• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Bu kadar cene yeter.Simdi popolar kalksin doggggru spora....dedikoducu ogule ve jeleseke, tembel tenekeler sizii.Yimegimi yaptim,spor cantam hazir gelatolari eritmeye gidiyorum.Siz de totolari buyutmeye devam byeeeeee

:53::53::53: yemek yapıldı yani brawooo sana bacım ya :ssz: daha yataklar ortada benim afyonum patlamadı henüz iş için açılmam lazım:51:

Günaydın bebekler ne alemlerdesinizz nasılsınızz huu huuuuuuu.. Heryerde incin top oynuyoreeeeeee....:24::24::24:

günaydın canım :21: Herkes telde face de what da :19::19::19: Sessiz kaldı buralar polemik yapmam lazım benim hepsi toplanırlar:1:

ayynen doğrusunnnnnnn valla wats p çıktı kk bozuldu uğramaz oldu millet
:)))))))
polemik yapmak sıkıntı olmuyoda kızz cezaa yiyince sıkıntı ahahah:1:

ayynen doğrusunnnnnnn valla wats p çıktı kk bozuldu uğramaz oldu millet
:)))))))
polemik yapmak sıkıntı olmuyoda kızz cezaa yiyince sıkıntı ahahah:1:

:))))) aynen ya paralı olsun millet tekrar buraya hucum eder :ssz:

polemik aksiyon şart üstüne ceza yedi mi tam olur

Hosgeldin Ayceyy istedigin nanik olsun ama cepten nanik yapamiyorum:( en iyisi nanik yaziim.nanik nanik nanik nanik nanik nanik nanik nanikim naniksin nanik nanikiz naniksiniz nanikler.......Sevgiler;)

Hoşbulduk :))) teşekkür ederim nanikler için de :) Sevgiler, bol keyifler ;)

Günaydın canım :21: herkes telde face de what da :19::19::19: sessiz kaldı buralar polemik yapmam lazım benim hepsi toplanırlar:1:

Hadi yap bi polemik cicimm:1: Bizim şu meme estetiğinde bir çatlak kadın vardıya haniii...kikikikikikkiki :9: hadi bakalım üstüne alınan alınsın da şikayet etsin şimdi :33::33::33:

Hadi yap bi polemik cicimm:1: Bizim şu meme estetiğinde bir çatlak kadın vardıya haniii...kikikikikikkiki :9: hadi bakalım üstüne alınan alınsın da şikayet etsin şimdi :33::33::33:

:37::37::37::37: çok polemik ister gördüm seni:ssz: özlemişsin belli :1: ben kib yaaptım seni çatlak hakaret bana mı dedin:25:

Bu arada 52 kişi arkadaşlık görndermiş...paffff naapacam ben şimdi:44:

:53::51::52: 52.arkadaşlık mı vay vay amma popüler hatunsun sen tüylü kaçı kadın kaçı erkek acep 52.nin:1::1::1:

Herkese günaydin :)
CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN. :)))

bademcim, inşallah iyi gecer randevun, hissettiğini ayna da görürsün canım ben eminim:16: çıkışta yaz yine olur mu? kaçta gideceksin?
üstteki yazını okuyunca geçmiş canlandı gözümde...uzun süre ellerimi çekememiştim üstlerinden, sütyeni çıkarınca aşşa düşçekler gibi geliyordu:17: hey gidi günler hey, nerdeyse 1,5 yıl olacak şimdi, zaman hızlı geçiyor

Selam 1,5 yil olmus yaptirali. Benim 1 aylık henüz. Acaba küçülme oluyormu diye sorsam? Kafayı yücem bu küçülme hikayesine. Yani su an cok memnunum ölçüsünden ama küçülürse hic bir ise yaramayacak o kadar ameliyat falan :((( :18:

Bu arada 52 kişi arkadaşlık görndermiş...paffff naapacam ben şimdi:44:

foruma girmediği halde popülerliğini kaybetmeyen sevgili tüylü, arkadaşım olduğun için bi kez daha gurur duydum:1:

Selam 1,5 yil olmus yaptirali. Benim 1 aylık henüz. Acaba küçülme oluyormu diye sorsam? Kafayı yücem bu küçülme hikayesine. Yani su an cok memnunum ölçüsünden ama küçülürse hic bir ise yaramayacak o kadar ameliyat falan :((( :18:

philis, sen küçültmemi yaptırdın ki? mesajından anladığım kadarıyla meme büyütme oldun. Benimki küçültmeydi, ve daha da küçülebilirler işin aslına bakarsan, benim için hiç bi sakıncası yok:27:

foruma girmediği halde popülerliğini kaybetmeyen sevgili tüylü, arkadaşım olduğun için bi kez daha gurur duydum:1:

philis, sen küçültmemi yaptırdın ki? mesajından anladığım kadarıyla meme büyütme oldun. Benimki küçültmeydi, ve daha da küçülebilirler işin aslına bakarsan, benim için hiç bi sakıncası yok:27:

Pardon ben oncesine bakmadan yazmıştım.. Ya herkesin derdi ayri, biz büyüsün diye kırk takla atıyoruz , siz küçülsün diye.....:))

Nldglp jelesec ogltkn hepiciğinizi cooook özledim ben yazdan beri anca kendimi topladım da tekrar topiğe basladımmm burda olmayı çok özlemişimmmm

Back