Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ahahahahah bi örnek etekleri giyinelim yahu daha iyi hanım hanımcık onlar çatlasın zayıf sıska şey kadın dediğin etli butlu olur biraz demi ama

Hayatım sen çuval giysen gene seksüsüün.Bırak salına salına gezelim turanj turanj

yok be senin havan yok bende nerede sende ki süs gösteriş şıklık pööööh senden çok şey öğrenmem lazım

ahahahahah bi örnek etekleri giyinelim yahu daha iyi hanım hanımcık onlar çatlasın zayıf sıska şey kadın dediğin etli butlu olur biraz demi ama

ha haaaa,
sabah sabah hiçç güleceğim yoktu. evet, zayıfım, sıskayım, iki çocuğu sen mi doğurdun dedirten cinstenim
kıskananlar çatttlasın, ama mümkünse spor salonunda

Yok ameliyata devam:) Hersene bi yer yapılacak:)

ah be nolacım sen sakın uyma bu jelocanla nilocana. Hele jelo estetik ameliyat listesi oluşturdu. mesela bu sonbahar ayak baş parmağı için yatacak ameliyat masasına sakın ona uyma, aramızda kalsın takıntılı şahsiyet kendisi, psikolojik tedavi görmezse 6 ayda bir narkoz yemeden rahat etmiyor

ha haaaa,
sabah sabah hiçç güleceğim yoktu. evet, zayıfım, sıskayım, iki çocuğu sen mi doğurdun dedirten cinstenim
kıskananlar çatttlasın, ama mümkünse spor salonunda

aman yüzün çökmüş bi kerem bu yaşta botoxs detoks düşünüyon

bak bu doğru burun kulak toto var sırada

aman yüzün çökmüş bi kerem bu yaşta botoxs detoks düşünüyon

bak bu doğru burun kulak toto var sırada

botoksu tedbiren yaptırcam bebem ben, ilerde oluşabilecek kırışıkları önlemek için yani...naapiiiiim doktorum "gel, sana 2 yıl ücretsiz yaparım, eski hastamsın" dedi....gitmemek olmaz, ayıp olur

botoksu tedbiren yaptırcam bebem ben, ilerde oluşabilecek kırışıkları önlemek için yani...naapiiiiim doktorum "gel, sana 2 yıl ücretsiz yaparım, eski hastamsın" dedi....gitmemek olmaz, ayıp olur

puhahahahahah bizim doktor ve bedava yalanını yesinler senin neyse ne yapıcan tekirdağlı cimri adam

Şeker tabiki ziyarete gelenlere var:)botox iyi ya insanın yüü aydınlanıyor ben 29 yaşında yaptırdım zamanı geldi 6 ay oldu yenilenecek.24 Temmuz'da dudak dolgum yenilenecek çok heyecanlı ve mutluyum :)

Şeker tabiki ziyarete gelenlere var:)botox iyi ya insanın yüü aydınlanıyor ben 29 yaşında yaptırdım zamanı geldi 6 ay oldu yenilenecek.24 Temmuz'da dudak dolgum yenilenecek çok heyecanlı ve mutluyum :)

:))) ahahahahah ben gelemesem bile eve gönder bak gebertirim ay bi de bana diyorlar her yerini yaptırdı diye bak sen beni geçmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…