Geldimi kızlar? mail olarak atamadım desendesen i.mms olarak attım ceplerinize.
nldglp'im bu yüzden aramıştım seni gelmedi bana ya :/ bi kez daha şeetsen olur mu:26:
aman sweetcim, tatlı şeker, ince ruhlu arkidişim, hiç nispet yaparmıyımnispetmi yapıyon lan sen? sizi fakırlar sizi...
yüce Rabbim beni variyetli yaratmış, erbir taraflarımı dolu dolu doldurmuş, simit, et, but, yağ.....
Ama ben ince ruhlu, narin kalpli sweet arkadaşınız, siz fakırlara yardım edecem biiznillah. (nasıl duyarlıyım yareppim. gene cızırdadı yüreciğim) yan yaglarımı aldıracağım ve siz fakır kullara iç yağlarımı hibe edeceğim. (tabiki ameliyat giderleri size ait olacak). tamamen doğal yollarla (öle troitten filan yağlanmadım) karbonhidrat ve diğer bilumum besinlerle biriktirdiğim yağlarımı tüm yemeklerde güvenle kullanabilirsiniz.
ben 4 aydır spor+diyet ile lipo yaptırmayı düşündüğüm tüm fazlalıklarımdan kurtuldum. Kurtuluş da öyle yat masaya kalk şeklinde kolay yoldan değilde, bi yerlerimden ter akıtarak oldu. Jillian ablam sağolsun. Gerçi son 4 ayda gösterdiğim dirayeti, 1 haftadır gösteremez oldum. Akşam yine kaymaklı lokuma ve divan'ın bitter çikolarına gömüldüm...Sabahtan beri Nldglp'in doğum günü şerefineydi o kaloriler diye teselli ediyorum kendimi