How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Kızlar tAtildeyim:) bikini giymek dikişin içerde kalması düz göbek dik memişler hafif dalgalı ama incelen basinler:) dört köşeydim. Zevkten ki küs olduğum eltim Otel'ime konaklamaya gelinceye kadar. Yarın şöyle bi salınsan kıskançlıktan geri döner mi?

bence dikkatli ol, düz göbeğinin ve dik memişlerinin mercek altına aldığının garantisini verebilirim :))
keyfini çıkart yeni bedeninin, eltiyi salla :)) iyi bayramlar

Kızlar tAtildeyim:) bikini giymek dikişin içerde kalması düz göbek dik memişler hafif dalgalı ama incelen basinler:) dört köşeydim. Zevkten ki küs olduğum eltim Otel'ime konaklamaya gelinceye kadar. Yarın şöyle bi salınsan kıskançlıktan geri döner mi?

Görmezden gel :ssz: totonu da kaşı nazara gelme:6:

Şekerler , şekerpareler :16::16::16:

Öpüyorum hepinizi , neşeli , bol aile sohbetli bayramlarınız olsun .

Bu arada an itibarı ile sayfada ben ve 7 ziyaretçi var :52:

Şekerler , şekerpareler :16::16::16:

Öpüyorum hepinizi , neşeli , bol aile sohbetli bayramlarınız olsun .

Bu arada an itibarı ile sayfada ben ve 7 ziyaretçi var :52:

Cancağazım saol varol :16:

sana da sevdiklerinle tatlı bayramlar olsun inşallah...

:53::27: 7.ziyaretçi mi :ssz: anam ben 1.ini sadece tahmin edebilirim hadi 2.sini diyelim onun kankası oda:))) diğerleri kim ola ki :44:

Son düzenleme:
aynen öyle:34: para veren altın tutsun:ssz:

ama ben şunu bilir şunu söylerim hayat bizim nilocana güzel, gerisi boşşş

Bi yerde ismim mi geçmiş ne ogülatake hanımcım cim cum cüm ...en güzel memeyi bana yaptı 4*4 doktorum ...sahanda mahanda ...biri ramazan pidesimi dedi :66: ...özledim sizi loo:50:...ay biri bize beddua mı edip gitti ne:44:

herkese aileleri ve sevdikleriyle beraber hayırlı ve mutlu nice bayramlar diliyorum. tüm günlerinizin bayram tadında geçmesi dileğiyle :54:

heyyy bayanlar selam... pazar gunu istanbula dondum. tekirdagdan istanbula 5 saatte hic gelmemistim. bu nasil trafik... bu bayram herkes tatile biryerlere gitti vesselam. hepinizin bayramini bende kutluyorum. sizleri tatil boyu takip ettim ama benim ufakliklardan muhabbetinize giremedim. gulumseyerek yazilarinizi okuyorum. kiz nolac catlat eltini, emin ol salinmana fazla dayanamicek:))) jelesec hanim nldglp hanim adini sayamadigim herkese tekrar iyi bayramlar.. galiba ogulu hanim tekirdagli hemserim size de sevgiler

günaydın estetik güzelleri:1:

umarım güzellll bi tatil olmuştur hepinize...bana öyle oldu şahsen:32: totomu yırtaraktan verdiğim 1,5 kg yu iki günde geri almış bulunuyorum:14: neyse bugün pazartesi, yeni başlangıç....1 aya kız kardeşimin sözü olacak...o zamana kadar eski formuma kavuşmam lazım.

heyyy bayanlar selam... pazar gunu istanbula dondum. tekirdagdan istanbula 5 saatte hic gelmemistim. bu nasil trafik... bu bayram herkes tatile biryerlere gitti vesselam. hepinizin bayramini bende kutluyorum. sizleri tatil boyu takip ettim ama benim ufakliklardan muhabbetinize giremedim. gulumseyerek yazilarinizi okuyorum. kiz nolac catlat eltini, emin ol salinmana fazla dayanamicek:))) jelesec hanim nldglp hanim adini sayamadigim herkese tekrar iyi bayramlar.. galiba ogulu hanim tekirdagli hemserim size de sevgiler

gülhancığım, bende tekirdağdaydım bayramın 2.günü itibariyle...keşke bi buluşma yapsaydık..tekrar orda olduğunda haberim olsun:34:

Günaydın sağlıklı mutlu bi hafta diliyorum herkese:54:

Kezban ve tüylü süslü hanımlar gece öksürük krizi tuttu fıs fıs hayır etmedi ay aklıma geldikçe gülüyorum özo :))) koptuk resmen dün gece

Son düzenleme:
Bi yerde ismim mi geçmiş ne ogülatake hanımcım cim cum cüm ...en güzel memeyi bana yaptı 4*4 doktorum ...sahanda mahanda ...biri ramazan pidesimi dedi :66: ...özledim sizi loo:50:...ay biri bize beddua mı edip gitti ne:44:

sahanı develiyi bırak da topiğe gel :ssz: beddua edenin ayağına dolaşırmış güzelim takılma sen oralara :54:

Günaydın sağlıklı mutlu bi hafta diliyorum herkese:54:

Kezban ve tüylü süslü hanımlar gece öksürük krizi tuttu fıs fıs hayır etmedi ay aklıma geldikçe gülüyorum özo :))) koptuk resmen dün gece

ayyyy, delü yaa:1: gözümden yaş geldi gülmekten

ilerleyen saatlerde de hışırdadıkça gülesim tuttuu....konsantrasyon monsantrasyon kalmadı valla:17:

sahanı develiyi bırak da topiğe gel :ssz: beddua edenin ayağına dolaşırmış güzelim takılma sen oralara :54:

yemeye doymadı, doyuramadı bunu eniştem, ne çekti adam beeehhhhh:33:

jelesec hanım jelesec hanım...

telefon görüşmelerinden fırsat bulursan topikte sana soktuğum laflara bi cevap ver zahmet olmazsa:51: bak kartopum da beğen yapmış..katılıyor bana, aynı fikirdeyiz yanee :21: ee bentoprakta katılır görünce, çoğunluğun sesiyim yani ona göre yaz haa haaa

abla mı ? hössst höstttt !

ben toprak senin yanında çıtır çerez artık..ne göbek var, ne kaz ayağı kendine gel delüüüü:33:

Kartopu hnm.kartopu hnm.:63::63::63: her kelimesinden kıskançlık fışkıran bu mesajı neden beğendiniz acaba :ssz:

jelesec hanım jelesec hanım...

telefon görüşmelerinden fırsat bulursan topikte sana soktuğum laflara bi cevap ver zahmet olmazsa:51: bak kartopum da beğen yapmış..katılıyor bana, aynı fikirdeyiz yanee :21: ee bentoprakta katılır görünce, çoğunluğun sesiyim yani ona göre yaz haa haaa

Uleeeeen düşün yakamdan tel ile arayanlar hep k.k.dan benim bi hayatım eşim,anam bacım var :33: ne çoğunluğu azınlık sende :51:

Back