Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Kız zuzu uğraş bul..ben yapamıyorum sen bari yap..senin kalemin kuvvetliymiş Jelesec dedi ya becerirsin sen bu işleri..öğren banada anlat bacım..bak Jelesec bizi almıcak sonra

Hhahhahha bu zuzu53 azmetti o killoları verdiya herşeyi yapar bak gör kesin çözer alıırız o zaman çeteye ama biizm çetenin kuralları var bak arkadan dedikodu yasak yapanın tez kellesi alınır

Hhahhahha bu zuzu53 azmetti o killoları verdiya herşeyi yapar bak gör kesin çözer alıırız o zaman çeteye ama biizm çetenin kuralları var bak arkadan dedikodu yasak yapanın tez kellesi alınır
Tövbeler olsun sır sırdır unutulur gider çok iyi niyetli Mülayim bir kadınım ben ayol :))

İyi yapmışsın.biz bu günlere onlarla geldik :))

demi ama valla ilk bana karın germesini attığında ben bir avm deydim nasıl mutlu oldum bilsen sardunyam16 dedim nlgpde sağol heyacn tavanda karın germeden tırsıyorum bana yardım et bana güvendi atttı resimlerini o günden sonra hep yanımda can dostum oldu o ve diğer canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…