Konuyu takibe de aldım. Artık bildirim ve mail alacağım hihoyyt ☺
15 Ağustos'tan önceki mesajlarımı göremiyorumKonuyu takibe de aldım. Artık bildirim ve mail alacağım hihoyyt ☺
Benim adıma o kadar emin konuşma bak sonra sana sarkan derimin fotosunu çeker gönderirim gözlerin daha çok dönerha iki şişkosiize sorum siz amleiyatlardan sonra devasal kilolar verdiniz sarkan deforme olan karnınız varmı biliyom yokta merak edenler varda ben zayıftım sizden az balık etinde iidim bilmiorum ondan şey ettim
Benim adıma o kadar emin konuşma bak sonra sana sarkan derimin fotosunu çeker gönderirim gözlerin daha çok döner
Ayol benim karnım benden önce karşıki rıhtımda gezinio hahahahahaha iki şişkosiize sorum siz amleiyatlardan sonra devasal kilolar verdiniz sarkan deforme olan karnınız varmı biliyom yokta merak edenler varda ben zayıftım sizden az balık etinde iidim bilmiorum ondan şey ettim
Laf aramızda jelibonun karnı çok çirkin ve sarkık bir türlü itiraf edemediAyol benim karnım benden önce karşıki rıhtımda gezinio hahahahaha
Yok beybi hala taş gibi vallaha ...gerilmiş şey kolayına sarkmaz canikom...çünkü sırf deri değil,iç kasların da sıkıca içten sağlamlaştırıldığını söylemişti bir zamanlar Ercan beyDediğinde de haklı çıktı gerçekten...Bazen bir kaç kilo aldığımda tatillerde vs karnım tef gibi gerginleşiyor ama asla aşağıya sarkma vs olmuyor pek tabiki de...Bilmem annatabildimmi Jelocan hnm
SelaamKizlarrr selammm
Like like like like likebanabakın beni beğenin hep bakiim en birinç ben olmalıyımvallaha çeker giderim topiğe de kilit atarım mune ye derim hepinizi kodese tıkarım
Zuzuu sen bi soru sormuşisin...İkonları mesaj yaz bölümünde yorum yazarken tam üst kısımdaLaf aramızda jelibonun karnı çok çirkin ve sarkık bir türlü itiraf edemedi
Gülme,gülmeeeeLike like like like like
Yok yok telefondan eklenen smileys'leri diyorum :) onu bir türlü yapamadım gittiZuzuu sen bi soru sormuşisin...İkonları mesaj yaz bölümünde yorum yazarken tam üst kısımda
Gülme,gülmeeeelaykla sadece
Aynı şekilde gene üstte ikonlardan girip yapılıyor...Emotions yüklümü cep telde?Yok yok telefondan eklenen smileys'leri diyorum :) onu bir türlü yapamadım gitti
Ayol benim karnım benden önce karşıki rıhtımda gezinio hahahahaha
Yok beybi hala taş gibi vallaha ...gerilmiş şey kolayına sarkmaz canikom...çünkü sırf deri değil,iç kasların da sıkıca içten sağlamlaştırıldığını söylemişti bir zamanlar Ercan beyDediğinde de haklı çıktı gerçekten...Bazen bir kaç kilo aldığımda tatillerde vs karnım tef gibi gerginleşiyor ama asla aşağıya sarkma vs olmuyor pek tabiki de...Bilmem annatabildimmi Jelocan hnm
Aynı şekilde gene üstte ikonlardan girip yapılıyor...Emotions yüklümü cep telde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?