Yüklü ama buraya eklenmiyor deneme yapıyorum tekrardanAynı şekilde gene üstte ikonlardan girip yapılıyor...Emotions yüklümü cep telde?
Kayınvalidem 6s kullanıyor ben külüstür 5 kullanıyorum adaletin bumu dünyaaaaaaakesin yüklü değildir zuzunun teli dandiktir nerden ikon olacak
banabakın beni beğenin hep bakiim en birinç ben olmalıyımvallaha çeker giderim topiğe de kilit atarım mune ye derim hepinizi kodese tıkarım
Yüklü ama buraya eklenmiyor deneme yapıyorum tekrardan
Kayınvalidem 6s kullanıyor ben külüstür 5 kullanıyorum adaletin bumu dünyaaaaaaa
Benimde teldekiler olmuyor zuzucumYüklü ama buraya eklenmiyor deneme yapıyorum tekrardan
Benimde teldekiler olmuyor zuzucum
Kalp oldu ama diğerlerinide bir deneyeceğimBenimde teldekiler olmuyor zuzucum
Alemsin @Jelesekesin yüklü değildir zuzunun teli dandiktir nerden ikon olacak
Kalpten başka bir şey olmuyor vıy vıy vıyda vıy vıy yar :)) hım hım hımda hım hım yarAyyy senle zuzu biiizm çeteye giremez yahuikon koyamıyonuz tellerdennn
Kalp oldu ama diğerlerinide bir deneyeceğim
haydi Bismillah
Alemsin @Jelese
Kalpten başka bir şey olmuyor vıy vıy vıyda vıy vıy yar :)) hım hım hımda hım hım yar
Bir hafta yemek yemek yasak sanaÇalış çalışş becerin az kaldı
Bugün enerjim tavan yedim peynirleri cikolatları yanın da canlar muhabbetin dedikodunun dibine vurduk hatta dedim dışardan okumayın gelin siizi bekliyorlar
İyi yapmışsın.biz bu günlere onlarla geldik :))Çalış çalışş becerin az kaldı
Bugün enerjim tavan yedim peynirleri cikolatları yanın da canlar muhabbetin dedikodunun dibine vurduk hatta dedim dışardan okumayın gelin siizi bekliyorlar
Tövbeler olsun sır sırdır unutulur gider çok iyi niyetli Mülayim bir kadınım ben ayol :))Hhahhahha buzuzu53 azmetti o killoları verdiya herşeyi yapar bak gör kesin çözer alıırız o zaman çeteye ama biizm çetenin kuralları var bak arkadan dedikodu yasak yapanın tez kellesi alınır
İyi yapmışsın.biz bu günlere onlarla geldik :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?