Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Tekrardan hayırlı olsun :) sonunda şükür diyorummm attığın taş kafama degmedi eğildim ıskaladı haberin olsun

Burnum torpil kokuları alıyor bana niye sabah 7 de gel dedi bide ben 6:30 gittim sen hemde 7:35 bak sen bak 7:30 bile değil bu nasıl iştir anlat bakalım ben yarın dr un burnundan fitil fitil getirmezmiyim

Tekrardan hayırlı olsun :) sonunda şükür diyorummm attığın taş kafama degmedi eğildim ıskaladı haberin olsun

Burnum torpil kokuları alıyor bana niye sabah 7 de gel dedi bide ben 6:30 gittim sen hemde 7:35 bak sen bak 7:30 bile değil bu nasıl iştir anlat bakalım ben yarın dr un burnundan fitil fitil getirmezmiyim

sagol canım hayırlı olur inşallah:) ben lafımı ortaya söyledim artık eğilirmisin amudamı kalkarsın bilemem

sen benden daha şişko olduğun için olabilir erken çağırma nedeni 7.30 da çağırmış ben 5.dakika rötar yaparım diye şey ettim...ay ne nankör kedisin sen doktora hergün muayneye giden ben miyim? Ben ameliyat sonrası toplasan 4.yada 5.kere gitmişimdir eeeee kim torpilli açep:79:

Canım ciğerim aman allaam sen neler ettin bugün? günlermi aldın,amanıııın ameliyatmı oluyosun....valla billa şok şok şok....İkinci bir martı vak a sı yaşadım gecenin bu saatinde...Annemden şimdi geldim.Eşimin de bu gece yemeği olduğu için orda kaldım bu saate kadar.Resmen şaştım kaldım.Aferin baycanımıza.Aferin jelesec imize.Ama niye cumartesi aldınki yaaa(( Hafta içi daha rahat olcektik ya.Neyse hayırlısı diyelim.Ben eşimi şimdiden işliim kafasına 24 kasım doluyum diim.Yarın sabah mahkemedeyim.Sonrasında kahve içecez arkadaşlarla.Ararım seni mutlaka.Yaa keşke msj çekseydin arardım seni ya...

günaydın dünyanın en güzel, en seksü hatunları

jelesecim, bütün gece seni düşündüm, sabah gözümü açtığımda yine sen geldin aklıma...Bir heyecan bastı beni anlatamam. Hayırlısıyla herşey çoook güzel olacak arkadaşım. Şöyle uzun uzun konuşmadan benim bu heyecanım geçmicek sanırsam.Nldglp'im sen başla şimdiden enişteyi işlemeye, o gün mutlaka beraber olalım. Jelesec'i ameliyathaneye uğurlar, bizde develiye kahvaltıya geçeriz :)) Ercan onu kesip biçerken, biz keyif yaparız :)) Beste melodi, sen olabilecekmisin jelesecin ameliyatında? görüşmeyi çok isterim. Daha serap38 var, bentoprak var, panter var, jujuu var, ooo var da var. Kısmet olur da o gün hepimiz hastanede olabilirsek, hastanenin halini düşünemiyorum..Ortalıkta gezinen bir sürü estetikli kadın :)) Jelesecim senin ameliyat en büyük buluşma olacak gibi

Hayırlı olsun arkadaşım yeni topiğimiz hayırlı olsun ayrıca hakkatten jelesec senin nasıl aklıına gelmedi böyle bişeyy yapmak

Ay ben ilk sayfayı okurken sonlarda ameliyat tarihi alınmış organizasyon yapılmış toplanma konusunda hiç bişeylerden haberim yokk hayırlı olsun arkadaşım inşallah bi aksilik çıkmazsa bende gelirim yanında olmak isterim senin hemde diğer arkadaşlarlada görüşmüş olurum.senin adına çok sevindim ama ben kaçırdım şimdi sen karın germe olucan dimi

panterim selam ogltknde 2.erkek var amma 3.üncüyü Allah söyletti galiba bir kız yakışır süpermen anne yetişir o

ben yokum herkes arazi yeni eve girdim şöyle kendime geleyim canlandırırız burayı

maşallah ışığı gören gelmiş, habire doğurmuş millet. bi durun da, çocuk mocuk yapmayın artık. ogltkncim kızcaz spor yapmış fücüdünü kendine getirmiş. çocuk doğursunda memelerimi sarksın, koca göbeklimi olsun hııııı? 3. müçüncü yok. doğurma ogltkncim. uyma bu hatunlara. allah uzun ömürler versin olanlar yeter sana.

canım ciğerim gelmeni bende çoooooook isterim gerçi ben kesilip biçilirken kızlar gırgır yapacaklar kaçıracağım amma kayıt edin sonra izlerim aklımda kalmasın dedim hem doktorunu hemde tayfayı görürsün gel gel

Jelom canım arkadaşım. 24 kasım inşallah bende gelirim sana hep birlikte destek oluruz. inan bende tarihi görünce heyecen yaptım. hayırlı olsun canım.

Hayırlı olsun arkadaşım yeni topiğimiz hayırlı olsun ayrıca hakkatten jelesec senin nasıl aklıına gelmedi böyle bişeyy yapmak

yapan yabancı değil nlglpd onun başlığı hepimizin başlığı paylaşmayı çoooooook sever canım o arkadaş gel takıl gülme garantili topik

sağ sağlim ince belli bir fıstık olarak tekrar aramızda ol inşallah.

Jelom canım arkadaşım. 24 kasım inşallah bende gelirim sana hep birlikte destek oluruz. inan bende tarihi görünce heyecen yaptım. hayırlı olsun canım.

canım ciğerim sagol ben seni çok merak ediyorum zaten gelde gençleri çekiştirelim ergen ruh hali

becerebilir inşallah doktor önden o kadar çok karın olan oldu ki hepsini bekledim sabırla doktorun iyice eli alışsın diyekızlar beni gebertecek

hayirlisi jelesec bacum ayyy ayagim ugurlu geldi benden 2ay sonra sen gerdiriyor karni gerim gerim gerilerek gezeriz artikinn
dört gözele seni bekliyorum hadi hayirlisi canim

Sen şimdi bize kobay diyecegine buraya ben dr a çalışıyom diye yazdaydın daha hayırlı olurdu hakkında şimdi bu yazıdan sonra sana neler ederiz başına ne gelir hesap et artık çantayı yersin böyle karnına karnına operasyondan sonra
becerebilir inşallah doktor önden o kadar çok karın olan oldu ki hepsini bekledim sabırla doktorun iyice eli alışsın diyekızlar beni gebertecek

Bende çok isterim cnm inşallah aksilik çıkmazsa kaçırmayı düşünüyorum

hayirlisi jelesec bacum ayyy ayagim ugurlu geldi benden 2ay sonra sen gerdiriyor karni gerim gerim gerilerek gezeriz artikinn
dört gözele seni bekliyorum hadi hayirlisi canim

çok sagol canım duaların benim içinde olsun tek aksilik yaşamadan atlatırım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…