• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Geldimi kızlar? mail olarak atamadım desendesen i.mms olarak attım ceplerinize.

nldglp'im bu yüzden aramıştım seni ;) gelmedi bana ya :/ bi kez daha şeetsen olur mu:26:

nispetmi yapıyon lan sen? sizi fakırlar sizi...

yüce Rabbim beni variyetli yaratmış, erbir taraflarımı dolu dolu doldurmuş, simit, et, but, yağ.....

Ama ben ince ruhlu, narin kalpli sweet arkadaşınız, siz fakırlara yardım edecem biiznillah. (nasıl duyarlıyım yareppim. gene cızırdadı yüreciğim) yan yaglarımı aldıracağım ve siz fakır kullara iç yağlarımı hibe edeceğim. (tabiki ameliyat giderleri size ait olacak). tamamen doğal yollarla (öle troitten filan yağlanmadım) karbonhidrat ve diğer bilumum besinlerle biriktirdiğim yağlarımı tüm yemeklerde güvenle kullanabilirsiniz.
aman sweetcim, tatlı şeker, ince ruhlu arkidişim, hiç nispet yaparmıyım:32:
ben 4 aydır spor+diyet ile lipo yaptırmayı düşündüğüm tüm fazlalıklarımdan kurtuldum. Kurtuluş da öyle yat masaya kalk şeklinde kolay yoldan değilde, bi yerlerimden ter akıtarak oldu. Jillian ablam sağolsun. Gerçi son 4 ayda gösterdiğim dirayeti, 1 haftadır gösteremez oldum. Akşam yine kaymaklı lokuma ve divan'ın bitter çikolarına gömüldüm...Sabahtan beri Nldglp'in doğum günü şerefineydi o kaloriler diye teselli ediyorum kendimi:27:

Vallahi atiimde bak ogltkn ve jelesec benim resimleri görünce bayıldılar.Hiç ses soluk yok.Sen de ayılır bayılırsın güzelliğim karşısında maazallah sebep olmayayım:34:
valla bayıldım, enfes görünüyosun:nazar: Karar verdim sizinle buluşmaya gelirken mini etek giyeceğim.:23: (kıskanç ikon)
taş bebek lakabı tam sana göre, gönül yazar halt etsin yanında :103:

arkadaslar merhaba!

cok yaziyorsunuz, size yetismek mümkün degil.

nldglp, gecmis dogum günün kutlu olsun :16: tesekkür ederim fotograflarini tekrar gösterdigin icin. buradaki fotografinda cok sexy :-)

jelesec, canim, biopsi ne zamandi? Hayirli haberler bekliyorum.

bentoprak, ada, selam. nasilsiniz?

ada, ne zaman bulusuyoruz?

sislikler devam ediyor bende, biraz düselsede... anladim, sabirli olman gerekli. yinede yarindan itibaren her hafta fotograf cekip, degisiklikleri böyle görmek istiyorum.

öpüyorum hepinizde...
lemontree merhaba,
çok gemiş olsun, hızlı bir iyileşme sürecin olsun:nazar:
bizi bazen biz bile takip edemiyoruz, inan bilgisayar bazen benim hızıma yetişemeyip kilitleniyor :)

sen yine fırsat buldukça gel. Söz, karın kaslarını fazla çalıştırmadan güldüreceğiz seni:34:

Vallahi atiimde bak ogltkn ve jelesec benim resimleri görünce bayıldılar.Hiç ses soluk yok.Sen de ayılır bayılırsın güzelliğim karşısında maazallah sebep olmayayım:34:

az önce profilindeki resimlerine tekrardan bakıverdim datlum. 41 kere maşallah.

