• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

bencede benim sabrimi ölcüyor o ölcerken ben ölecemmmmmm:15::15::37::37:
lina kurban sen nasilsin okul nasillll

kaynanalar onun için yaratılmışlar sanki :D gelinlerin sabrını ölçmeye programlılar bende de var ordan biliyom :D bu arada bende de iki erkek var :D iki gelin demektir bu :D
ben iyiyim canım. okul ilk dönem kazasız belasız bitti ikinci dönemin son sınavları haftaya olcak. ilkleri pek parlak değildi bunlardan ümitliyim olcak inş. da benim bu okul tam civcivli zamanlara denk geliyo. ilk sınavlarda amca oğlumun düğün telaşı vardı bu sınavlarda da erkek kardeşimin nişan telaşı :D

MErhaba kızlar:3: Bazı özel durumlardan dolayı giremiyorum 2 gündür topiğe.Okudum yazışmaları.Aman ne dedikodu ne dedikodu:9: Bu arada Bademcim ameliyatını oldu bitti çok şükür.Bugün aradım konuştuk.İyiydi sesi.Dün K.köyde buluştuk.Sanki yıllardır birbirimizi tanıyor gibi bir muhabbet bir muhabbet...O kadar tatlı ki sürekli bıdı bıdı konuştuk.Hatta bana sabaha kadar otursak da konuşsak demezmi:49: Ona da bu operasyon şarttı.Çok iyi bir karar vermiş.İnşallah bu geceyi bir atlat gerisi kolay Bademim.Bak burda çok ablan var.Kime ne sorsan anında alırsın cevap.Hepsi birbirinden tecrübeli 2.şer ,3 er operasyon geçirdiler:1: bak bana öyle mi ? bir kere yaptırdım pir yaptırdım.Taşş gibiyim taşş:32::32::32:

Abooo ben bu jelocan ile ogületakane den tırstım haa:18: aneeem hiç laf sokulmaz bunlara brrrr :18: siz bidenesiniz,sizi çok sevirem,ben hep sizin iyiliğinizi düşünürem,ben yaptım siz etmeyin.Bir üstteki sözlerimi geri yuttum aplalarım:18:

Canim taa eski yorumlarini okudum evt dedin gibi senden hic farkim yokmus sende amelyat olana kadar cok sormussun cok sukur kolay atlatmissin darisi bana bide yengec burcusun bende yengec oyuzden benziyoruz anladim kadariyla

Abooo ben bu jelocan ile ogületakane den tırstım haa:18: aneeem hiç laf sokulmaz bunlara brrrr :18: siz bidenesiniz,sizi çok sevirem,ben hep sizin iyiliğinizi düşünürem,ben yaptım siz etmeyin.Bir üstteki sözlerimi geri yuttum aplalarım:18:

huuuu bana mı seslendin:1::1: insanın söyleyecek sözü olmalı haklı olunca :31: ona göre ayağını denk al yolarım o takma saclarını:9::9::9:

Canim taa eski yorumlarini okudum evt dedin gibi senden hic farkim yokmus sende amelyat olana kadar cok sormussun cok sukur kolay atlatmissin darisi bana bide yengec burcusun bende yengec oyuzden benziyoruz anladim kadariyla

:))) kız ciddi mi üşenmedin okudun o kadar yazıyı:ssz: aboooow yengeç sin hıııım severim o zaman kesin seni:16:kız bütün geçmişimi öğrendin desene

son yazdığım yazıların hepsi(günün sözünde:)) beğeni almış beni sevmeyen biri tarafından fadıl hala takipte :1::1::1:

Son düzenleme:
:))) kız ciddi mi üşenmedin okudun o kadar yazıyı:ssz: aboooow yengeç sin hıııım severim o zaman kesin seni:16:kız bütün geçmişimi öğrendin desene

Evt resmen hatmettim ya gozlerim agridi sen herkesi amelyat ettirmissin sonunda sen olmussun eylulde olamamissin saglik sorunu cikmis gecmis olsun ya bide aynur isminde biri karninin resmini paylasmis kotu sen ercan beye goturdun 6 ay bekle Demis noldu sonra memnun kaldimi son halinden hala gelemedim yada kacirdum beni aydinlat canim

