• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Sen şimdi bize kobay diyecegine buraya ben dr a çalışıyom diye yazdaydın daha hayırlı olurdu hakkında şimdi bu yazıdan sonra sana neler ederiz başına ne gelir hesap et artık :22::22: çantayı yersin böyle karnına karnına operasyondan sonra:1:

:17::17::17: kobay demek istememiştim arkadaşlarımın her evresini canlı görmek isteği diyelim buna :34: Anlaşıldı bana koruma şart ameliyat sonrası nlglpde de karabiber koklatacak burnuma burnuma sen çanta Allahım sana geliyorum koru bu cadılardan beni:ssz:

Ben bilmem cnm dr un eli alışşsın diye hepsini bekledim yazmışsınn haha karabiber daha iyi fikirmiş :) :)
:17::17::17: kobay demek istememiştim arkadaşlarımın her evresini canlı görmek isteği diyelim buna :34: Anlaşıldı bana koruma şart ameliyat sonrası nlglpde de karabiber koklatacak burnuma burnuma sen çanta Allahım sana geliyorum koru bu cadılardan beni:ssz:

sevimliiiii,
hoş geldin canım. özletmişsin kendini, ne zamandır uğramıyordun. Umarım 24 kasımda buluşuruz :)

sweet,
doğru diyon, arka arkaya üreme moduna girmiştim ki, 2. oğlanın gaz sancılarının 6 ay kesintisiz sürmesiyle kendime geldim:52: Işığın girişi engellendi, panjurlar çekildi :) süzme ışık bile yok gelen olmasın diye:1:

melodicim,
bu jelesec var ya, meme estetiğinde başı çekti, herkese "canlı örnek" oldu ya, ondan sonra bi uyanıklaştı anlatamam. Artık her türlü işlemi başkasına yaptırıp sonuçlarını görmeden elini sürmüyor. Mesela, saçıma roller yapıyorum, bana diyoki, sen yap dene bakiim, kötü olursa ben yapmam:1: Ben kel kalsam, benim kel kaldığıma üzüleceğine, denemediğine sevinecek, o derece yani:52:

panterim,
senden saç fışkırtan reçeteyi bekliyorum, unutma beni

sevimliiiii,
hoş geldin canım. özletmişsin kendini, ne zamandır uğramıyordun. Umarım 24 kasımda buluşuruz :)

sweet,
doğru diyon, arka arkaya üreme moduna girmiştim ki, 2. oğlanın gaz sancılarının 6 ay kesintisiz sürmesiyle kendime geldim:52: Işığın girişi engellendi, panjurlar çekildi :) süzme ışık bile yok gelen olmasın diye:1:

melodicim,
bu jelesec var ya, meme estetiğinde başı çekti, herkese "canlı örnek" oldu ya, ondan sonra bi uyanıklaştı anlatamam. Artık her türlü işlemi başkasına yaptırıp sonuçlarını görmeden elini sürmüyor. Mesela, saçıma roller yapıyorum, bana diyoki, sen yap dene bakiim, kötü olursa ben yapmam:1: Ben kel kalsam, benim kel kaldığıma üzüleceğine, denemediğine sevinecek, o derece yani:52:

panterim,
senden saç fışkırtan reçeteyi bekliyorum, unutma beni

Dinime söven müslüman olsa tekirdağlardan meme görmeye gelen ben miydim :33: ay hiç güzel olmazsın kel olunca yüz güzelliğinde yok ki kurtarsın:76:

Canım ciğerim aman allaam sen neler ettin bugün? günlermi aldın,amanıııın ameliyatmı oluyosun....valla billa şok şok şok....İkinci bir martı vak a sı yaşadım gecenin bu saatinde...Annemden şimdi geldim.Eşimin de bu gece yemeği olduğu için orda kaldım bu saate kadar.Resmen şaştım kaldım.Aferin baycanımıza.Aferin jelesec imize.Ama niye cumartesi aldınki yaaa:((( Hafta içi daha rahat olcektik ya.Neyse hayırlısı diyelim.Ben eşimi şimdiden işliim kafasına 24 kasım doluyum diim.Yarın sabah mahkemedeyim.Sonrasında kahve içecez arkadaşlarla.Ararım seni mutlaka.Yaa keşke msj çekseydin arardım seni ya...

sarı şekerim:16: sen martı olayının şokunu atlatamadın diye hemen aramadım ya dün baycan çok şekerdi ay bi nazımı çekti gör siddir git demedi adam vallahi sabırlı:) ya dün senin mevlüd olayı vardı telle konuşamazsın diye aramadım ya sen olmazsan olmaz ameliyata girmem bak:ssz:

Ben bilmem cnm o zaman 3 kere düşün öyle yaz :) bu arada okudun mu hastanede bugün randevusu olan arkadaş beni görmüş

benim tek kötü huyum bu hiç düşünmem yazarım söylerim:ssz: seni görmeseler şaşarım 24 saat hastanedesin :63: benim dönemimde meşgul etme doktoru:51:

