• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

afiyet olsun bebeğim... gördüm gördüm ay çok keyifli idi özlemişiz vallahi dedikoduyu

Nasıl içim gitti anlatamam.Hani dedim yarı bedenimi de orayamı göndersem...aklım kaldı ama en çok ogltkn için üzülmedim desem yalan olur.Sizi nasıl olsa bir şekilde görebilrim ama onu malesef :50:

Nasıl içim gitti anlatamam.Hani dedim yarı bedenimi de orayamı göndersem...aklım kaldı ama en çok ogltkn için üzülmedim desem yalan olur.Sizi nasıl olsa bir şekilde görebilrim ama onu malesef :50:

gideceğiz ya gülüm evine ama ne gezeceğiz planı çook ağanın:51:

bu parça ile sabah sporumu yaptımm benden herkese gelsinnn

Shakira - Waka Wak.mkv:16:

Son düzenleme:

kuzun neledegelepem, taaa ne zaman yazmışsın da ben ancak görmüşüm (ayladır yazdığım ilk entry bu :32: )
görüşemedik geldiğimde, uymadı...ama güzel günler göreceğiz, güneşli günler:16:

gideceğiz ya gülüm evine ama ne gezeceğiz planı çook ağanın:51:

İnşallah Jelocanım inşallah.Nisan başı gibi oralardayız allah izin verirse:34:

bekliyorum, sözünüz var...cayanı gebertirim:23:

kuzun neledegelepem, taaa ne zaman yazmışsın da ben ancak görmüşüm (ayladır yazdığım ilk entry bu :32: )
görüşemedik geldiğimde, uymadı...ama güzel günler göreceğiz, güneşli günler:16:

bekliyorum, sözünüz var...cayanı gebertirim:23:

:16::16::16::16: kankam gelmişşşş :24::24::24::24:

hadi gel ya gezek yine özledimmm

:16::16::16::16: kankam gelmişşşş :24::24::24::24:

hadi gel ya gezek yine özledimmm

valla bugün aynı şeyi dedim...ne güzeldi birlikte...her iki yakayı da tavaf ettik resmen :) istanbul kazan biz kepçe...tadı damağımda kaldı. nisandan sonra ilk fırsatta :23:

nisan zaten gezme ayı olacak,
besteye gitçez,
siz bana gelceksiniz.
ben size gelcem:21:

bu arada elifnaz'ın lazer lipo sonucuna dibim düştü:nazar:
ne güzel iş çıkarmış ercan bey.
yepyeni bi beden yaratmış resmen, naapsak, lipo mu olsak yaz gelmeden:52:

valla bugün aynı şeyi dedim...ne güzeldi birlikte...her iki yakayı da tavaf ettik resmen :) istanbul kazan biz kepçe...tadı damağımda kaldı. nisandan sonra ilk fırsatta :23:

nisan zaten gezme ayı olacak,
besteye gitçez,
siz bana gelceksiniz.
ben size gelcem:21:

:)))şu vapur kaçırma olayı bile keyifli idi bakma:1:

vapurda işetme falan :9:

evet evet ben zaten heyecanla Nisanı bekliyorum tüylü yamuk yapmazsa tabiii :51:besteye gıçık oluyorum 4.kilo daha vermiş sıska :19::ssz:

bu arada elifnaz'ın lazer lipo sonucuna dibim düştü:nazar:
ne güzel iş çıkarmış ercan bey.
yepyeni bi beden yaratmış resmen, naapsak, lipo mu olsak yaz gelmeden:52:

sorma kıskananlar oldu aynı doktora ameliyat olanlar nasıl ya falan diye:1:evet harika sonuç ama kadında boğazı tutmuş yani dikkat etmiş

:)))şu vapur kaçırma olayı bile keyifli idi bakma:1:

vapurda işetme falan :9:

evet evet ben zaten heyecanla Nisanı bekliyorum tüylü yamuk yapmazsa tabiii :51:besteye gıçık oluyorum 4.kilo daha vermiş sıska :19::ssz:

:1:

teleferikte benimki nasıldı:9:

yalancıı anneeee, ben bi kere 7'yim ha haa...ayh hiç unutmıcam bunu...
cok güzeldi canım ciğerim...gelemeyen tüylülüyer kıskansın hıhh:ssz:

sorma kıskananlar oldu aynı doktora ameliyat olanlar nasıl ya falan diye:1:evet harika sonuç ama kadında boğazı tutmuş yani dikkat etmiş

valla az kalsın ben bile kıskanıyodum. bana bi lipo yapmadı diye zamanında, üstelik yalvarmama rağmen :51:

:1:

teleferikte benimki nasıldı:9:

yalancıı anneeee, ben bi kere 7'yim ha haa...ayh hiç unutmıcam bunu...
cok güzeldi canım ciğerim...gelemeyen tüylülüyer kıskansın hıhh:ssz:

valla az kalsın ben bile kıskanıyodum. bana bi lipo yapmadı diye zamanında, üstelik yalvarmama rağmen :51:

:1::1:sen gülme krizine yakalandın o hala yalancı diyordu:52:ay aklıma geldi yine maymun ya

tüylü geziyor hala en son annesinin geleneksel gününde görüldü:23:

he valla bende diyeceğim yine yap benimki elif gibi olmadı:ssz:

:1::1:sen gülme krizine yakalandın o hala yalancı diyordu:52:ay aklıma geldi yine maymun ya

tüylü geziyor hala en son annesinin geleneksel gününde görüldü:23:

he valla bende diyeceğim yine yap benimki elif gibi olmadı:ssz:

ayh evet ya, gülmekten helak oldum, yaşlara karıştım resmen:9:
sen de yani, yok memem ogülününki gibi olmadı, yok bacağım elifnazınki gibi olmadı, yok karnım tüylününki gibi olmadı diye diye torna tasfiye işlerindesin:1::9:

ayh evet ya, gülmekten helak oldum, yaşlara karıştım resmen:9:
sen de yani, yok memem ogülününki gibi olmadı, yok bacağım elifnazınki gibi olmadı, yok karnım tüylününki gibi olmadı diye diye torna tasfiye işlerindesin:1::9:

:))hazır cevap çocuk helal olsun pısmadı anasından lafı yapıştırdı:9:

kıskancım ben jelibon kıskanç bacım ne yapcan istiyom aynısı olsun

Back