- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.372
- 448
Dağılın leeeeenn ben yokken dedikodu yapmak yok.özlem buralar sana emanet.tak şunun çenesine bir ağızlık.başlar şimdi arabezi falan....
sen totonu yüzdür gez toz havuzlarda bize de posta koy

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dağılın leeeeenn ben yokken dedikodu yapmak yok.özlem buralar sana emanet.tak şunun çenesine bir ağızlık.başlar şimdi arabezi falan....
sen totonu yüzdür gez toz havuzlarda bize de posta koyhadi güzelim hadi yoldurma saçlarını bana (takma idi deme seninkiler:)))
Karın germe olanlar cevap verin bana yarına kadarben korseyi çıkaralı 1.ay olacak neredeyse ara ara akşam takıyorum taktığım gün karın iyice içeri göçüyor devam etsem mi akşamları takmaya
havuz deme, midem kalkıyosittin sene girmem artık ben
![]()
içeri görçertiyosa, sen takma. Nlocana ver hayrınagöbek sorunsalı yaşıyor biliiiin
![]()
aynen aynen ben debende girmem hele tüylünün gittiği mekanda ki havuza hiiiiiiiiiiiiiiiiiç
![]()
yaptırırken bana da botoks için indirimli fiyat alsın baritekrar karın germe şart ona bacak kol yaptırırken gerdirsin bence![]()
Offf okudum yazdıklarınızı.Haset şeyler sizi![]()
Offf okudum yazdıklarınızı.Haset şeyler sizi![]()
ama bak samimi söylüyorum senin şu pire hallerini kıskanıyorum(pire değince pirelli takvimi geldi aklıma:)))
a-aa, üstüme iyilik sağlık
neye hasetlencem üstelik? Ben "az yaparım öz yaparım" , senin gibi sık sık girmem o ortamlaraasil kadınım vesselam
![]()
senin aklında hep bel altı çalışıyo bebemmpireden pirelli ise, sertten ne ??
![]()
Selam millet
herkes iyi mi? Aledaxsın hepinize selamları var yazayım üzerimde kalmasınev taşıyor hatun anadolu yakasından avrupa yakasına geçiyor orayı sallayacakmış birazda
![]()
looo tüylü ne ettin mürvetle eve döndüğünde hala konuşmaya devam ediyor muydu![]()
Ay o hiç durmaz kiYAkında konuşurken dili pervane vazifesi görüp uçacak
![]()
nlocanım,
bi tek sen dayanabiliyon bu mürüvete. bak jelocan kapıdan, bacadan gönderdi kadınıbu arada ben bi mürüvet buldum kendime, ağzı var dili yok...en son yazlığa götürdüm. kadın yemek bile yemedi düşün o derece. masayı kurdum, gel yemeğini ye dedim. geldi, ben diyeyim 5 sen de 3 dk sonra işinin başındaydı
Kız aman nasıl rol kesen bi kadın anlatamam sana evde bana saydırırken tüylünün akrabası aradı telden hemen nazikleşti :18:hiç sevmem oynayan insanıaman kaçırma sen onu iyi imiş yemek yemeden işine giden pek yok buralarda
kaçırırmıyım hiçdün aradım, arifeden bi gün önce gel dedim, "gelirim" dedi.. eli biraz ağır ama çok temiz yapıyor. senin analı kızlılar süperler aslında. nlocan onları bi alsa, asıl temizlik nedir görcek
bıraksa köpekleri bile çamaşır suyuna basar onlar
![]()
ahahahah senden kaçar mı tekirdağlı; bana da gelecekler arife günü dedim ama bende bir önceki gün alacağım arife günü yiyecek içecek işi ile anca uğraşırımonlar iyi evet ama elleri hoyrat eşyalara zarar veriyorlar ben uyarıyorum yavaş çekin diye
ahahahah senden kaçar mı tekirdağlı; bana da gelecekler arife günü dedim ama bende bir önceki gün alacağım arife günü yiyecek içecek işi ile anca uğraşırımonlar iyi evet ama elleri hoyrat eşyalara zarar veriyorlar ben uyarıyorum yavaş çekin diye