aman sweetcim, tatlı şeker, ince ruhlu arkidişim, hiç nispet yaparmıyım:32:
ben 4 aydır spor+diyet ile lipo yaptırmayı düşündüğüm tüm fazlalıklarımdan kurtuldum. Kurtuluş da öyle yat masaya kalk şeklinde kolay yoldan değilde, bi yerlerimden ter akıtarak oldu. Jillian ablam sağolsun. Gerçi son 4 ayda gösterdiğim dirayeti, 1 haftadır gösteremez oldum. Akşam yine kaymaklı lokuma ve divan'ın bitter çikolarına gömüldüm...Sabahtan beri Nldglp'in doğum günü şerefineydi o kaloriler diye teselli ediyorum kendimi:27:[/QUOTE]

elal be sana. kaç aydır bi gram eriyemedim. kız anam insanın bel çevresi ölçüsü 85 olurmu be ya. nerdeyse bir popo kadar. tüm fazlalıkları atıp afifleyiverecem inşallah. işte o gün geldiğinde hep birlikte benim hafifliğimi de kutlarız.

tünaydın panteriçem,
şu at kuruğundan tutup, avatarını sürükleyesim var haberin olsun:1:

hani formüller haniii:17:

:9::9:allah iyiligini emi kızın sacında takma saç var zaten boşver:23:
şimcik formul işine gelince seninki co dökülüyor anladıgım kadarı ile:ssz:
benim bir yegen var sanırım 18 yaşında geçen sene okul döneminde artık stresten midir nedir saçı bir dökülmeye başladı anlatamam....
yavrum başa çıkamıyordu döküldükçe morali bozuluyor bozuldukça daha da çok dökülüyordu öyle böyle degil bölge bölge tutam tutam saçkıran gibi idi ... annesi dr aktar koca karı diye tabir ettigimiz her yere götürdü...
bu 15 tatil dönemine denk geldi sonra birkarışım kullandı kokusundan anladıgımkadarı ile bol sarmısak vardı ...
cocugun sacları kazıtıldı her gece fiberle acıtana kadar ovulup sonra o karısım basına sürülüp strechleniyordu...
tedaviyi ne kadar yaptılar bilmiyorum şimdi yavrunun bir saçları var maşallah...
eger istersen karışım hakkında bilgi alırım canım:21::21:

swet slm canım nasılsın:16:

selam panterim iyiyim. altta açıkladığın sarımsak tedavisini duymuştum. ne acı verir kimbilir. ayrıca bu tedavi uygulandığında iş ve okul tatil olması gerekir sanırım. işten 1 hafta izin alsam yada bu bayram tatili denesem mi acep? saçlarım ince telli. hergün yıkamak zorundayım. bi gün yıkamasam kedi yalamış gibi sönük duruyor.

selam panterim iyiyim. altta açıkladığın sarımsak tedavisini duymuştum. ne acı verir kimbilir. ayrıca bu tedavi uygulandığında iş ve okul tatil olması gerekir sanırım. işten 1 hafta izin alsam yada bu bayram tatili denesem mi acep? saçlarım ince telli. hergün yıkamak zorundayım. bi gün yıkamasam kedi yalamış gibi sönük duruyor.
ya Allah'ım nasıl yarattın bizi berbat halimize bile muziplik katabiliyoruz
kedi yalamış gibi:9::9:bayıldım bu benzetmeye:9::9:
şaka bir yana evet yavrunun başı acıyordu ve yagı sürüncede yanıyordu ama şimdi görsen cok gür parlak ve saglıklı saçları var canım..
sarmısaktan sebep kokusu bayagı yogun oluyordu...
artık kendine göre uydur planını canımcım:21:
hatunu da gösteren saç kaş zaten:6:
memikleri saymıyorum:17::17:

günaydın güzeller:16::16:
dükkanı ben actım bu sabah Allah bereketini versin:1:
sabah kahvemi içiyorum:126: sonra spor :111:sonrada dükkan:10:

