naniik ogülüü naniik jelocaan
Biliyorum bebişimemin olmak istedin Teşekkür ederim tatlım amin :))
Bu kadar cene yeter.Simdi popolar kalksin doggggru spora....dedikoducu ogule ve jeleseke, tembel tenekeler sizii.Yimegimi yaptim,spor cantam hazir gelatolari eritmeye gidiyorum.Siz de totolari buyutmeye devam byeeeeee
Günaydın bebekler ne alemlerdesinizz nasılsınızz huu huuuuuuu.. Heryerde incin top oynuyoreeeeeee....
günaydın canımHerkes telde face de what da Sessiz kaldı buralar polemik yapmam lazım benim hepsi toplanırlar
ayynen doğrusunnnnnnn valla wats p çıktı kk bozuldu uğramaz oldu millet
:)))))))
polemik yapmak sıkıntı olmuyoda kızz cezaa yiyince sıkıntı ahahah
:))))) aynen ya paralı olsun millet tekrar buraya hucum eder
polemik aksiyon şart üstüne ceza yedi mi tam olur
Hosgeldin Ayceyy istedigin nanik olsun ama cepten nanik yapamiyorumen iyisi nanik yaziim.nanik nanik nanik nanik nanik nanik nanik nanikim naniksin nanik nanikiz naniksiniz nanikler.......Sevgiler
Günaydın canımherkes telde face de what da sessiz kaldı buralar polemik yapmam lazım benim hepsi toplanırlar
Hadi yap bi polemik cicimmBizim şu meme estetiğinde bir çatlak kadın vardıya haniii...kikikikikikkiki hadi bakalım üstüne alınan alınsın da şikayet etsin şimdi
Bu arada 52 kişi arkadaşlık görndermiş...paffff naapacam ben şimdi:44:
Herkese günaydin :)
CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN. :)))
bademcim, inşallah iyi gecer randevun, hissettiğini ayna da görürsün canım ben eminimçıkışta yaz yine olur mu? kaçta gideceksin?
üstteki yazını okuyunca geçmiş canlandı gözümde...uzun süre ellerimi çekememiştim üstlerinden, sütyeni çıkarınca aşşa düşçekler gibi geliyorduhey gidi günler hey, nerdeyse 1,5 yıl olacak şimdi, zaman hızlı geçiyor
Bu arada 52 kişi arkadaşlık görndermiş...paffff naapacam ben şimdi:44:
Selam 1,5 yil olmus yaptirali. Benim 1 aylık henüz. Acaba küçülme oluyormu diye sorsam? Kafayı yücem bu küçülme hikayesine. Yani su an cok memnunum ölçüsünden ama küçülürse hic bir ise yaramayacak o kadar ameliyat falan(( :18:
foruma girmediği halde popülerliğini kaybetmeyen sevgili tüylü, arkadaşım olduğun için bi kez daha gurur duydum
philis, sen küçültmemi yaptırdın ki? mesajından anladığım kadarıyla meme büyütme oldun. Benimki küçültmeydi, ve daha da küçülebilirler işin aslına bakarsan, benim için hiç bi sakıncası yok
foruma girmediği halde popülerliğini kaybetmeyen sevgili tüylü, arkadaşım olduğun için bi kez daha gurur duydum
53 olmuş hatta bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?