• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

fasülyeler, pıt pıt sarılan dolmalar, mantılar yalan oldu bebem, onların hepsi geçen seneydi:ssz:

Çok yaşlandı çooook :1:

:)))))) kız o senle beni cebinden çıkarır bu haliyle bile :ssz: hastane de sabah odayı girişi aklıma geldi yatcaz kalkcaz hooooop ordayım :1:

:16: yok be güzelim uyumuyordum da k.k.da değildim :ssz: hadi kış geliyor arada kaç bu tarafa özledik :54:

Heyyo buradayım :)) Kendimi kış moduna alamadım ama daha çok gelirim bu taraflara... İş fazlalığını bir tarafa ayırıp normal insan olmaya karar verdim. Öpücükledim canım ;)

Son düzenleme:
Heyyo buradayım :)) Kendimi kış moduna alamadım ama daha çok gelirim bu taraflara... İş fazlalığını bir tarafa ayırıp normal insan olmaya karar verdim. Öpücükledim canım ;)

:))) güzel kadın gel bekletme:) bende resimde ellerin tutuğun kim canım?:))))

$Tazmanya_Canavar___6188.jpg

Benim dedikodumu yapan ogülü :47::47::47: Veee ona ortak olan Jelesec e :47::47::47:

Bu kadar cene yeter.Simdi popolar kalksin doggggru spora....dedikoducu ogule ve jeleseke, tembel tenekeler sizii.Yimegimi yaptim,spor cantam hazir gelatolari eritmeye gidiyorum.Siz de totolari buyutmeye devam byeeeeee

Back