Geldimi kızlar? mail olarak atamadım desendesen i.mms olarak attım ceplerinize.
aman sweetcim, tatlı şeker, ince ruhlu arkidişim, hiç nispet yaparmıyımnispetmi yapıyon lan sen? sizi fakırlar sizi...
yüce Rabbim beni variyetli yaratmış, erbir taraflarımı dolu dolu doldurmuş, simit, et, but, yağ.....
Ama ben ince ruhlu, narin kalpli sweet arkadaşınız, siz fakırlara yardım edecem biiznillah. (nasıl duyarlıyım yareppim. gene cızırdadı yüreciğim) yan yaglarımı aldıracağım ve siz fakır kullara iç yağlarımı hibe edeceğim. (tabiki ameliyat giderleri size ait olacak). tamamen doğal yollarla (öle troitten filan yağlanmadım) karbonhidrat ve diğer bilumum besinlerle biriktirdiğim yağlarımı tüm yemeklerde güvenle kullanabilirsiniz.
valla bayıldım, enfes görünüyosunVallahi atiimde bak ogltkn ve jelesec benim resimleri görünce bayıldılar.Hiç ses soluk yok.Sen de ayılır bayılırsın güzelliğim karşısında maazallah sebep olmayayım
lemontree merhaba,arkadaslar merhaba!
cok yaziyorsunuz, size yetismek mümkün degil.
nldglp, gecmis dogum günün kutlu olsuntesekkür ederim fotograflarini tekrar gösterdigin icin. buradaki fotografinda cok sexy
jelesec, canim, biopsi ne zamandi? Hayirli haberler bekliyorum.
bentoprak, ada, selam. nasilsiniz?
ada, ne zaman bulusuyoruz?
sislikler devam ediyor bende, biraz düselsede... anladim, sabirli olman gerekli. yinede yarindan itibaren her hafta fotograf cekip, degisiklikleri böyle görmek istiyorum.
öpüyorum hepinizde...
tünaydın güzeller
Vallahi atiimde bak ogltkn ve jelesec benim resimleri görünce bayıldılar.Hiç ses soluk yok.Sen de ayılır bayılırsın güzelliğim karşısında maazallah sebep olmayayım
tünaydın panteriçem,
şu at kuruğundan tutup, avatarını sürükleyesim var haberin olsun
hani formüller haniii
swet slm canım nasılsın
ya Allah'ım nasıl yarattın bizi berbat halimize bile muziplik katabiliyoruzselam panterim iyiyim. altta açıkladığın sarımsak tedavisini duymuştum. ne acı verir kimbilir. ayrıca bu tedavi uygulandığında iş ve okul tatil olması gerekir sanırım. işten 1 hafta izin alsam yada bu bayram tatili denesem mi acep? saçlarım ince telli. hergün yıkamak zorundayım. bi gün yıkamasam kedi yalamış gibi sönük duruyor.
allah iyiligini emi kızın sacında takma saç var zaten boşver
şimcik formul işine gelince seninki co dökülüyor anladıgım kadarı ile
benim bir yegen var sanırım 18 yaşında geçen sene okul döneminde artık stresten midir nedir saçı bir dökülmeye başladı anlatamam....
yavrum başa çıkamıyordu döküldükçe morali bozuluyor bozuldukça daha da çok dökülüyordu öyle böyle degil bölge bölge tutam tutam saçkıran gibi idi ... annesi dr aktar koca karı diye tabir ettigimiz her yere götürdü...
bu 15 tatil dönemine denk geldi sonra birkarışım kullandı kokusundan anladıgımkadarı ile bol sarmısak vardı ...
cocugun sacları kazıtıldı her gece fiberle acıtana kadar ovulup sonra o karısım basına sürülüp strechleniyordu...
tedaviyi ne kadar yaptılar bilmiyorum şimdi yavrunun bir saçları var maşallah...
eger istersen karışım hakkında bilgi alırım canım
günaydın güzeller
dükkanı ben actım bu sabah Allah bereketini versin
sabah kahvemi içiyorum:126: sonra spor :111:sonrada dükkan
canımmm, günaydın.
esnaf olduğun nassı da belli...al bozuklukları fırlattım yerlere.
siftahı benden, bereketi Allahtan misali :)
şu sarımsaklı tarifi de öğrenirsen çook sevinirim...ne sıklıkta yapmışlar. stretchleyince ne kadar öyle tutmuşlar vs. detaylarıyla sorarsan çok mutlu olurum. Benim yıllardır süren bi dökülmem var, her gün dökülüyor, yerine yenileri mutlaka geliyordur yoksa açılmalarım olurdu ama gidenler oldukça fazla. Arka arkaya hamilelikler, 4 yıl kesintisiz emzirme derken, vücutta saçlara ayıracak ne keratin ne kalsiyum kalmıştır. Artık bakım yapma zamanı, yapmazsam ilerde bu konu beni üzebilir diye tedbir amaçlı yapıyorum.
Diğer hatunlar nerelerdesiniz? Özellikle nldglp'im bir martının kanadından dünyayı izliyor olabilir misin
Allah razı olsun senin paralar işe yaradı işler iyi bugün teşekkürler kuzum
yag hakkında en kısa zamanda bilgi alıp sana verecegim canım...
senin 3 tane minigin var dı degil mi yanılmıyorsam e bide çalışıyorsun maşallah sana
4 yıl mı emdibünyesi cok saglam olmuştur
bugün pek bi sessiz buralar:18::18:
canımmm, günaydın.
esnaf olduğun nassı da belli...al bozuklukları fırlattım yerlere.
siftahı benden, bereketi Allahtan misali :)
şu sarımsaklı tarifi de öğrenirsen çook sevinirim...ne sıklıkta yapmışlar. stretchleyince ne kadar öyle tutmuşlar vs. detaylarıyla sorarsan çok mutlu olurum. Benim yıllardır süren bi dökülmem var, her gün dökülüyor, yerine yenileri mutlaka geliyordur yoksa açılmalarım olurdu ama gidenler oldukça fazla. Arka arkaya hamilelikler, 4 yıl kesintisiz emzirme derken, vücutta saçlara ayıracak ne keratin ne kalsiyum kalmıştır. Artık bakım yapma zamanı, yapmazsam ilerde bu konu beni üzebilir diye tedbir amaçlı yapıyorum.
Diğer hatunlar nerelerdesiniz? Özellikle nldglp'im bir martının kanadından dünyayı izliyor olabilir misin
panterim selamogltknde 2.erkek var amma 3.üncüyü Allah söyletti galiba bir kız yakışır süpermen anne yetişir o
ben yokum herkes arazi yeni eve girdim şöyle kendime geleyim canlandırırız burayı
hoşgeldin güzelim
ay pot kırdım demekki
ogltkn bak kızın da yokmuş hadi bitane daha yap sen
snin dışarda ne işlein vardı canım anlat bakalım
Aman panterim allah söyletmesin. Evlatlarıma (cümleninkiyle birlikte) uzun sağlıklı ömürler versin. Bana iki erkek yetti :) Kızı jelesec doğursunHatta nldglp'in bir çocuğu var, o doğursun, kardeşsiz komasın oğluşunu
jelesecim, hayırlısı olsun canım arkadaşım..o kadar güzel olacak ki, seni kıskanacağım gibi hissediyorum daha şimdidenAy tarih de belli oldu ya aşağı yukarı, beni de bi heyecan sardı. Herşey güzel gönlüne göre olsun inşallah.
kilo olayı vardı, atlamak istemem şahsenben de en son fotolarda seni biraz kilo almış bulmuştum hatırlarsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?