face de bomba koyacağım oraya ben buradayım özel mesajlara cevap yazıyorumsen nasılsın?
Ne bombası:)? İyiyim aynı özel mesajım yok ki cevap yazayım:) popüler değiliz sen gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
face de bomba koyacağım oraya ben buradayım özel mesajlara cevap yazıyorumsen nasılsın?
Ne bombası:)? İyiyim aynı özel mesajım yok ki cevap yazayım:) popüler değiliz sen gibi
Jelesec cim sana ne kadar teşekkür etsem az vallahi.şu e vitamini yüzünden.3.kutuyu bitiriyorum ve tırnaklarım cildim dikişlerim çok değişti.iyiki söyledin.maniküre bile gitmiyorum artık tırnak dibindeki kocaman Et'ler geri çekildi saçlarım cildim parlıyor resmen ya meğer benim ne çok ihtiyacım varmış buna:) çok Saol tatlım tekrar
canım bu e vitamini nedir
canım özel mesajın ne kadar samimi idi aynı duyguları bende yaşadım posta kutun dolu cevap yazdım ama gönderemedim....E vitamini eczaneden alınıyor kullananlar çok memnun cilt için yara izleri için vs. çok öptüm
günaydın arkadaşlar
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
canım özel mesajın ne kadar samimi idi aynı duyguları bende yaşadım posta kutun dolu cevap yazdım ama gönderemedim....E vitamini eczaneden alınıyor kullananlar çok memnun cilt için yara izleri için vs. çok öptüm
Anam bende simdi merak ettim hangi markadan aliyorsun jelesec ??
Canım eczaneden iyi markanın kini alabilirsin az kaldı heyecan tavanda mı?
Selam millet
harika tadı damağımda kalan 3.gün geçirdim Assos muhteşemdi kezban ogülü minik yavrusu ben ve minik yavru
katılıyorum arkadaşım yaaa, ne güzeldi....deniz, biz, çocuklarımız...herşey dört dörtlüktü....kim derdi bundan 2 yıl önce tanışacağız, etle tırnak gibi olacağız da beraber tatillere gideceğiz....iyi ki tanıdım seni (ve diğer tüm güzel kalpli insanları) harika tatilim için, ağlak çocuğuma ana-oğul gösterdiğiniz sabır için sonsuzz teşekkürler..
nlentom, o kadar tatile gittik, senle yaptığımız gibi ayaklı başlı yatamadık şu jelocanla....bize özel suit family room tahsis etmişler, o yüzden ayrı takıldık... senin boşluğunu hiççç dolduramadı anlayacağın
nlentom, aramışsın ama duymamışım, işlere gömülmüşüm:126:
ilk fırsatta döniciiiiim sana
Cidden ya deseler hadi canım daha neler derdik evet evet iyi ki tanımışız burada ki güzel insanları beste çok kıskandı illa yurt dışı turu yapalım diyor bakalım artık ağlak çocuğunun ağzını kapatışım ay koptum ya maymun çok tatlılar çok masumlar ne güzel oynadılar dayak yiyen benim ki olsa da her şey çok güzeldi
ayy yanlış yerdee yanlış bişi paylaştım bu arada nasılsınız hatunlarrr napıonuzzz yaz sıcakları mayıştırdımı herkesii kızz jelesekk sen yişne tatilleremi uçtun o resimlerde nee ölee hıhhhhh
zefeycim, beraber uçtuk tatillere ççook güzel bi yerde, zeytin ağaçlarının arasında, çimenlere çıplak ayak basarak, hamaklarda sallanarak, assos'un buz gibi olup da pamuk gibi saran denizinde yüzerek yaptık tatili...hiç ıhh falan deme, seneye daha kalabalık gitçez haberin olsun :))