• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

foruma girmediği halde popülerliğini kaybetmeyen sevgili tüylü, arkadaşım olduğun için bi kez daha gurur duydum:1:

53 olmuş hatta bebişim :34::12::12::12:

bende yok teklif albüm mü yapsam seksüüüüüüüüüüü:27:

Nldglp jelesec ogltkn hepiciğinizi cooook özledim ben yazdan beri anca kendimi topladım da tekrar topiğe basladımmm burda olmayı çok özlemişimmmm

selam,hoşgeldin:21:

topic can çekişiyo beee günlerdir tek kelime etmemişsiniz yazık yazık o kadar emek verildi bu topice :P selam hepicinize kızçeler :16:

topic can çekişiyo beee günlerdir tek kelime etmemişsiniz yazık yazık o kadar emek verildi bu topice :P selam hepicinize kızçeler :16:

herkes diğer sosyal medya ağlarına takılıyor :ssz: he vallahi ne dedikodu vardı burada :ssz: kesin biri beddua etti dağılsın başlık diye:51:

Pafff:5: bu başlığı ben açmıştım.EEE ndglp bu topik böylemi olacaktı :19: ogülatakaneler,jelocanlar,bentopraklar,...nerdesiniz nerdeee:16:

aşkım canım bebeğim seni gördüm burada hemen geldim:16: nasıl geçti gösteri sensiz boynu bükük kaldık develide

Jelocanıııım canımsın sen benimmm :16::16::16::16: Bebeğim 2 gündür feci durumdayım.Yorgunluktan geberdim:19: Gösteri nefisti.Resimlerini koydum bakarsın.Herkesi de yolladım.Dinleniyorum şimdi

Jelocanıııım canımsın sen benimmm :16::16::16::16: Bebeğim 2 gündür feci durumdayım.Yorgunluktan geberdim:19: Gösteri nefisti.Resimlerini koydum bakarsın.Herkesi de yolladım.Dinleniyorum şimdi

:16: hadi zaman ayır artık bizlere çooooooooooooook özledikkkk ogülü daha nerelerden geldi sen dibimiz de göremedik :43:

aaa beğenler değişmiiişşş:53: sana katılıyorum,katılmıyorumlar falan var :51:

süper bakındım biraz

:16: hadi zaman ayır artık bizlere çooooooooooooook özledikkkk ogülü daha nerelerden geldi sen dibimiz de göremedik :43:

süper bakındım biraz

Ya jelocanım haklısın ama naapim zaten kuafördeydim gördün işte resimleri.İzmitten bir arkadaş geldi.Bir de bizim kızlar hepsi bende toplandık gittik gösteriye.Yoksa uçar gelirdim biliyorsun:50::50::50:

Kızım bu ne yaa beğeniler özel msj olarak geliyor.Kimse görmüyor beğenileri...aaa itirazım vaaaar:72: hiç beğenmedim ben bu işleri:47:

Ayakları uzattım puf a,ohh nescafe de koydum yanıma :ssz::ssz::ssz:

Ya jelocanım haklısın ama naapim zaten kuafördeydim gördün işte resimleri.İzmitten bir arkadaş geldi.Bir de bizim kızlar hepsi bende toplandık gittik gösteriye.Yoksa uçar gelirdim biliyorsun:50::50::50:

afiyet olsun bebeğim... gördüm gördüm ay çok keyifli idi özlemişiz vallahi dedikoduyu

Back