Oyuzden gormedim cok mrk ettim baktim evt bulanadim onla ilgili bisey umarim iyidir
Evt gordum ilk doktor soruslarin falan cok keyifli dostluklar olmus ya imrendin desteklerin ada22 yaninda saatlerce kalman hakkaten cok gzl masallah Sana diyecek soz Yok baycanda sansli sizler gibi hastalari var
BAnabak banabak çok tepeme çıktın sençok çenen açıldı senin
nostalji gecesi olmuş bu gece... ben de günlerce okuduydum tüm topiği sonra bu topiğe geçiş yaptıydım çok sonra üye olup yazmaya başladım hey gidi günler hey....
BAnabak banabak çok tepeme çıktın sençok çenen açıldı senin
Vallahi ne olursa olsun sen de çetedensin.Sonrası öncesi yok.Liderimiz de MİKSERJELEK
OOO kızlar toplanmaya başladı bileBademim burdasın napiyorsun bakalım?
bademhanım selam şekerimmemeler dik ve küçük mü? ağzına değiyordur şimdi çok havada görünürler var mı çok ağrı sızın
Nurgül cüm aman diyeyim.Biz Doktorla hiç bir şekilde K.K ile ilgili kesinlikle konuşmayız.Hoş giden arkadaşlardan bazıları bahsetmiş ama özellikle bizler yani eski üyeler hiç konuşmayız burası ile ilgili şeyler.Aklında olsun.Sakın isim falan verme olur mu?
bu hafta çok yoğunum ama balık sözü kalamar sözü olan bi süslü vardı yalan oldu
çene bende hap vardı bak kaç kalbim varnazara etme ne olur çalış seninde olur
Kiyamam Ben bi karin amelyat ortaligi ayaga kaldiriyorum napsin korku mrk hepsi bi arada AMA masallah jeselec ajan gibi calismi basariya ulasmis bende ayni izde gidiyorum insallah sonucum iyi olur
İyiyim ablam uyku tutmuyor bi türlü kipirdanip duruyorum anca
Jelesec ablam selamdik mi dik az kalir resmen egilsem operim memislerimi ağrı sizi sadece direnlerin olduğu yerde var onun haricinfe cok rahatim bi de uyuyabileydim iyiydi
Ikinizide cok öpüyorum hatunlar ben biraz daha uyumaya calisiyim
KAfama kafama vur şimdi de miBiliyosun ya bacum bu hafta olanları.Önemli sebeplerden ötürü kaput vaziyetteydim Söz didik. Başıma kakma habire
ajan gibi aynen vallahi sen doktora desen ajanda ile gezen bir hastanız varmış direk tanırinşallah iyi olur öncesi resimlerini çek bol bol çıplak çünkü yeni görüntüye çok çabuk alışıyorsun arada bak yeni görüntünün tadını çıkarırsın
İyiyim ablam uyku tutmuyor bi türlü kipirdanip duruyorum anca
Jelesec ablam selamdik mi dik az kalir resmen egilsem operim memislerimi ağrı sizi sadece direnlerin olduğu yerde var onun haricinfe cok rahatim bi de uyuyabileydim iyiydi
Ikinizide cok öpüyorum hatunlar ben biraz daha uyumaya calisiyim
Yok canim ilk aradimda uye degildim buraya sadece yorumlardan biliyodum soyledim adini sadece yorumlardan okudumu falan okadar isim falan gecmedi AMA hani biliyodu sanki onun icin iyi yorumlar oldunu dedi benim bisey dememe gerek Yok insanlar begenince soylerler gibi okadar acmam bidaha bukonuyu zaten gunum belli gerekte yok
Tamam tatlım.Biz hiç konuşmuyoruz kendisiyle.Tabiiki burdan haberi vardır ama, hani yüzgöz olmayalım falan diye hiç bahsetmeyiz. Kızmadın di mi bana?
Tamam tatlım.Biz hiç konuşmuyoruz kendisiyle.Tabiiki burdan haberi vardır ama, hani yüzgöz olmayalım falan diye hiç bahsetmeyiz. Kızmadın di mi bana?
Yok canim AMA sizin sayenizde tanidim onu yoksa nerden bulacsktim ve arastirdikca guvenim artti kendisine artik eminim
Biz de seni tanıdığımıza memnun oldukKızlar uyku geldi bedene.Ben yatıyorum.HAyırlı geceler hepinize.
adam isimlerimizi biliyor... jelesec veya linak diye bilmiyor kızlar sorun yapmayınzaten buraları bilmeyen doktor yok onuda merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?