• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Senin amelyat oldugun Ben toprak Ada 22 daha cok kisinin amelyat zamanini okudum jelesec baslatmis sonra gitmiste gitmis cok gzl ya bisuru Arkadas olmussunuz iyi kotu pay kadinlar acaip keyif aldim dunden beri okuyorum daha bitiremedim masallah kolay atlatmissiniZ darisi bana

:46::46:helal gördün mü ne kadar samimi oynamadan rol yapmadan mavi boncuk dağıtmadan doktoru övmeden yazılar yazmışım :32: evet herkesi bekledim bakım dedim baycan memede iyi ama karında nasıl bi 10.kişide test ettirip öyle oldum :9:(kobay arkadaşlardan özür dilerim:))) aynuru yapmadı doktor hemen:( nlglp ile ben ve aynur eşi buluştuk sohbet çay kahve sonra doktora gittik kıbrısa taşındı bi kaç kere daha yazıştık sonra sesi çıkmadı bu kış olabilir :34:

ya işte nurgülüm, bu yüzden etrafımızda insanlar kalabalık, tek tabanca değiliz:34: bu yüzden bu topikte onlarca insanız birbirimizi seven, çünkü herkes doğal, zerre yapmacıklık yok. herkes bu süreçten geçti ve DOKTOR'un kim olduğu hiç bir zaman önemli olmadı. senin de değin gibi bir sürü arkadaş olduk, ve bizlerde bu arkadaşlıklardan, dostluklardan keyif alıyoruz. Sen de artık bizdensin:16:

Abooo ben bu jelocan ile ogületakane den tırstım haa:18: aneeem hiç laf sokulmaz bunlara brrrr :18: siz bidenesiniz,sizi çok sevirem,ben hep sizin iyiliğinizi düşünürem,ben yaptım siz etmeyin.Bir üstteki sözlerimi geri yuttum aplalarım:18:

tırs tabi ama tırsacak bişiiin varsa:34: boşuna adım doğrucu davut'a çıkmadı...suskunluk her zaman en güzel cevap olmayabiliyor. işte susuyorsun, sessiz kalıyorsun, bi son verir belki diyorsun ama karşı taraf bunu anlamıyorsa; anladığı dilden konuşup, yaptıklarını yüzüne vurmak gerekiyor. hem de delilli, belgeli:34: tencere dibin kara seninki benden kara demek gerekiyor !

Nurgül cüm aman diyeyim.Biz Doktorla hiç bir şekilde K.K ile ilgili kesinlikle konuşmayız.Hoş giden arkadaşlardan bazıları bahsetmiş ama özellikle bizler yani eski üyeler hiç konuşmayız burası ile ilgili şeyler.Aklında olsun.Sakın isim falan verme olur mu?:34:

işte neledegelepem, işte budur!

bazıları doktora "adımı söyle sana gerekeni yapar" derken, bizler aman doktora bizden bahsetme diyen azınlık grubuz:34:

sana da iyi geceler bebem sabah karga bo... yemeden gel tamam mı :9:

fossura fossura uyuyo tüylü sanırım:44:

ben gelsem, olur mu:1:

Son düzenleme:
günaydın kızlarr gününüz aydınn olsunnnnn:3::3::3::3::3:
yazıcam yazıcam unutuyorum jelesec bacım çok güzel olmuşş yaa ben böyle beklemiyodum harika olmuşsunn ttütütütütü maşallahhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Günaydınlar fıstıklar ,:16:

Selamsız geçemedim sizi :3::3::3:

Havalar sıcak , biz sürekli gez babam gez modundayız oğlumla :10:

Öpüldnüz :38:, özledim muhabbetinizi :17:

günaydın kızlarr gününüz aydınn olsunnnnn:3::3::3::3::3:
yazıcam yazıcam unutuyorum jelesec bacım çok güzel olmuşş yaa ben böyle beklemiyodum harika olmuşsunn ttütütütütü maşallahhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın zefey, senin de günün aydın olsun canım...
gerçi sizin topiğin maşallahı var:nazar:, aydın olmaması mümkün değil....

