- 25 Eylül 2009
- 2.133
- 2.297
- 333
Yüklü ama buraya eklenmiyor deneme yapıyorum tekrardanAynı şekilde gene üstte ikonlardan girip yapılıyor...Emotions yüklümü cep telde?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüklü ama buraya eklenmiyor deneme yapıyorum tekrardanAynı şekilde gene üstte ikonlardan girip yapılıyor...Emotions yüklümü cep telde?
Kayınvalidem 6s kullanıyor ben külüstür 5 kullanıyorum adaletin bumu dünyaaaaaaakesin yüklü değildir zuzunun teli dandiktir nerden ikon olacak![]()
banabakın beni beğenin hep bakiim en birinç ben olmalıyımvallaha çeker giderim
topiğe de kilit atarım
mune ye derim hepinizi kodese tıkarım
![]()
Yüklü ama buraya eklenmiyor deneme yapıyorum tekrardan![]()
![]()
Kayınvalidem 6s kullanıyor ben külüstür 5 kullanıyorum adaletin bumu dünyaaaaaaa
Benimde teldekiler olmuyor zuzucumYüklü ama buraya eklenmiyor deneme yapıyorum tekrardan![]()
![]()
Benimde teldekiler olmuyor zuzucum
Kalp oldu ama diğerlerinide bir deneyeceğimBenimde teldekiler olmuyor zuzucum
Alemsin @Jelesekesin yüklü değildir zuzunun teli dandiktir nerden ikon olacak![]()
Kalpten başka bir şey olmuyor vıy vıy vıyda vıy vıy yar :)) hım hım hımda hım hım yarAyyy senle zuzu biiizm çeteye giremez yahuikon koyamıyonuz tellerdennn
![]()
Kalp oldu ama diğerlerinide bir deneyeceğim![]()
haydi Bismillah
Alemsin @Jelese
Kalpten başka bir şey olmuyor vıy vıy vıyda vıy vıy yar :)) hım hım hımda hım hım yar![]()
Bir hafta yemek yemek yasak sanaÇalış çalışş becerin az kaldı
Bugün enerjim tavan yedim peynirleri cikolatları yanın da canlar muhabbetin dedikodunun dibine vurduk hatta dedim dışardan okumayın gelin siizi bekliyorlar![]()
İyi yapmışsın.biz bu günlere onlarla geldik :))Çalış çalışş becerin az kaldı
Bugün enerjim tavan yedim peynirleri cikolatları yanın da canlar muhabbetin dedikodunun dibine vurduk hatta dedim dışardan okumayın gelin siizi bekliyorlar![]()
Tövbeler olsun sır sırdır unutulur gider çok iyi niyetli Mülayim bir kadınım ben ayol :))Hhahhahha buzuzu53 azmetti o killoları verdiya herşeyi yapar bak gör
kesin çözer alıırız o zaman çeteye ama biizm çetenin kuralları var bak arkadan dedikodu yasak yapanın tez kellesi alınır
![]()
İyi yapmışsın.biz bu günlere onlarla geldik :))