni ileahhahaha bidahkine habeberli gelki totomu da gör bacımtenim bir yaz tatil yapmaktan öyle yahu yoksa sıfır makyaj saç ev modeli pazen eşofman üstte polar ayakta ev terliğ seni gördüm dedim ha sende kadınsın zuzu53 deee
maşllah maşallah sana evrimin adı sensin dedim yaaa bu bacak germeden olmaz diyenlere resimli kanlı canlı belgeldin hatta birgün yapalım zuzunun bacaklarını reelde görme diyetadını çıkar karnının da bacağının da o güzel gözlerin hep gülsün beybiii
Zar zor geldin bu günlereBen boşunamı al yanak deyip duruyorum işte bu yüzden iyiki yollarımız kesişmiş ben kendisinede hep söylüyorum elleriniz dert görmesin diye :)) sen asıl spordan sonra seyret tozu dumana katacağım hele bir yaz gelsin allahın izni ilefake make dımbıl mımbıl flu mlu hepsini hak etmişim değilmi
Oyyyyy ağzına eline yüreğine sağlık güzellikZar zor geldin bu günlere
Uzun estetik serüveninle
Zil takıp onamak hakkındır
Uçuş uçuş eteklerinle
Zar zor geldin bu günlere
Uzun estetik serüveninle
Zil takıp onamak hakkındır
Uçuş uçuş eteklerinle
Piercing yakışır dimi göbeğime can canwuuuuu harikasınsardunyam16
yalnız cidden hatunun eteği uçuş uçuş du kaldırdım hem karnına hamde muhteşem bacaklarına baktımgelmiş kapıma kadar kaçııırımıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?