How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Hoşbuldumm :)) belli asıl eğlence burda diğer bi bitsin hemen buraya başlayıp arayı kapatıcam :D gözlerim şaşı oldu forum okumaktan :53::52::8::9:

Bayramda sizin yazdıklarınızı okuyup arada kendi içimden yanıt verdim :) Sanırım buranın kendi kendine içten içten geyik yapan delisi benim :52::30::21:

selam kızlar varmı yakında toplantı kış geldi yahu.Yazı gezerek geçirdiniz,kışı uyuyarak geçirmeyin.Hafta içi doktora gideceğim kısmetse bilginize.Özleyen geliiir :54:

Millet selamlar :3:

bayramda yedim yedim 1.kg almışım sadece şok oldum kesin 3 kilo almışımdır demiştim:ssz: bugün yine normal insanlar gibi yemeye başladım az minik öküzlük yapmadan:ssz:

selam kızlar varmı yakında toplantı kış geldi yahu.Yazı gezerek geçirdiniz,kışı uyuyarak geçirmeyin.Hafta içi doktora gideceğim kısmetse bilginize.Özleyen geliiir :54:

hahahahah iyi alıştınız toplantılara dedikoduya :1: hayırdır yeni estetik mi var yine :))) gizli gizli olma ha

Millet selamlar :3:

bayramda yedim yedim 1.kg almışım sadece şok oldum kesin 3 kilo almışımdır demiştim:ssz: bugün yine normal insanlar gibi yemeye başladım az minik öküzlük yapmadan:ssz:

Bayramda austan nur topu gibi bir 2 kilo 300 gram :52::52::52:

Bir günde yarım kilo ev baklavası yemişliğim var olsun o kadar ama değil mi canım ?:36:

Ben bayramda çalıştım bişey yiyemedim ama şimdide ameliat olcam diye dünyaları yiyesim geliyo..Profiteroller bi tarafa pastalar ayrı tarafa koşu hele baklavalar of of:39:

günaydın ahaliiiii, döndümmm kürkçü tüükkanıma:32:

vur patlasın çal oynasınnnnn:8: geyiğin dibini görmeyen sevdiğini görmesin:30:

Bayramda austan nur topu gibi bir 2 kilo 300 gram :52::52::52:

Bir günde yarım kilo ev baklavası yemişliğim var olsun o kadar ama değil mi canım ?:36:

oh oh ohhhh yaramış baklava :56: bayramda yeme tatilde yeme arkadaşlarla buluştuğun yeme hayat böyle geçmez :ssz: içelim yiyelim güzelleşelim

Ben bayramda çalıştım bişey yiyemedim ama şimdide ameliat olcam diye dünyaları yiyesim geliyo..Profiteroller bi tarafa pastalar ayrı tarafa koşu hele baklavalar of of:39:

:))))))))) of yesek yesek de hiç kilo almasak :ssz:

günaydın ahaliiiii, döndümmm kürkçü tüükkanıma:32:

vur patlasın çal oynasınnnnn:8: geyiğin dibini görmeyen sevdiğini görmesin:30:

:16: aşkitom hoşgeldin:54: dön dön artık gülelim geyik yapalım biraz:34: looooo tüylü yaşlandı ya mutsuz sesi soluğu kesildi:1:

ay ausum, şu an doğursan kim bilir ne tatlı (!) bişi olur seninki:27::37:

:60::60::60::60:

Azıcık prematüre ama olsun ogülücüm , bu hafta hemen doğurmam lazım onu , pantalonlar sıkmaya başladı :52:

oh oh ohhhh yaramış baklava :56: bayramda yeme tatilde yeme arkadaşlarla buluştuğun yeme hayat böyle geçmez :ssz: içelim yiyelim güzelleşelim

Yarasııııın :24:

ay beğenilerim gelmiş, cevaplar verilmiş de ben görmemişim...

jelocanım, bizim tüylü bence artık çok yaşlandı, bırak forumlarda cevap yazmayı, kuaföre gitçek hali yok. Yakında tüylü yerine harabe demek zorunda kalcazz:ssz:

ay beğenilerim gelmiş, cevaplar verilmiş de ben görmemişim...

jelocanım, bizim tüylü bence artık çok yaşlandı, bırak forumlarda cevap yazmayı, kuaföre gitçek hali yok. Yakında tüylü yerine harabe demek zorunda kalcazz:ssz:

Müdür olmak kolay değil be kezbanım iş güç görmen zor tabi:ssz: ya özledim tüylüyü gelse de yazsa sabah 5.te fasülye ayıkladım koydum pişiyor diye

Müdür olmak kolay değil be kezbanım iş güç görmen zor tabi:ssz: ya özledim tüylüyü gelse de yazsa sabah 5.te fasülye ayıkladım koydum pişiyor diye

fasülyeler, pıt pıt sarılan dolmalar, mantılar yalan oldu bebem, onların hepsi geçen seneydi:ssz:

Çok yaşlandı çooook :1:

Back