wuuuuu öle güzl anlattınki kzı bende gitmelimm orayaa nayırr tutmayın beniiiiiiii
valla zerre abartım varsa ne olayım, bizim 5 yıldızlı tatillere alışık jelocan bile bayıldı butik otel tatiline. çok ama çok keyifliydi. hakikaten git mutlaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
wuuuuu öle güzl anlattınki kzı bende gitmelimm orayaa nayırr tutmayın beniiiiiiii
Merhaba Canim
Heycanda nedemek artik rüyalarimda bile cici mememisler görüyorum :)
valla zerre abartım varsa ne olayım, bizim 5 yıldızlı tatillere alışık jelocan bile bayıldı butik otel tatiline. çok ama çok keyifliydi. hakikaten git mutlaka
zefeycim, beraber uçtuk tatillere ççook güzel bi yerde, zeytin ağaçlarının arasında, çimenlere çıplak ayak basarak, hamaklarda sallanarak, assos'un buz gibi olup da pamuk gibi saran denizinde yüzerek yaptık tatili...hiç ıhh falan deme, seneye daha kalabalık gitçez haberin olsun :))
eksiği var fazlası yok vallahi süperdi
seneye konuşalım bu konuyuu kızlarrrrrrr bu araaa resminede baktım ogltknn daşş gibi hatunsun maşallahhhhhhhhhhhh
of of of seneye uzun gidelim kalabalık kız kıza yine
git git hatta bizle de seneye gel keyfi başka oluyor
sorma zafey hemde ne taaaş boy pos fizik muhteşem ben yanında şişko kaldım
kıss siz kocişleri postalayıpmı ggittiniz eşlimiiii
seneye konuşalım bu konuyuu kızlarrrrrrr bu araaa resminede baktım ogltknn daşş gibi hatunsun maşallahhhhhhhhhhhh
sorma zafey hemde ne taaaş boy pos fizik muhteşem ben yanında şişko kaldım
kıss siz kocişleri postalayıpmı ggittiniz eşlimiiii
kız ne kocişleri bu kadar keyif almamızın nedeni bayan bayan olmamız sadece erkekler bizim minik prenslerdi
sizin güzel bakışınız o, güzel arkadaşlarım benim
yok yawww, kız kıza, kocasız takıldık ama yanımızda aslanlar gibi oğluşlarımız vardı
sizin güzel bakışınız o, güzel arkadaşlarım benim
yok yawww, kız kıza, kocasız takıldık ama yanımızda aslanlar gibi oğluşlarımız vardı
ahahaha ne zararları olur kıss kenarda takılırlardıı ekmeğini suyunu verirdiniz :))))))))))
maşallah iki çocuk annesi ama memeler minik dik (ama hala minik memeli kadınlara bakıp bak ne güzel küçük diyor:)))karın sıfır bacaklar 2.metre....ay çok keyifli idi yavrularda bizde keyif aldık
onlarda evde tatil yaptılar canım arada ayrı olmak iyi gelir iki tarafa da
ha haaa,
hatırlıyonmu, bizim aile tatilindeyken telefonla konuşmalarımızda sana diyodum, sapık oldum herkesin memelerini inceliyorum, bu benimkinden küçükmü diye eşime sorup duruyorum diye...bu tatilde de yanımda sen vardın naapiim bebeğim, sana sordum :))
ayyyy aklım kayıyor önümde lömbür lömbür, kocaman, ben buradayım diye bağıran memelerim olacak diye. yıllarca büyük memeden ne kadar illlah ettiysem, hala kendimi büyük memeli gibi hissediyorum zaman zaman....iğrenççç bi duygu. hayatımda kendim için yaptığım en iyi şey bu ameliyat....isteyen herkes, korkmadan olsun bu ameliyatı...
ahahahahah yalnız vallahi sapık gibiyiz o meme bu meme diye tatil yaptık aynen kuşum ya bende nefret etmişim büyük memeden elimde olsa bu B cup memeyi A cup yaptırım o kadar yani
aynenn, b ve a idealdir bence, dolgu denen bişi var tak büyüsün, çıkart free takıl dimi ama
nlocannnım, bugünkü programın nassı bebeğim, seni arayacağım da ondan soruyorum...zamansız aramayayım, müsait olursan bi çaldır beni olur mu? öğleye kadar çaldırmazsan, öğlen ben ararım artık