bana mı bunlar abla
Hepinize canım bayram ya gönderem didim geç oldu ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana mı bunlar abla
heyyy bayanlar selam... pazar gunu istanbula dondum. tekirdagdan istanbula 5 saatte hic gelmemistim. bu nasil trafik... bu bayram herkes tatile biryerlere gitti vesselam. hepinizin bayramini bende kutluyorum. sizleri tatil boyu takip ettim ama benim ufakliklardan muhabbetinize giremedim. gulumseyerek yazilarinizi okuyorum. kiz nolac catlat eltini, emin ol salinmana fazla dayanamicek:))) jelesec hanim nldglp hanim adini sayamadigim herkese tekrar iyi bayramlar.. galiba ogulu hanim tekirdagli hemserim size de sevgiler
Tüylüm fasulyeyi pişirde mercimeği fırına sür de gel özledim
Jelesec cim sana ne kadar teşekkür etsem az vallahi.şu e vitamini yüzünden.3.kutuyu bitiriyorum ve tırnaklarım cildim dikişlerim çok değişti.iyiki söyledin.maniküre bile gitmiyorum artık tırnak dibindeki kocaman Et'ler geri çekildi saçlarım cildim parlıyor resmen ya meğer benim ne çok ihtiyacım varmış buna:) çok Saol tatlım tekrar
Alu alu alu topiğiim nassınııız??
abooowwww tüylü gelmiş
sen yoksun kimsecikler yok topik kan kaybediyor acil diğer tarafı bırakın buraya gelin
Nooldu kanın mı dondu hehehehehheeh
abooowwww tüylü gelmiş
sen yoksun kimsecikler yok topik kan kaybediyor acil diğer tarafı bırakın buraya gelin
Banabak jelenseenk sinir oluyorum senin şu pembe kürküne Bigün çalacam valla.Pembe olan herşey benim olmalı
bu yaşıma kadar tanıdığım insanların içinde en fesat kıskanç olmayan sensin yahu kezban sinsi kıskanç direm et tutmuyor fesatlığın dan ben sana pembe KOMBİNEZON alacağım hediye anladın sen onu
Şekerim kimse kusura bakmasın bizim topiğimiz biz var oldukca devam edecek.YAz molaları bunlar.Eylül oldumu herkes düşer gene buralara.Biz her gece Ataşehir turu yapıyoruz.Mutlaka cafelerde falan vakit geçiriyoruz.Malum bizim evlerde balkon olayı olmadığından o eksikliği kendimizi sokaklara vurarak karşılıyoruz.Çok da esintili buralar.Gündüzleri de hep gezme tozma.YArın Güllerle ve Özlemle piknik c.bostan sahilde:) bugün de annemi götürdüm oraya.Zaten boş kaldığım zaman hemen hillside İşte böyle bebetom.Biz buraların yılmaz bekçileriyiz.Sadece yaz dönemi tatili diyelim.Bırak topik de biraz nefes alıp tatil yapsın
oh oh oh herkese vakit ayır bu gariban memur karısını bi havuza çağırma
Sen onu bırak da bir örnek turuncu elbiseyi kullandınmı tatilde? Ben bu yaz full onu kullandım.Çok memnunum.
HAdi haftaya zumba yapıp sonra havuz yapalım ne dersin?
kullandım tabi ama çok seksüüüü bacım oda heryer meydanda