Evt resmen hatmettim ya gozlerim agridi sen herkesi amelyat ettirmissin sonunda sen olmussun eylulde olamamissin saglik sorunu cikmis gecmis olsun ya bide aynur isminde biri karninin resmini paylasmis kotu sen ercan beye goturdun 6 ay bekle Demis noldu sonra memnun kaldimi son halinden hala gelemedim yada kacirdum beni aydinlat canim

Ben Jelesec den 7-8 ay sonra sanırım üye oldum.Ben de senin gibi hep okurdum.Arada da Jelesec e sorardım.Ona ne oldu,buna ne oldu diye:9: sen de aynı benim gibisin şimdi:31:

:46::46:helal gördün mü ne kadar samimi oynamadan rol yapmadan mavi boncuk dağıtmadan doktoru övmeden yazılar yazmışım :32: evet herkesi bekledim bakım dedim baycan memede iyi ama karında nasıl bi 10.kişide test ettirip öyle oldum :9:(kobay arkadaşlardan özür dilerim:))) aynuru yapmadı doktor hemen:( nlglp ile ben ve aynur eşi buluştuk sohbet çay kahve sonra doktora gittik kıbrısa taşındı bi kaç kere daha yazıştık sonra sesi çıkmadı bu kış olabilir :34:

Ben Jelesec den 7-8 ay sonra sanırım üye oldum.Ben de senin gibi hep okurdum.Arada da Jelesec e sorardım.Ona ne oldu,buna ne oldu diye:9: sen de aynı benim gibisin şimdi:31:

ahahahahah nurgul hatta bir gün ben bunu bozdum soruyor o ne ameliyatı oluyor bu ne ameliyatı oluyor dünya da insan var o dönme olan benden tek tek tarih bilgi istiyor meraklı yürü git dedim oku bul kim ne ne zaman ameliyat oluyor bu süslü bozulmuştu:9:

:46::46:helal gördün mü ne kadar samimi oynamadan rol yapmadan mavi boncuk dağıtmadan doktoru övmeden yazılar yazmışım :32: evet herkesi bekledim bakım dedim baycan memede iyi ama karında nasıl bi 10.kişide test ettirip öyle oldum :9:(kobay arkadaşlardan özür dilerim:))) aynuru yapmadı doktor hemen:( nlglp ile ben ve aynur eşi buluştuk sohbet çay kahve sonra doktora gittik kıbrısa taşındı bi kaç kere daha yazıştık sonra sesi çıkmadı bu kış olabilir :34:

Oyuzden gormedim cok mrk ettim baktim evt bulanadim onla ilgili bisey umarim iyidir
Evt gordum ilk doktor soruslarin falan cok keyifli dostluklar olmus ya imrendin desteklerin ada22 yaninda saatlerce kalman hakkaten cok gzl masallah Sana diyecek soz Yok baycanda sansli sizler gibi hastalari var

ahahahahah nurgul hatta bir gün ben bunu bozdum soruyor o ne ameliyatı oluyor bu ne ameliyatı oluyor dünya da insan var o dönme olan benden tek tek tarih bilgi istiyor meraklı yürü git dedim oku bul kim ne ne zaman ameliyat oluyor bu süslü bozulmuştu:9:

BAnabak banabak çok tepeme çıktın sen:22: çok çenen açıldı senin:20:

Evt sen amelyattan bisure sonra yazdin okudum ozamandan simdiye Saglam dostluklar kurmussunuz imrendin birbirinize olan desteginiz muthis masallahiniz var canim

nostalji gecesi olmuş bu gece... ben de günlerce okuduydum tüm topiği sonra bu topiğe geçiş yaptıydım çok sonra üye olup yazmaya başladım hey gidi günler hey....

Oyuzden gormedim cok mrk ettim baktim evt bulanadim onla ilgili bisey umarim iyidir
Evt gordum ilk doktor soruslarin falan cok keyifli dostluklar olmus ya imrendin desteklerin ada22 yaninda saatlerce kalman hakkaten cok gzl masallah Sana diyecek soz Yok baycanda sansli sizler gibi hastalari var

Nurgül cüm aman diyeyim.Biz Doktorla hiç bir şekilde K.K ile ilgili kesinlikle konuşmayız.Hoş giden arkadaşlardan bazıları bahsetmiş ama özellikle bizler yani eski üyeler hiç konuşmayız burası ile ilgili şeyler.Aklında olsun.Sakın isim falan verme olur mu?:34:

Back