hu huuuu zafey çıplak fotomu iste kartopumdan bak bakalım beğenecekmisin
yok canım malesef sildim kimse görmesin diye,oğlan telefonu alıp resimlere falan bakıyor,whats app dan açılan resim fotolara kayıt oluyor,arada gümbürtüye gitme diye sildim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hu huuuu zafey çıplak fotomu iste kartopumdan bak bakalım beğenecekmisin
herkese iyi gecelerrrrrrrr
günaydın güzel topiğin güzel insanları... ders çalışmaya başlamadan gelip bi selam vereyim enerji yükleneyim dedim...
bademhanım, umarım çok güzel olur herşey... şimdiden geçmiş olsun....
yok canım malesef sildim kimse görmesin diye,oğlan telefonu alıp resimlere falan bakıyor,whats app dan açılan resim fotolara kayıt oluyor,arada gümbürtüye gitme diye sildim
Herkes nerde:)bunlar gece kuşu gündüz kimse yok
canım acaba bunuyo olabilir mi. yaşı çok mu. ya da seni hergün görebilmek için bir bahane uyduruyo da olabiilir... en son aklıma da sabrını ölçüyo geldiselam güzellerrrrrrrrr laptopum geldiiiiiii bacular nasilsiniz gecmisin hangisimi okuyam bacum yazmisinizda yazmisinizzzzz
sohbetiniz bol olsunnnn bu ara acil fikire ihdiyacum varrrrr konu su bacummmmmm
her gün ihdiyaci olmayan kayin validem benden olur olmaz seyler istiyor bu ara ögrendi onu
siralayim bacum
1 bana pardüsü al aldim
2 bana tesbih al aldim
3 bana basörtü al aldim
4 bana ayakkabi al aldim
5 bana baston al aldim
6 bana baskasinda görmüs gene basörtü terlik yani böyle uzayip gidiyor sall felan ama bunaldim ihdiyaci yok gecenin bir yarisi telde yarin bana su al gel hayda isin var yok anlamiyor istedigini aldirana kadar cocuk gibi saat basi ariyor bulamayinca esimi ariyor allahim ölecem kadin beni mezara sokacak valla delirecemm yüzüm olsa almiyorum diyecem kendi parasina kiyamiyor aklina düseni benden istiyorrrr delirecemmmm akil verin bu ne yaaaaaa
isteklerin ardi arkasi kesilmiyor
Ameliyattan ciktim kizlar yatıyorum henuz kalkmama izin yok
zekü kadınsın kartopum, hiç sana çekmemişimyok canım malesef sildim kimse görmesin diye,oğlan telefonu alıp resimlere falan bakıyor,whats app dan açılan resim fotolara kayıt oluyor,arada gümbürtüye gitme diye sildim
:) merhabalar herkese
ben varım da iş güç bu ara yoğun istediğim gibi zaman ayıramıyorum topiğimize yoksa tozunu attırırım buralarınHerkes nerde:)bunlar gece kuşu gündüz kimse yok
nurgul, çok keyifli dimi muhabbetler..bizim bildiğin altımıza salmışlığımız vardır yazışırken. haa bi jelocanların apartman sallamıştı bi keresindeBen burdayim eski yorunlari okuyorum keyifli bisuru sey ogrendim icin daha da rahatladi
zekü kadınsın kartopum, hiç sana çekmemişim
hoşggeldin bahar sanada bizden merhaba
ben varım da iş güç bu ara yoğun istediğim gibi zaman ayıramıyorum topiğimize yoksa tozunu attırırım buraların
nurgul, çok keyifli dimi muhabbetler..bizim bildiğin altımıza salmışlığımız vardır yazışırken. haa bi jelocanların apartman sallamıştı bi keresinde
canım acaba bunuyo olabilir mi. yaşı çok mu. ya da seni hergün görebilmek için bir bahane uyduruyo da olabiilir... en son aklıma da sabrını ölçüyo geldi
oooooo çok geçmiş olsun canım. yazabildiğine göre gayet iyisin... aman hep böyle gitsin çabucak iyleş inşaallah
Herkese çok teşekkür ederim şükür ki hiç bi sorunum yok sadece dikiş yerlerim biraz sizliyor o kadar. Zaten ameliyatimda cok iyi gecmis doktorum oyle soyledi 15.00 te odada olursun demişti ama hersey yolunda gittiği icin saat 14.00 te odama gelm8stim. Ameliyathanede ayildim odaya geldigimdeyse bilincim tamamen acikti ve keyfim yerindeydi. az once yemegimide yedim lavobaya da kalktim. Yazim hatalarim icin herkesten ozurdilerim benden şimdilik bu kadar sonra görüşürüz yine haunlar herkesi öptümm