Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şaşıran senmiydiin bilemediim,öyle bir dert verdinki çözeemediim,
ben ne yaptım mürüvvet bugün sana,
mahkum ettin beni sana,
her sözünde durdum, kaldım karşında,
şikayetim vaar yaradanaa,şikayetim vaar deniz aplayaaa puahahpuahahahahah
sevgili dostlarım sevgili canlarıımhazırmısınız? daha güzel daha adil sevgi dolu bir dünya için BATSIN BU DÜNYA
Çok sevdim çook.Nefis seslendirmişler.Benim olsun bu şarkı lütfeyyyn.
Şarkıda senin olsun mürvetinde al tepe tepe kullan
gelirsem o postişlerini yolarım damarıma basma aklıma getirme Deniz ablana da öğretmenim bu benim kalemlerimi aldı der gibiydik
gelirsem o postişlerini yolarım damarıma basma aklıma getirme Deniz ablana da öğretmenim bu benim kalemlerimi aldı der gibiydik
Duuuur daha aile meclisi kararı çıkmadı.Bi oturum yapılsın,kararlar verilsin.Adaletin kestiği pımmak acımazmış öle derler şeker)
hahahahahaha aynen Ama bugün sinirden postişleri de taktırmadım.Şimdi de ağzım yüzüm simsiyah boyalarım aktı ağlamaktan.Gelgitler var bugün içimde.Babamı özledim ama malesef onu geri getiremiyorum.Gidenler dönmüyor geri...
Ama şarkı benim olursa ağlamam,severim hepinizi.Sweet i bile affettim gibi
ay o memelerin işlevi önemli bebeğimiri küçük boyutun hiiiiiiiç önemi yok
simitmi çok severim:) simitinden kurtul bacım o memelere simitli bel olmaz
Hay allahım ya kıza zorla kendimizi beğendirecez diye helak olduk.Onun da canına okuduk VARRRRMI bize yanbakan oldu resmen:))) hem de bin tekme!!!
Hadin kulaklıklaaaaaar olduuu benimkini tıklayın kıslar koro olanı:))))) yupiiii şaşıran benmiydim bileeeemediiiim oy oy oy oyyyyyyyyy
swet zaten seni çok beğenmiş avatardaki bayanı beğenmemiş
Allahım çıldıraciyim. hani avatardaki bayan nlglp idi. kaFAyı yedirttiniz lan bana. omu değilmi? hankısı yalan, hankısı gerçek. kim bu avatardaki hatun? "yarabbi aklıma mukayet ol, bu kızlara vicdan ver, alay geçiyorlar benlen."
hep birlikte yeniden koro oluşturyoruz. BATSIN BU DÜNYA...
Caniko benim ya.Hatta arka planda pembe bornozum bile çıkmış:)))Resimlerime girip bakarsan daha net görünür sanırım.Oraya da koydum bu resmimi.
Allahım çıldıraciyim. hani avatardaki bayan nlglp idi. kaFAyı yedirttiniz lan bana. omu değilmi? hankısı yalan, hankısı gerçek. kim bu avatardaki hatun? "yarabbi aklıma mukayet ol, bu kızlara vicdan ver, alay geçiyorlar benlen."
hep birlikte yeniden koro oluşturyoruz. BATSIN BU DÜNYA...
Hatta bu resmi çektirene kadar eşime akla karayı çektim.Ne diye çektiriyorsun diye sorunca,Yeni almıştım çamaşırlarımı.Ya nasıl duruyor dedim merak ediyorum ondan falan demiştim.Hatta beni tam ortayalamamış üstünkörü çektiği için.Arka planda giysi, eşofman altım ve bornozum kapıda asılı duruyor.Bu kadar da doğrucu davut uz yani)
Kime çektirirsin işte?? Dikkat edersen benim sadece resimlerde doktorumun çektiği öncesi ve sonrası resimlerim ile,ayna önünde kendim çekebildiğim 2 göğüs resmim var.Onda da köpişlerimin yerde resimleri çıkmış:))
bentoprakçım, roller şu iğneli apart. Saç, cilt, çatlaklar, yara izlerinde etkili olduğu söyleniyor.
bak bu topikte istediğin her türlü bilgiye ulaşbilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-dokulmesi-cozumleri/538339-3-yillik-sac-dokulmesi-hikayem-126.html