çok sagol canım:29: duaların benim içinde olsun tek aksilik yaşamadan atlatırım inşallah

tabiki dualarim seninle canim güzel olacana inanarak gir amaliyata nasil hissedersen öyle olur eminim güzel olacak
nasil heyacanlandim ilk benim amaliyat olacagim hafta gibi elim ayagim telaslandi ayyy bunlar iyi telas kendimiz icin bir seyler yapmak güzelllll:16::16:

sevimliiiii,

hoş buldukk hemde çok hoş maşallh topikler açılmış baya bi kaynatılmış ben yokken bizde yasaklarla mücadele ederken kırdık bi şekilde yasağı bize yasak falan işlemiyoo inşallah bilgi işlem uyanana kadar işlerden fırsat oldukça burdayım artıkk

Yok valla bittin sen bastın damarıma senin operasyon gününde bana bişeyler oldu diye numaraya yatıp acilden hastaneye gireyim de haha senin operasyon ertelensin :27:
benim tek kötü huyum bu hiç düşünmem yazarım söylerim:ssz: seni görmeseler şaşarım 24 saat hastanedesin :63: benim dönemimde meşgul etme doktoru:51:

tabiki dualarim seninle canim güzel olacana inanarak gir amaliyata nasil hissedersen öyle olur eminim güzel olacak
nasil heyacanlandim ilk benim amaliyat olacagim hafta gibi elim ayagim telaslandi ayyy bunlar iyi telas kendimiz icin bir seyler yapmak güzelllll:16::16:

sagol ya ta nerelerden benim için telaş yapan sevinen arkadaşlarım var :29: k.k.yı seviyorum buradan başka bu estetik olaylarının dibine vurduğum yer yok of rahatlıyor insan:24:

sevimliiiii,

hoş buldukk hemde çok hoş maşallh topikler açılmış baya bi kaynatılmış ben yokken bizde yasaklarla mücadele ederken kırdık bi şekilde yasağı bize yasak falan işlemiyoo inşallah bilgi işlem uyanana kadar işlerden fırsat oldukça burdayım artıkk

sevimlim, tüm sıkıntıları unuttuğumuz yer oldu bura vallahi :31: biraz müstehcen yazışıyoruz bazen amma hayat herşey var içinde :1: yasaklar kurallar çiğnenmek için vardır :52:

Yok valla bittin sen bastın damarıma senin operasyon gününde bana bişeyler oldu diye numaraya yatıp acilden hastaneye gireyim de haha senin operasyon ertelensin :27:

sen onuda yaparsın taaaaa nerelerden geliyon hastaneye tapısınıda al bari doktorun tam olsun:33:

Yok cnm ya napim tapusunu bayragı sana devrediyorum :) bundan sonra 15 gün gitmeyecegim zaten yoksa arkadaşın teki çatlayacak fesatlıktan :) ta nerden geliyon dedin de ben çıkayım acilden yola köprü sıkışmadan gideyim evime yavaştan ben yoldayken az kaz kuyumu tamam mı :)
sen onuda yaparsın taaaaa nerelerden geliyon hastaneye tapısınıda al bari doktorun tam olsun:33:

Yok cnm ya napim tapusunu bayragı sana devrediyorum :) bundan sonra 15 gün gitmeyecegim zaten yoksa arkadaşın teki çatlayacak fesatlıktan :) ta nerden geliyon dedin de ben çıkayım acilden yola köprü sıkışmadan gideyim evime yavaştan ben yoldayken az kaz kuyumu tamam mı :)

:1::1::1:adam yok ondan gitmiyon:34: vallahi son şeyide telde söyledin iyice fesata bağladım bende istiyooooom :30: maşallah 10.günde araba kullanıyorsun :nazar::nazar:dikkat et iyi kullanamıyorsan ben geleyim 10.dakika da karşıdasın:37: manyak araba kullanırım

sen de az kıskanç değilsin beah. bestenin karnından daha da güzel bi karın istiyorum demişsin bi de adama, adam daha ne nok yapsın sana:52::51:

Harbiden ya ne fesatsın nazar edeceksin daha da sana süreç müreç anlatamam resim falanda avcunu yalarsın :19: 15. gün şekerim onu bile bilmiyorsun daha nasıl arkadaşsan :19: senin kullandıgın arabaya binermiyim ben nerde çukur dalarsın sen ::3:
:1::1::1:adam yok ondan gitmiyon:34: vallahi son şeyide telde söyledin iyice fesata bağladım bende istiyooooom :30: maşallah 10.günde araba kullanıyorsun :nazar::nazar:dikkat et iyi kullanamıyorsan ben geleyim 10.dakika da karşıdasın:37: manyak araba kullanırım

Back