• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Kizlar tunaydin.... nassil keyifler... bende durum kötü. Esim baska şeylerle ilgilendigimi gorunce kaprislerini uc katina cikardi. Burnumda soluyorum resmen. Kendisine ithafen bir sozum var icimde patlamasin buraya yazayim... erkekler odundur yontulmak ister... oh yazdim ona soyleyemedim sistim adeta....

Aneeem az da dolmamış için:18: boşalt içini tatlım.Ne varsa yaz biiir birr:31: Bu arada nelerle uğraşıyosun de bakiim ablacığına:23:

biraz öleeee sankimm size yeni tarifimi koyuyorum kızlarrrrr çok güzldiii
Eki Görüntüle 718463 Eki Görüntüle 718464 Eki Görüntüle 718465

TATLI UĞRAŞLAR
zefeyy ellerine sağlık enfes görünüyorlar:56: bir zamanlar ben de yapmıştım bundan. ilk oğlumun ilk d.günü için...nelegelepe kadar olmasa da ben de bir zamanlar hamarattım, iki çocuktan sonra böyle oldum:9: ne d.günüydü şimdi hatırlıyorum da, resmen sünnet havasında geçmişti...20 çeşit mama, 50'ye yakın davetli ile:1: görmemişin oğlu modundaydık :9:

Saol insallah bu vitamin ilac bitki cayi birakilmasi gerekiyomus aml den once hangi caylar kizlar lutfen ne yapmam yada yampamam gerek

canım ya, ben bişi bırakmamıştım...kanı sulandırmamaklazım bence, içtiğin ve vazgeçemediğin bitki cayı varsa, bi bak. kan sulandırıyorsa kesersin:34:

Kizlar tunaydin.... nassil keyifler... bende durum kötü. Esim baska şeylerle ilgilendigimi gorunce kaprislerini uc katina cikardi. Burnumda soluyorum resmen. Kendisine ithafen bir sozum var icimde patlamasin buraya yazayim... erkekler odundur yontulmak ister... oh yazdim ona soyleyemedim sistim adeta....

ah be linakım, onların hammadesi odun:1: benim evde bir kalasım, iki de fidanım var:52:
sıkma canını, ne onlarla ne de onlarsız:34:

Saol insallah bu vitamin ilac bitki cayi birakilmasi gerekiyomus aml den once hangi caylar kizlar lutfen ne yapmam yada yampamam gerek

Nurgül cüm yeşil çay kanı sulandırıyormuş.Mümkünse bitki çayı içiyorsan kes 1 hafta kala falan.Bir de kan sulandırıcı hap alma sakın.Aspirin özellikle kesinlikle içime 1 hafta 10 gün kadar ameliyattan önce.

Badem cim tatlı kızım benim :16: Sana da tünaydın yeni mincik memişlerinle:54: BAk demiştim sana 2.günü çok iyi olacaksın diye.Geçti bitti inşallah.Komşulaa görmedi di mi:1: kaçıverseydin hemen kimseler görmeden:10::10::10:

Yakalanmadim kimseye canim ablam taksiden iner inmez eve girdim hemen :10: acili yemek yedim annem gorsu sonra yaralarin sizlar aci yeme dedi biraz korkuttu beni:18: ama yine de iyiyim simdilik aksama ilaclarimi icmeye de basliycam ondan sonra hicbir seyim kalmicak heralde:16:

Kızlar kızlar ben çıkmak zorundayım.Çoook sevdiğim arkadaşımın d.günü bugün.HAzırlıklar başlasınnnnn:118:

zefeyy ellerine sağlık enfes görünüyorlar:56: bir zamanlar ben de yapmıştım bundan. ilk oğlumun ilk d.günü için...nelegelepe kadar olmasa da ben de bir zamanlar hamarattım, iki çocuktan sonra böyle oldum:9: ne d.günüydü şimdi hatırlıyorum da, resmen sünnet havasında geçmişti...20 çeşit mama, 50'ye yakın davetli ile:1: görmemişin oğlu modundaydık :9:

canım ya, ben bişi bırakmamıştım...kanı sulandırmamaklazım bence, içtiğin ve vazgeçemediğin bitki cayı varsa, bi bak. kan sulandırıyorsa kesersin:34:

ah be linakım, onların hammadesi odun:1: benim evde bir kalasım, iki de fidanım var:52:

offf aklımı başımdan aldı zefey bu görüntüler :56::56::56:

wuu ilk doğum günleri öle oluyo sanırım bizimkilerde eve sığmamıştıııı
saolun kızlarr öptmmmmmmmmmmmm:54::54::54::54:

Aneeem az da dolmamış için:18: boşalt içini tatlım.Ne varsa yaz biiir birr:31: Bu arada nelerle uğraşıyosun de bakiim ablacığına:23:

canım okul var biliyorsun. sınavllar haziranın 1-2sinde. ilk sonuçlar düşük o sebeple çalışmam gerek, büyük oğlumun okulunu değiştirmeyi düşünüyorum 3 e gitcek bu sene ve okul arayışındayım fellik fellik. erkek kardeşim nişanlanacak nişan telaşı aldı bizi ben tek kız olduğum için tüm yük bende... bahardan dolayı misafir yoğunluğu var herkesin gezesi gelmiş... evde tadilat var. bunun üzerine de evde sürekli ilgi bekleyen hizmet bekleyen bir odunum var meşe odunu....
normalde kebaplar pizzalar yaapan hamur yoğurup börekler açabilen bir şahsiyet olmasına rağmen benim böyle yoğun olduğum günlerde hazır yemeği bile ısıtıp yemeyen bir odundur kendisi... (hatta ilk profiterolü eşim yapmıştır ben ondan utandığımdan oturdum yaptım da öğrendim o derece bilir yemek yapmayı yani).

