• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

sevgili dostlarım sevgili canlarıım:16:hazırmısınız? daha güzel daha adil sevgi dolu bir dünya için BATSIN BU DÜNYA:ssz:

Şaşıran senmiydiin bilemediim,öyle bir dert verdinki çözeemediim,

Ben ne yaptım Mürüvvet bugün sana,

Mahkum ettin beni sana,

Her sözünde durdum, kaldım karşında,

Şikayetim vaar yaradanaa,şikayetim vaar Deniz aplayaaa puahahpuahahahahah:60:

şaşıran senmiydiin bilemediim,öyle bir dert verdinki çözeemediim,

ben ne yaptım mürüvvet bugün sana,

mahkum ettin beni sana,

her sözünde durdum, kaldım karşında,

şikayetim vaar yaradanaa,şikayetim vaar deniz aplayaaa puahahpuahahahahah:60:

gelirsem o postişlerini yolarım :22:damarıma basma aklıma getirme:19: Deniz ablana da öğretmenim bu benim kalemlerimi aldı der gibiydik:1:

gelirsem o postişlerini yolarım :22:damarıma basma aklıma getirme:19: Deniz ablana da öğretmenim bu benim kalemlerimi aldı der gibiydik:1:

hahahahahaha aynen :9: Ama bugün sinirden postişleri de taktırmadım.Şimdi de ağzım yüzüm simsiyah boyalarım aktı ağlamaktan.Gelgitler var bugün içimde.Babamı özledim ama malesef onu geri getiremiyorum.Gidenler dönmüyor geri...

Ama şarkı benim olursa ağlamam,severim hepinizi.Sweet i bile affettim gibi:34:

Duuuur daha aile meclisi kararı çıkmadı.Bi oturum yapılsın,kararlar verilsin.Adaletin kestiği pımmak acımazmış öle derler şeker;))

Deniz ablamdan tırsmış onu ipledi senle beni 155 i iplemedi bacım helal olsun ablaya:23: 3.kere 5.kere düşün derim :29:

hahahahahaha aynen :9: Ama bugün sinirden postişleri de taktırmadım.Şimdi de ağzım yüzüm simsiyah boyalarım aktı ağlamaktan.Gelgitler var bugün içimde.Babamı özledim ama malesef onu geri getiremiyorum.Gidenler dönmüyor geri...

Ama şarkı benim olursa ağlamam,severim hepinizi.Sweet i bile affettim gibi:34:

Anam sana ne oldu bırak ben ağlayayım :14: neredeyse dayak yiyecektik:ssz:

Babalar için kız evlatların yeri çok başka kızlar içinde babaların zor tabi Allah sana sabır versin babacığının da mekanı cennet olsun arkadaşım:29:

ay o memelerin işlevi önemli bebeğim:9:iri küçük boyutun hiiiiiiiç önemi yok:34:

simitmi çok severim:) simitinden kurtul bacım o memelere simitli bel olmaz:31:

kesinlikle haklısın jelom. önemli olan işlev. nolacakki yavvv. sonuçta meme. ha küçük tüp kadar olmuş, ha avuç içi kadar.
simitlerime yavaş yavaş veda ediyorum.

Hay allahım ya kıza zorla kendimizi beğendirecez diye helak olduk.Onun da canına okuduk:1: VARRRRMI bize yanbakan oldu resmen:))) hem de bin tekme!!!

ne zoru canım, ben kendi öz irademle sundum beğenilerimi. şaka bi yana gerçekten barbie gibisin arkadaşım.

swet zaten seni çok beğenmiş avatardaki bayanı beğenmemiş :60:

Allahım çıldıraciyim. hani avatardaki bayan nlglp idi. kaFAyı yedirttiniz lan bana. omu değilmi? hankısı yalan, hankısı gerçek. kim bu avatardaki hatun? "yarabbi aklıma mukayet ol, bu kızlara vicdan ver, alay geçiyorlar benlen."

hep birlikte yeniden koro oluşturyoruz. BATSIN BU DÜNYA...

Allahım çıldıraciyim. hani avatardaki bayan nlglp idi. kaFAyı yedirttiniz lan bana. omu değilmi? hankısı yalan, hankısı gerçek. kim bu avatardaki hatun? "yarabbi aklıma mukayet ol, bu kızlara vicdan ver, alay geçiyorlar benlen."

Caniko benim ya.Hatta arka planda pembe bornozum bile çıkmış:)))Resimlerime girip bakarsan daha net görünür sanırım.Oraya da koydum bu resmimi.

Caniko benim ya.Hatta arka planda pembe bornozum bile çıkmış:)))Resimlerime girip bakarsan daha net görünür sanırım.Oraya da koydum bu resmimi.

Hatta bu resmi çektirene kadar eşime akla karayı çektim.Ne diye çektiriyorsun diye sorunca,Yeni almıştım çamaşırlarımı.Ya nasıl duruyor dedim merak ediyorum ondan falan demiştim.Hatta beni tam ortayalamamış üstünkörü çektiği için.Arka planda giysi, eşofman altım ve bornozum kapıda asılı duruyor.Bu kadar da doğrucu davut uz yani;))
Kime çektirirsin işte?? Dikkat edersen benim sadece resimlerde doktorumun çektiği öncesi ve sonrası resimlerim ile,ayna önünde kendim çekebildiğim 2 göğüs resmim var.Onda da köpişlerimin yerde resimleri çıkmış:))

hahahahahay anam koptum :60: swetime kafayı kırdırmışız :37:yok o nlglpde değil benim :9::1: bizim kız çok yalvardı bana güzel hatunsun ben resimlerde çirkin çıkarım ki zaten çirkin:17: illa resmini çekip koyayım avatarıma dedi kırmadım arkadaşım nede olsa :29:

Aman dur batmasın daha benim minik çoooook minik biraz büyüsün:21:

Hatta bu resmi çektirene kadar eşime akla karayı çektim.Ne diye çektiriyorsun diye sorunca,Yeni almıştım çamaşırlarımı.Ya nasıl duruyor dedim merak ediyorum ondan falan demiştim.Hatta beni tam ortayalamamış üstünkörü çektiği için.Arka planda giysi, eşofman altım ve bornozum kapıda asılı duruyor.Bu kadar da doğrucu davut uz yani;))
Kime çektirirsin işte?? Dikkat edersen benim sadece resimlerde doktorumun çektiği öncesi ve sonrası resimlerim ile,ayna önünde kendim çekebildiğim 2 göğüs resmim var.Onda da köpişlerimin yerde resimleri çıkmış:))

ya ne seviye yerlerde bu forumda :19:arka planda eşimin benim donlarımı da var yaz tam olsun :63: anladık sensin tamam tamam :2:

bentoprakçım, roller şu iğneli apart. Saç, cilt, çatlaklar, yara izlerinde etkili olduğu söyleniyor.

bak bu topikte istediğin her türlü bilgiye ulaşbilirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-dokulmesi-cozumleri/538339-3-yillik-sac-dokulmesi-hikayem-126.html

Tamam teşekkür ederim baya bir sayfa var müsait bir zamanda okumaya başlarım.Bende bioxin şampuan kullanıyorum.Serumunuda kullandım.şimdi sadece minoksil kullanıyorum.Sonuç varmı bende pek anlamadım doğrusu.

Back