Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Paçozum ben ne giyersem giyeyim nerede çekilirsem çekileyim pik Yapmıyorum...senin de sakladığın sonra kapak yaptığın bacakların yeter be yaa
kamera ayarları ile oyna bacak havaya kaldır bak layk o zamanPaçozum ben ne giyersem giyeyim nerede çekilirsem çekileyim pik Yapmıyorum...
vayyy bu günleri de gördüm ya daha ölsem gam yemem ben sana bişey öğğreteceğimmm be yaaa facemi açan sen burada resim koyan sen albümü yapan sen instiğram açan sen etiketi bana soran sen yuppiiiiBen geldiiiiim muneee jelocan gı nasıl etiketlenio bu mune?
Seni ne özliim bea,bütün gün carcar beraberdikara teli var çok özlediysen beni özlemdin mi Mune diyon
En iyisi ben bir photo editör programı temin edeyim adımız çıktı dokuza inmez sekize hem fake'im hem bıngılkamera ayarları ile oyna bacak havaya kaldır bak layk o zaman
Seni ne özliim bea,bütün gün carcar beraberdik
Heeaa şu devrana bak sen peaaavayyy bu günleri de gördüm ya daha ölsem gam yemem ben sana bişey öğğreteceğimmm be yaaa facemi açan sen burada resim koyan sen albümü yapan sen instiğram açan sen etiketi bana soran sen yuppiiii
Heeaa şu devrana bak sen peaaa
senin herşeyin afilliydi be yahu ne estin buradaJelocan gı,benim profil foto da ne afilliymiş ha
nldglp Say'ın süslümü Süslü naifmi naif misafir perver hanımefendi etiketlemek istediğiniz kişinin yani diğer bir değişle nick'inin önüne @işareti koyup konuşmaya dahil ediyoruz, anlaşılmayan birşey olursa seve seve yardımcı olurum bi çikolata Karşılığında
Rüşvet değil garibanı sevindirmek diyelim beş aydır dilim dışarıda geziyorum nldglp acı bana pleasehahhahah rüşvetci ben yedim kalanı da paket yaptımmmm
Mesajlarım duruyomu acaba? Zuzu biz seninle yazışmıştık di mi ?