:9::9:allah iyiligini emi kızın sacında takma saç var zaten boşver:23:
şimcik formul işine gelince seninki co dökülüyor anladıgım kadarı ile:ssz:
benim bir yegen var sanırım 18 yaşında geçen sene okul döneminde artık stresten midir nedir saçı bir dökülmeye başladı anlatamam....
yavrum başa çıkamıyordu döküldükçe morali bozuluyor bozuldukça daha da çok dökülüyordu öyle böyle degil bölge bölge tutam tutam saçkıran gibi idi ... annesi dr aktar koca karı diye tabir ettigimiz her yere götürdü...
bu 15 tatil dönemine denk geldi sonra birkarışım kullandı kokusundan anladıgımkadarı ile bol sarmısak vardı ...
cocugun sacları kazıtıldı her gece fiberle acıtana kadar ovulup sonra o karısım basına sürülüp strechleniyordu...
tedaviyi ne kadar yaptılar bilmiyorum şimdi yavrunun bir saçları var maşallah...
eger istersen karışım hakkında bilgi alırım canım:21::21:

günaydın güzeller:16::16:
dükkanı ben actım bu sabah Allah bereketini versin:1:
sabah kahvemi içiyorum:126: sonra spor :111:sonrada dükkan:10:

canımmm, günaydın.
esnaf olduğun nassı da belli...al bozuklukları fırlattım yerlere.
siftahı benden, bereketi Allahtan misali :)

şu sarımsaklı tarifi de öğrenirsen çook sevinirim...ne sıklıkta yapmışlar. stretchleyince ne kadar öyle tutmuşlar vs. detaylarıyla sorarsan çok mutlu olurum. Benim yıllardır süren bi dökülmem var, her gün dökülüyor, yerine yenileri mutlaka geliyordur yoksa açılmalarım olurdu ama gidenler oldukça fazla. Arka arkaya hamilelikler, 4 yıl kesintisiz emzirme derken, vücutta saçlara ayıracak ne keratin ne kalsiyum kalmıştır. Artık bakım yapma zamanı, yapmazsam ilerde bu konu beni üzebilir diye tedbir amaçlı yapıyorum.

Diğer hatunlar nerelerdesiniz? Özellikle nldglp'im bir martının kanadından dünyayı izliyor olabilir misin:1:

canımmm, günaydın.

şu sarımsaklı tarifi de öğrenirsen çook sevinirim...ne sıklıkta yapmışlar. stretchleyince ne kadar öyle tutmuşlar vs. detaylarıyla sorarsan çok mutlu olurum. Benim yıllardır süren bi dökülmem var, her gün dökülüyor, yerine yenileri mutlaka geliyordur yoksa açılmalarım olurdu ama gidenler oldukça fazla. Arka arkaya hamilelikler, 4 yıl kesintisiz emzirme derken, vücutta saçlara ayıracak ne keratin ne kalsiyum kalmıştır. Artık bakım yapma zamanı, yapmazsam ilerde bu konu beni üzebilir diye tedbir amaçlı yapıyorum.

Diğer hatunlar nerelerdesiniz? Özellikle nldglp'im bir martının kanadından dünyayı izliyor olabilir misin:1:

:9::9:Allah razı olsun senin paralar işe yaradı işler iyi bugün teşekkürler kuzum:29:
yag hakkında en kısa zamanda bilgi alıp sana verecegim canım...
senin 3 tane minigin var dı degil mi yanılmıyorsam e bide çalışıyorsun maşallah sana
4 yıl mı emdi :53:bünyesi cok saglam olmuştur:17:
bugün pek bi sessiz buralar:18::18:

:9::9:Allah razı olsun senin paralar işe yaradı işler iyi bugün teşekkürler kuzum:29:
yag hakkında en kısa zamanda bilgi alıp sana verecegim canım...
senin 3 tane minigin var dı degil mi yanılmıyorsam e bide çalışıyorsun maşallah sana
4 yıl mı emdi :53:bünyesi cok saglam olmuştur:17:
bugün pek bi sessiz buralar:18::18:

panterim selam:3: ogltknde 2.erkek var amma 3.üncüyü Allah söyletti galiba bir kız yakışır süpermen anne yetişir o:10:

ben yokum herkes arazi yeni eve girdim şöyle kendime geleyim canlandırırız burayı:64::62:

canımmm, günaydın.

benim nerelerde olduğumu tüm ayrıntısıyla biliyon bacım ah nlglpde neler oldi neler:3:senin oralardaydım bugün sensizz oraların hiiiiiiç tadı yok bebem:16:

