- 27 Ocak 2015
- 766
- 867
- 103
Yok canım yok..dedikoduyla işim olmaz..karakterimde yoktur öyle huylar :))Hhahhahha buzuzu53 azmetti o killoları verdiya herşeyi yapar bak gör kesin çözer alıırız o zaman çeteye ama biizm çetenin kuralları var bak arkadan dedikodu yasak yapanın tez kellesi alınır
Yok canım yok..dedikoduyla işim olmaz..karakterimde yoktur öyle huylar :))
Söylediğin selamı unutmuyorum :)) video çok şahaneydidemi ama valla ilk bana karın germesini attığında ben bir avm deydim nasıl mutlu oldum bilsensardunyam16 dedim nlgpde sağol heyacn tavanda karın germeden tırsıyorum bana yardım et bana güvendi atttı resimlerini o günden sonra hep yanımda can dostum oldu o ve diğer canlar
Jelocan yarın da koymayıp unuttuğum jambonları yemeğe bekliyorum beyybiÇalış çalışş becerin az kaldı
Bugün enerjim tavan yedim peynirleri cikolatları yanın da canlar muhabbetin dedikodunun dibine vurduk hatta dedim dışardan okumayın gelin siizi bekliyorlar
Söylediğin selamı unutmuyorum :)) video çok şahaneydi
Jelocan yarın da koymayıp unuttuğum jambonları yemeğe bekliyorum beyybi
Jambonlar benim olsun jelibon verdiği kiloları bugün almıştır kesinJelocan yarın da koymayıp unuttuğum jambonları yemeğe bekliyorum beyybi
Jambonlar benim olsun jelibon verdiği kiloları bugün almıştır kesin
Hep söylüyorum ayol sen gençlik iksiri falanmı içtin maaşallahın var kıskanıyorum seni çok hıh
hahahahahahaha buraya da koyiimmii aahhahahahahah
Bülbül gibi şakıyordu jelibonhahahahahahaha buraya da koyiimmii aahhahahahahah
hahahahahahaha buraya da koyiimmii aahhahahahahah
Vallaha doğru... ip olmuş bu jelo
Hep söylüyorum ayol sen gençlik iksiri falanmı içtin maaşallahın var kıskanıyorum seni çok hıh
Bülbül gibi şakıyordu jelibon
Vallaha doğru... ip olmuş bu jelo
ben ekşınla ban cımbızla kib lee tazeleniyorumiksiirim bunlarr
bana bak aloo cıbıldak fotolarını atarım faceye görünnn
Kim ne eder benim cıbıl çirkin pörsük vücudumuben ekşınla ban cımbızla kib lee tazeleniyorumiksiirim bunlarr
bana bak aloo cıbıldak fotolarını atarım faceye görünnn
Kim ne eder benim cıbıl çirkin pörsük vücudumu
Kız 83 olmuşmuydun sen aboooooooo gözlerim yerinden fırladı vuuuuuuuipin biraz kalını amme olsun nerede o alyanağa 83 lerde gidişim nerde şimdi mankenim manken
gerçi senden etkilendim ama ollsun alyanağa karın olmaz en yakışıklı dr yi seçerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?