Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

topic can çekişiyo beee günlerdir tek kelime etmemişsiniz yazık yazık o kadar emek verildi bu topice selam hepicinize kızçeler

topic can çekişiyo beee günlerdir tek kelime etmemişsiniz yazık yazık o kadar emek verildi bu topice selam hepicinize kızçeler

herkes diğer sosyal medya ağlarına takılıyor he vallahi ne dedikodu vardı burada kesin biri beddua etti dağılsın başlık diye

Pafff bu başlığı ben açmıştım.EEE ndglp bu topik böylemi olacaktı ogülatakaneler,jelocanlar,bentopraklar,...nerdesiniz nerdeee

aşkım canım bebeğim seni gördüm burada hemen geldim nasıl geçti gösteri sensiz boynu bükük kaldık develide

Jelocanıııım canımsın sen benimmm Bebeğim 2 gündür feci durumdayım.Yorgunluktan geberdim Gösteri nefisti.Resimlerini koydum bakarsın.Herkesi de yolladım.Dinleniyorum şimdi

Jelocanıııım canımsın sen benimmm Bebeğim 2 gündür feci durumdayım.Yorgunluktan geberdim Gösteri nefisti.Resimlerini koydum bakarsın.Herkesi de yolladım.Dinleniyorum şimdi

hadi zaman ayır artık bizlere çooooooooooooook özledikkkk ogülü daha nerelerden geldi sen dibimiz de göremedik

aaa beğenler değişmiiişşş sana katılıyorum,katılmıyorumlar falan var

süper bakındım biraz

hadi zaman ayır artık bizlere çooooooooooooook özledikkkk ogülü daha nerelerden geldi sen dibimiz de göremedik

süper bakındım biraz

Ya jelocanım haklısın ama naapim zaten kuafördeydim gördün işte resimleri.İzmitten bir arkadaş geldi.Bir de bizim kızlar hepsi bende toplandık gittik gösteriye.Yoksa uçar gelirdim biliyorsun

Kızım bu ne yaa beğeniler özel msj olarak geliyor.Kimse görmüyor beğenileri...aaa itirazım vaaaar hiç beğenmedim ben bu işleri

Ayakları uzattım puf a,ohh nescafe de koydum yanıma

Ya jelocanım haklısın ama naapim zaten kuafördeydim gördün işte resimleri.İzmitten bir arkadaş geldi.Bir de bizim kızlar hepsi bende toplandık gittik gösteriye.Yoksa uçar gelirdim biliyorsun

afiyet olsun bebeğim... gördüm gördüm ay çok keyifli idi özlemişiz vallahi dedikoduyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…