Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelirken turuncuyu da getir de havamızı basalım hahahahahaha bak benim aynı renk kafaya tavşan gibi takılan tokalar da var hahahahahahahah resim çektirip ogltkn ye göndeririz.Bi de check in yaparız forsquare den çatlasın dursun
Hayatım sen çuval giysen gene seksüsüün.Bırak salına salına gezelim turanj turanj
Canikum ben kaçar Okuyan eerkese ii cecelel
Bi şey değil canım ben kullanamıyorum yasak e vitamini bana ne güzel olurdu kullansaydım eeeee hadi ameliyattan kurtardım seni bak paraların cebinde kaldı
ahahahahah bi örnek etekleri giyinelim yahu daha iyi hanım hanımcık onlar çatlasın zayıf sıska şey kadın dediğin etli butlu olur biraz demi ama
bu yaşıma kadar tanıdığım insanların içinde en fesat kıskanç olmayan sensin yahu kezban sinsi kıskanç direm et tutmuyor fesatlığın dan ben sana pembe KOMBİNEZON alacağım hediye anladın sen onu
Yok ameliyata devam:) Hersene bi yer yapılacak:)
Yok ameliyata devam:) Hersene bi yer yapılacak:)
ha haaaa,
sabah sabah hiçç güleceğim yoktu. evet, zayıfım, sıskayım, iki çocuğu sen mi doğurdun dedirten cinstenim
kıskananlar çatttlasın, ama mümkünse spor salonunda
ah be nolacım sen sakın uyma bu jelocanla nilocana. Hele jelo estetik ameliyat listesi oluşturdu. mesela bu sonbahar ayak baş parmağı için yatacak ameliyat masasına sakın ona uyma, aramızda kalsın takıntılı şahsiyet kendisi, psikolojik tedavi görmezse 6 ayda bir narkoz yemeden rahat etmiyor
aman yüzün çökmüş bi kerem bu yaşta botoxs detoks düşünüyon
bak bu doğru burun kulak toto var sırada
botoksu tedbiren yaptırcam bebem ben, ilerde oluşabilecek kırışıkları önlemek için yani...naapiiiiim doktorum "gel, sana 2 yıl ücretsiz yaparım, eski hastamsın" dedi....gitmemek olmaz, ayıp olur
puhahahahahah bizim doktor ve bedava yalanını yesinler senin neyse ne yapıcan tekirdağlı cimri adam
tekirdağlı cimri derken beni mi yoksa doktorcuuumu mu kastettin bebem:44:
ikimiz de tekirdağlı ve cimriyiz de ondan şeettim
doktoru tabi ki sen değilsin bebem doktorcuuuuumu mu hıııııım amma da seviyon
Şeker tabiki ziyarete gelenlere var:)botox iyi ya insanın yüü aydınlanıyor ben 29 yaşında yaptırdım zamanı geldi 6 ay oldu yenilenecek.24 Temmuz'da dudak dolgum yenilenecek çok heyecanlı ve mutluyum :)
herkes nerelerde kimse yok