ausum, sana da günaydın, gezmeleri bitir de muhabette gel. özledim senin muhabbetlerini. özellikle donlu olanları:1:

ya işte nurgülüm, bu yüzden etrafımızda insanlar kalabalık, tek tabanca değiliz:34: bu yüzden bu topikte onlarca insanız birbirimizi seven, çünkü herkes doğal, zerre yapmacıklık yok. herkes bu süreçten geçti ve DOKTOR'un kim olduğu hiç bir zaman önemli olmadı. senin de değin gibi bir sürü arkadaş olduk, ve bizlerde bu arkadaşlıklardan, dostluklardan keyif alıyoruz. Sen de artık bizdensin:16:

tırs tabi ama tırsacak bişiiin varsa:34: boşuna adım doğrucu davut'a çıkmadı...suskunluk her zaman en güzel cevap olmayabiliyor. işte susuyorsun, sessiz kalıyorsun, bi son verir belki diyorsun ama karşı taraf bunu anlamıyorsa; anladığı dilden konuşup, yaptıklarını yüzüne vurmak gerekiyor. hem de delilli, belgeli:34: tencere dibin kara seninki benden kara demek gerekiyor !

işte neledegelepem, işte budur!

bazıları doktora "adımı söyle sana gerekeni yapar" derken, bizler aman doktora bizden bahsetme diyen azınlık grubuz:34:

fossura fossura uyuyo tüylü sanırım:44:

ben gelsem, olur mu:1:

Ogülem,bidenem döktürmüşsün gene satır satır...YAzdığın her şey satırı satırına doğru.Benim açıksözlü dobra kardeşim.Sus sus nereye kadar.Herkes haddini bilsin.Sustuk,hadi dedik yeter artık dedik ama nafile:50: Gideceksek de alnımızın akıyla yazar gideriz.Öyle alttan alta yok artık.Herkes dobra olacak.Kozlar paylaşılacak:51:

Kim fossura fossura uyuyor?neler yaptığımı bir bilsen dudağın uçuklar.Sormana gerenk yok,bilirsin zaten:23:

Hadi iyi gezmeler Ausenim.Bugün yağmur veriyor İstanbul a aman dikkat.Ben de gideceğim bugün gezmelere:8::32: Hiç oturduğum yokki:50: Jelesec ne laf sokar şimdi bana...

ya işte nurgülüm, bu yüzden etrafımızda insanlar kalabalık, tek tabanca değiliz:34: bu yüzden bu topikte onlarca insanız birbirimizi seven, çünkü herkes doğal, zerre yapmacıklık yok. herkes bu süreçten geçti ve DOKTOR'un kim olduğu hiç bir zaman önemli olmadı. senin de değin gibi bir sürü arkadaş olduk, ve bizlerde bu arkadaşlıklardan, dostluklardan keyif alıyoruz. Sen

Saolun araniza aldiniz icin desteginiz icin simdi icim bAyarahatladi cunku yanliz deilim

Kızlar hem estetiklisiniz hemde sabahtan yemeğini ocağa koyan nadir ev hatunlarındansınız maşşallah:)

ausum, sana da günaydın, gezmeleri bitir de muhabette gel. özledim senin muhabbetlerini. özellikle donlu olanları:1:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: saolsnn cnmmmmmm donlu dedinizde aklıma geldi kartopucumun pırpırlıı donu neolduu benmi kaçırdımmmmmmm aldınmı yoksa huuu bişiden eksikmi kaldım yoksa:1::1::1::1:

Ogülem,bidenem döktürmüşsün gene satır satır...YAzdığın her şey satırı satırına doğru.Benim açıksözlü dobra kardeşim.Sus sus nereye kadar.Herkes haddini bilsin.Sustuk,hadi dedik yeter artık dedik ama nafile:50: Gideceksek de alnımızın akıyla yazar gideriz.Öyle alttan alta yok artık.Herkes dobra olacak.Kozlar paylaşılacak:51:

Kim fossura fossura uyuyor?neler yaptığımı bir bilsen dudağın uçuklar.Sormana gerenk yok,bilirsin zaten:23:

evet neledegelepem, alttan alta değil, açık açık olmalı insan ki samimi olduğu belli olsun. bana her türlü soruyu sorun bu forumla ilgili, daha önceden yazdıklarımla ilgili, hepsine verebilecek bir cevabım var ve veririm de, kaçmam. çünkü doğru bildiğimi yapmışımdır:34: Kendi yazdıklarına cevap veremeyecek durumda olanlar düşünsün ne diyeyim:34:

Saolun araniza aldiniz icin desteginiz icin simdi icim bAyarahatladi cunku yanliz deilim

evet, yalnız değilsin nurgülcüm, inşallah herşey çok güzel olacak. tüm dualarımız o gün seninle olacak.

