tünaydın dünya güzelleri
afeti devran dogum günün kutlu olsun şekerim tam bir taş bebeksin maşallahrabbim nazarlardan korusun inşallah...
jelom herşey olacgına varır sen kafanı takma vardır bir hayır de geç
ogltkn canım sende şifanı bulursun inşallah en kısa zmanda canım benim
bentoprak bestemelodi henüz konuşamasak ta sizlere slm fıstıklar
Cinconlar günaydın hepinize.Ben ve herşey balkabağına döndükD.günü bitti.Yemekler,tebrikler hepsi bitti Ve ben bugün külkedisiyim.
Cinconlar günaydın hepinize.Ben ve herşey balkabağına döndükD.günü bitti.Yemekler,tebrikler hepsi bitti Ve ben bugün külkedisiyim.
Amaaaa bugün ameliyat oluşumun 1.sene-i devriyesi.Tam da bu saatlerde kırt kırt kesiyordu Ercan bey beni.Yaşasın bana,yaşasın bu güzel kararıma.Elleşmeyin bana 16:30 a kadar kırt kırt ben.
canım benim sen iste ben hergün yazarım buraya iyiki doğdun diyesenin külkedisi halin bile Eda taşpınara 10.basar
Geçen yıl ameliyat tarihi almak için doktoruma gittiğimde 17 Ekim yapalımmı,o gün boş sadece sizin ameliyatınız olur demişti.Göğüs küçültme ile beraber karın germe de olacaktı.Tam isabet demiştim 16 sı d.günüm,17 bana da uygundur 44 yaşıma yepyeni bir ben olarak girerim demiştim.Koca bir sene geçti üzerinden...
Hayatıma yeni bir anlam geldi.Mutluyum ve memnunum.Kendimi seviyorum,sizlerle bu duygularımı paylaştıkca daha da mutlu oluyorum.Hepinize bu güzel günde sevgilerimi gönderiyorum.Bu kadar seremoni yeter herkes iş başına
develide sınırsız yer içerim ücret bu:)))))))))))))))))))))günaydın taş bebek :)
nassı da pozitif bi insansın sen ya
her güne, sıfırdan ve sevinçle başlamak için bi neden yaratıyorsun..Süpersin süper
ben de bugün güne biraz kıl olarak başladım...Gardrobumu baştan aaşağı yenilemem, çok beğendiğim kıyamadığım giysileri de daralttırmam lazım..Şu an üzerimdeki gömlek nerden baksan 2 beden büyükpantalon 1 beden büyük....ve ben çarşı çarşı, mağaza mağaza gezip alışveriş yapmayı sevmem. Denk gelecek, görecek ve alacağım, benim alışveriş tarzım bu. Bayram tatilini gardrobu düzenlemeye ayırmam lazım sanırım...
Yazdıklarıma bi baktım da, haa haa üzüldüğüm şeye bakın
bana da bana da, yaa hatta desen desen foto göndermiş sana, onlar da bana da bana da desenimmmmDur sana mail atayım dünkü resimlerimi
develide sınırsız yer içerim ücret bu:)))))))))))))))))))))
ya bebem ben sana yepisyeni seksü kıyafetler veririm hepsi ben 36 38 bedenken hiç masraf etme gıcır gıcır hepsü
bana da bana da, yaa hatta desen desen foto göndermiş sana, onlar da bana da bana da desenimmmm
bebeğim, kargo ödemeli gönder, sana masraf olmasın
tamam bebem beğenmediğin içine giremediğin olursa geri gönderevet deseni bende istiyom banada gönder
günaydın taş bebek :)
nassı da pozitif bi insansın sen ya
her güne, sıfırdan ve sevinçle başlamak için bi neden yaratıyorsun..Süpersin süper
ben de bugün güne biraz kıl olarak başladım...Gardrobumu baştan aaşağı yenilemem, çok beğendiğim kıyamadığım giysileri de daralttırmam lazım..Şu an üzerimdeki gömlek nerden baksan 2 beden büyükpantalon 1 beden büyük....ve ben çarşı çarşı, mağaza mağaza gezip alışveriş yapmayı sevmem. Denk gelecek, görecek ve alacağım, benim alışveriş tarzım bu. Bayram tatilini gardrobu düzenlemeye ayırmam lazım sanırım...
Yazdıklarıma bi baktım da, haa haa üzüldüğüm şeye bakın
Dur sana mail atayım dünkü resimlerimi
Geçen yıl ameliyat tarihi almak için doktoruma gittiğimde 17 Ekim yapalımmı,o gün boş sadece sizin ameliyatınız olur demişti.Göğüs küçültme ile beraber karın germe de olacaktı.Tam isabet demiştim 16 sı d.günüm,17 bana da uygundur 44 yaşıma yepyeni bir ben olarak girerim demiştim.Koca bir sene geçti üzerinden...
Hayatıma yeni bir anlam geldi.Mutluyum ve memnunum.Kendimi seviyorum,sizlerle bu duygularımı paylaştıkca daha da mutlu oluyorum.Hepinize bu güzel günde sevgilerimi gönderiyorum.Bu kadar seremoni yeter herkes iş başına
Caniko benim ya.Hatta arka planda pembe bornozum bile çıkmış:)))Resimlerime girip bakarsan daha net görünür sanırım.Oraya da koydum bu resmimi.
bana da atıver şekerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?