aynı durumdayız seninle bende de bir meşe odunu iki de fidan var :D ki büyük fidan şimdiden odunlaşmış gibi :D

wuu ilk doğum günleri öle oluyo sanırım bizimkilerde eve sığmamıştıııı
saolun kızlarr öptmmmmmmmmmmmm:54::54::54::54:

bu arada ne güzel mamalar bunlar ya.... ben de yapayım bundan süper görünüyo... ama diyet bitsin öle :D

oooooo çok geçmiş olsun canım. yazabildiğine göre gayet iyisin... aman hep böyle gitsin çabucak iyleş inşaallah

Cok tesekkur ederim linacim ozelden msjini da okudum ama henüz özel msj hakkim olmadigi icin cevabi burdan yaziyim dedim :16: kolları kullanma konusunda cok haklisin galiba cunku ben biraz abarttim sanırım iyiyim diye cok kullandim kollarimi bira agrim var o yuzden. Simdi daha sikkat ediyorum hareketlerimi cok kisitladim. Bi de ben biraz hareketliyimdir yatmak ve hareketsiz kalmak aslinda hiiiiiiiiic bana göre degil ama mecbuurr napacann:9::9::9: vasfiye teyzeden de alinti yaptim tam oldu :9: hadi hayirlisi bakalım lina:16::54:

Cok tesekkur ederim linacim ozelden msjini da okudum ama henüz özel msj hakkim olmadigi icin cevabi burdan yaziyim dedim :16: kolları kullanma konusunda cok haklisin galiba cunku ben biraz abarttim sanırım iyiyim diye cok kullandim kollarimi bira agrim var o yuzden. Simdi daha sikkat ediyorum hareketlerimi cok kisitladim. Bi de ben biraz hareketliyimdir yatmak ve hareketsiz kalmak aslinda hiiiiiiiiic bana göre degil ama mecbuurr napacann:9::9::9: vasfiye teyzeden de alinti yaptim tam oldu :9: hadi hayirlisi bakalım lina:16::54:

amman diyim canım dikkat et.. ben gezmelere bile başladıydım 3 gün sonra ama dediğim gibi iyi etmemişim :D

nldglp ablacimm bende ameliyat olupta baslayim buraya diyordum lakin dayanamadimm :)benim aklimda soru isaretleri var bikere fazladan oniki kilom var ameliyata kadar ne kadarini vermeliyim sizce?bide doktorumla daha boyutunu filan konusmadik esim portakal gibi olsun diyo gerci:)bigun oncesinden yatis yapcam acep o zaman mi kesin konusucas boyutunu kullancagi yontemi filan

bademhanimcimmm senin adina ne kadar seviniyorum bilemezsin sanki dersin ben ameliyat oldumda rahatladim gibi enerjin tam olarak yansimis bana demekki simdiii cok daha iyisin degilmi

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar olsun herkese,

ogülü kim kızdırdı seni hayatım,sat gitsin boşver dengesiz insanları.

jelocan sen yinemi ban yedin,2 gün bıraktım burayı olanlar olmuş yine. bir araştırayım bakalım kime ne doğrular söylemişsiniz.:1:

kartopu takipte :52:

günaydın, hem estetik hem de geyik severler:16:

hayırlı cumalar hepimize..kartopum, merak yine aktif olmuş:1: ben boşverdim canım ;)

sen hem neden bizleri bırakıp bırakıp gidiyon, pek bi gezente gördüm seni son günlerde. nelegelepeyi geçtin geçicen, o derece

Son düzenleme:
günaydın, hem estetik hem de geyik severler:16:

hayırlı cumalar hepimize..kartopum, merak yine aktif olmuş:1: ben boşverdim canım ;)

sen hem neden bizleri bırakıp bırakıp gidiyon, pek bi gezente gördüm seni son günlerde. nelegelepeyi geçtin geçicen, o derece

diğer topiğe girdim ama mesajlar silinmiş herhalde tam anlamadım olayı. neyse ya uzatmaya gerek yok. bu çekememezlik niye onu anlayamıyorum bir türlü.

gez gez nereye kadar diyorsun yani :34:

Hepinize kokulu kokulu öpücükleeerrr:16::16::16: Efet haklısınız ben gezentiyem:17: Hatta şimdi hazırlanıp yarım saate kadar çıkmam lazım.:21: Arkadaşımın bahçesinde piknik yapiciz:8: belimde çember çevirip zaten ince olan belimi incecik yapacağım:23: Kısırları yiyip ip atlayacağım:118: KArtopum,ogülem,bademim,durruyektacım,jeleseğim,Nurgül cüm,Ausencia cım,teleferikcim,... hepinize hayırlı Cuma lar dilerim.

Back