• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Ah benim canım topiğiim...Ne kadar da sessiz kalmış :50: Ne güzel günler paylaşmıştık oysaki...kikir kikir ne eğlenirdik...Bu topiği açtığım gün Jelocanım ne sevinmiştik hatırlıyormusun :16: Ogülem canım benim...Ama biz Jelocanımla (Jelesec) beraber haftaya Ogltkn nin memleketine kalmaya gidiyoruz.Burada yazışmalar bitti ama bizim dostluğumuz hiiiç bitmedi.Di mi kızlar :34: Herkese kucak dolusu sevgiler.Sizi ve burayı hiç unutamıyorum.Ama vaktim elvermediğinden kulübe malesef giremiyorum. Hepinizi öpüyorum.:16:

Ah benim canım topiğiim...Ne kadar da sessiz kalmış :50: Ne güzel günler paylaşmıştık oysaki...kikir kikir ne eğlenirdik...Bu topiği açtığım gün Jelocanım ne sevinmiştik hatırlıyormusun :16: Ogülem canım benim...Ama biz Jelocanımla (Jelesec) beraber haftaya Ogltkn nin memleketine kalmaya gidiyoruz.Burada yazışmalar bitti ama bizim dostluğumuz hiiiç bitmedi.Di mi kızlar :34: Herkese kucak dolusu sevgiler.Sizi ve burayı hiç unutamıyorum.Ama vaktim elvermediğinden kulübe malesef giremiyorum. Hepinizi öpüyorum.:16:

valla tüylüm bu başlık fenomen olmuş haberimiz yok geçen özelden meme küçültmeden biri meme büyütmeden biri yazmış sizin geyik topiğiniz vardı bulamıyoruz kapandı mı diye:ssz: sen olmayınca yazmıyoruz bizde evet hatta başlık adını değiştirmek için yazmıştın beklemiştik ne heyecandı;

bu sitenin bana verdiği çok şey var doktorumu buldum, ameliyatlarımı oldum, okudum paylaştım bilgi aldım bilgi verdim:34: çok güzel arkadaşlıklar buluşmalar reele taşınan sohbetler oldu AMA AMA sen ve ogülü iyiki tanıdım iyiki dostuz allah bozmasın ikinizi de çokkk SEVİYORUM:16: :54:

ayyy büyük gün geldi gidiyoruz oy oy oyyyy pijamalı terlikli yatıya süper

Son düzenleme:
valla tüylüm bu başlık fenomen olmuş haberimiz yok geçen özelden biri meme küçültmeden biride meme büyütmeden yazmış sizin geyik topiğiniz vardı bulamıyoruz kapandı mı diye:ssz: sen olmayınca yazmıyoruz bizde evet hatta başlık adını değiştirmek için yazmıştın beklemiştik ne heyecandı;

bu sitenin bana verdiği çok şey var doktorumu buldum, ameliyatlarımı oldum, okudum paylaştım bilgi aldım bilgi verdim:34: çok güzel arkadaşlıklar buluşmalar reele taşınan sohbetler oldu AMA AMA sen ve ogülü iyiki tanıdım iyiki dostuz allah bozmasın ikinizi de çokkk SEVİYORUM:16: :54:

ayyy büyük gün geldi gidiyoruz oy oy oyyyy pijamalı terlikli yatıya süper

Yaa niye beğen butonu kaldırıldı yaaa:84: Alışkanlık olmuş hemen elim beğen e gidiyor...BAk ogüle bu ikonu çok severdi :76: hahahahahahahah

Yaa niye beğen butonu kaldırıldı yaaa:84: Alışkanlık olmuş hemen elim beğen e gidiyor...BAk ogüle bu ikonu çok severdi :76: hahahahahahahah

yok canım var yine beğeni solda yıldızı tıkla beğen :34: ha ha ha kulakları çınlasın giderken bu ikonu hediye paketi yapalım ona :1:

sana bomba haber açıktan yazmayayım o yazmadı çünkü kartopu ile ilgili pazartesi senin o taraftayım anladın sen:51:

Ayy başım döndü Jelesec ,habire bir mesajın var diyor,hoop gidiyorum alıntı çıkıyor... Sen beğeniyorsun ben beğenemiyorum...Arapsaçı olmuş burası yaw:44: Haftaya ayaklarımızı çeker koyarız buraya hahahahahahaha :9:

Ayy başım döndü Jelesec ,habire bir mesajın var diyor,hoop gidiyorum alıntı çıkıyor... Sen beğeniyorsun ben beğenemiyorum...Arapsaçı olmuş burası yaw:44: Haftaya ayaklarımızı çeker koyarız buraya hahahahahahaha :9:

kız yok başta bana da karışık geldi alıştım söz öğretcam :6:sen bana faceyi öğrettin buda benden olsun:51: süper olur ha ha ha çekip koyalımmm:32:

sana bomba haber açıktan yazmayayım o yazmadı çünkü kartopu ile ilgili pazartesi senin o taraftayım anladın sen:51:

aaaaaaa abboooo :24: Bak bir de 67 kişi bana arkadaşlık göndermiş.Şimdi ben çok uzun zamandır girmiyorum ya birikmiş bir sürü:32: Ay ne çok sevenim varmış :32::32::32::52:

Back