Son düzenleme:
panterim selam:3: ogltknde 2.erkek var amma 3.üncüyü Allah söyletti galiba bir kız yakışır süpermen anne yetişir o:10:

ben yokum herkes arazi yeni eve girdim şöyle kendime geleyim canlandırırız burayı:64::62:

hoşgeldin güzelim
:14:ay pot kırdım demekki
ogltkn bak kızın da yokmuş hadi bitane daha yap sen:23:
snin dışarda ne işlein vardı canım anlat bakalım:34:

hoşgeldin güzelim
:14:ay pot kırdım demekki
ogltkn bak kızın da yokmuş hadi bitane daha yap sen:23:
snin dışarda ne işlein vardı canım anlat bakalım:34:

hoşgördük canım ciğerim :29: sabah erken sularda benim doktora mesaj çektim müsait olduğunuzda bana dönün ameliyat tarihimi netleştirmek istiyorum diye neyse döndü 11.20.sularında saat 1.de bekliyorum demez mi:52:ben nasıl duş oje makyaj motor takmış gibi başladım maratona bu arada kızlara haberde veriyorum telden :102::102::102:atladığım gibi taksiye hastanedeyim neyse 3.5. dakika sohbet ha unuttum bana siz biraz kilo mı aldınız demez mi :26:çok sinir oldum bende yoooooo dedim

asıl önemlisi tarih aldım:21: kasım 21 amma değiştireceğim eşimin izin olayı yüzünden 24 kasıma alacağım :31: hep bir ağızdan jelesec için hayırlı ise olsun hayırsız ise olmasın değin kızlar:16:

Son düzenleme:
Aman panterim allah söyletmesin. Evlatlarıma (cümleninkiyle birlikte) uzun sağlıklı ömürler versin. Bana iki erkek yetti :) Kızı jelesec doğursun:33: Hatta nldglp'in bir çocuğu var, o doğursun, kardeşsiz komasın oğluşunu:23:

jelesecim, hayırlısı olsun canım arkadaşım..o kadar güzel olacak ki, seni kıskanacağım gibi hissediyorum daha şimdiden:34: Ay tarih de belli oldu ya aşağı yukarı, beni de bi heyecan sardı. Herşey güzel gönlüne göre olsun inşallah.

kilo olayı vardı, atlamak istemem şahsen:1: ben de en son fotolarda seni biraz kilo almış bulmuştum hatırlarsan:17:

Tarih kesinleşti 24.kasım cumartesi sabahı Allah nasip ederse 7.35 de memorial yolları bana taştan olacak yine :18: duyduk duymadık demeyin duyan duymayana söylesin sonra yok ben görmedim yok işim çıktı yok fransadayım demesin kimse :29::ssz:

Aman panterim allah söyletmesin. Evlatlarıma (cümleninkiyle birlikte) uzun sağlıklı ömürler versin. Bana iki erkek yetti :) Kızı jelesec doğursun:33: Hatta nldglp'in bir çocuğu var, o doğursun, kardeşsiz komasın oğluşunu:23:

jelesecim, hayırlısı olsun canım arkadaşım..o kadar güzel olacak ki, seni kıskanacağım gibi hissediyorum daha şimdiden:34: Ay tarih de belli oldu ya aşağı yukarı, beni de bi heyecan sardı. Herşey güzel gönlüne göre olsun inşallah.

kilo olayı vardı, atlamak istemem şahsen:1: ben de en son fotolarda seni biraz kilo almış bulmuştum hatırlarsan:17:

İnşallah bebem ya çok çok güzel olur,o kadar erteledim vazgeçtim irdeledim amma alnıma yazılmış bu karın germe bak kaçarı yok :9:

kilo olayı....
adam cin ya gözünden seninde onunda birşey kaçmıyor :2: ama beni gör hemen inkar yooooo almadım.))) diyesim geldi aldım ne olcek para veriyoz sana sende incelt işin ne :19: bari tarihe kadar hamur işi yeme dedi okeyleştik :31:of ya yine narkoz kesil biçil diren çıkarttır dikiş aldır of of ya estetik ameliyatlarıyla geçirdiğim 3.sene olacak :25: batsın bu dünya :ssz:

Son düzenleme:
Back