foruma girmediği halde popülerliğini kaybetmeyen sevgili tüylü, arkadaşım olduğun için bi kez daha gurur duydum
53 olmuş hatta bebişim
bende yok teklif albüm mü yapsam seksüüüüüüüüüüü
Nldglp jelesec ogltkn hepiciğinizi cooook özledim ben yazdan beri anca kendimi topladım da tekrar topiğe basladımmm burda olmayı çok özlemişimmmm
selam,hoşgeldin
topic can çekişiyo beee günlerdir tek kelime etmemişsiniz yazık yazık o kadar emek verildi bu topiceselam hepicinize kızçeler
herkes diğer sosyal medya ağlarına takılıyorhe vallahi ne dedikodu vardı burada kesin biri beddua etti dağılsın başlık diye
oyyy yazzıkkk kıyammammm :) olsun bebem önemli olan beraberlik değilmi ha burdan ha ordan :)
Bak senle ben 02. de sosyal medyadan dövme dedikodusu yaptıkaynen çete aynı çete hiç ayrılmadık
aynen bidenemmm bitmez bizim muhabbetimiz yer zaman mekan farketmiyooo kıhkıhkıh
hadi seninde büyük buluşma na az kalmış hazırlığını yap
dedikodu muhabbet hep olsun gülüm
herkes diğer sosyal medya ağlarına takılıyorhe vallahi ne dedikodu vardı burada kesin biri beddua etti dağılsın başlık diye
KesiinTabe tabe hiç dedikodu yoktu
aşkım canım bebeğim seni gördüm burada hemen geldimnasıl geçti gösteri sensiz boynu bükük kaldık develide
Jelocanıııım canımsın sen benimmmBebeğim 2 gündür feci durumdayım.Yorgunluktan geberdim Gösteri nefisti.Resimlerini koydum bakarsın.Herkesi de yolladım.Dinleniyorum şimdi
aaa beğenler değişmiiişşşsana katılıyorum,katılmıyorumlar falan var
hadi zaman ayır artık bizlere çooooooooooooook özledikkkk ogülü daha nerelerden geldi sen dibimiz de göremedik
süper bakındım biraz
Ayakları uzattım puf a,ohh nescafe de koydum yanıma
Ya jelocanım haklısın ama naapim zaten kuafördeydim gördün işte resimleri.İzmitten bir arkadaş geldi.Bir de bizim kızlar hepsi bende toplandık gittik gösteriye.Yoksa uçar gelirdim biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?