Kızlar hem estetiklisiniz hemde sabahtan yemeğini ocağa koyan nadir ev hatunlarındansınız maşşallah:)

nolac, sen bu nilocanı bilmezsin...sadece yemeği değil, ütüyü, 5teki çay saati için keki bile halletmiştir o. hem reelde hem de sanalda örnek alınacak, ablalığın nasıl yapılması gerektiğine örnek olarak verilebilecek biridir :34:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: saolsnn cnmmmmmm donlu dedinizde aklıma geldi kartopucumun pırpırlıı donu neolduu benmi kaçırdımmmmmmm aldınmı yoksa huuu bişiden eksikmi kaldım yoksa:1::1::1::1:

amanın, sizin topiğin huyundan suyundan herhal, herkes pek bi meraklı. (bknz. kartopu:1:)

Son düzenleme:

Son favorim tığ işi iç çamaşırları canım :1:

Hadi iyi gezmeler Ausenim.Bugün yağmur veriyor İstanbul a aman dikkat.Ben de gideceğim bugün gezmelere:8::32: Hiç oturduğum yokki:50: Jelesec ne laf sokar şimdi bana...

Burada da kapalı ama sıcak çok , kadıköyü benim içinde gez canım yaa , her taşını özledim yine :ssz:

Tele bak ya yemek tarifi alacağım çabuk :ssz:

Ne pişiyorsun :6::6:

kızlar tünaydın herkese evimdeyim sonunda :51:
memişler ağzımda geziyorm resmen:9::9::9:
nldglp ve jelesec ablalarıma ve forumda bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ederimmmm:54::54:

evet neledegelepem, alttan alta değil, açık açık olmalı insan ki samimi olduğu belli olsun. bana her türlü soruyu sorun bu forumla ilgili, daha önceden yazdıklarımla ilgili, hepsine verebilecek bir cevabım var ve veririm de, kaçmam. çünkü doğru bildiğimi yapmışımdır:34: Kendi yazdıklarına cevap veremeyecek durumda olanlar düşünsün ne diyeyim:34:

Aynen öyle tatlım.Kimin fikri ve zikri ne ise Allah ona bu düşündüklerinin hepsini yaşatır merak etme.Doğru söze şapka çıkartırım:42:.Eline sağlık.

evet, yalnız değilsin nurgülcüm, inşallah herşey çok güzel olacak. tüm dualarımız o gün seninle olacak.

nolac, sen bu nilocanı bilmezsin...sadece yemeği değil, ütüyü, 5teki çay saati için keki bile halletmiştir o. hem reelde hem de sanalda örnek alınacak, ablalığın nasıl yapılması gerektiğine örnek olarak verilebilecek biridir :34:

amanın, sizin topiğin huyundan suyundan herhal, herkes pek bi meraklı. (bknz. kartopu:1:)

biraz öleeee sankimm size yeni tarifimi koyuyorum kızlarrrrr çok güzldiii
$ggggggggggggggggggggggggggggggggggggg.jpg $gggggggggggggggggggggggggg.jpg $gggggggggggggggggggg.jpg

TATLI UĞRAŞLAR

Saol insallah bu vitamin ilac bitki cayi birakilmasi gerekiyomus aml den once hangi caylar kizlar lutfen ne yapmam yada yampamam gerek

Kizlar tunaydin.... nassil keyifler... bende durum kötü. Esim baska şeylerle ilgilendigimi gorunce kaprislerini uc katina cikardi. Burnumda soluyorum resmen. Kendisine ithafen bir sozum var icimde patlamasin buraya yazayim... erkekler odundur yontulmak ister... oh yazdim ona soyleyemedim sistim adeta....

kızlar tünaydın herkese evimdeyim sonunda :51:
memişler ağzımda geziyorm resmen:9::9::9:
nldglp ve jelesec ablalarıma ve forumda bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ederimmmm:54::54:

Badem cim tatlı kızım benim :16: Sana da tünaydın yeni mincik memişlerinle:54: BAk demiştim sana 2.günü çok iyi olacaksın diye.Geçti bitti inşallah.Komşulaa görmedi di mi:1: kaçıverseydin hemen kimseler görmeden:10::10::10:

Back