• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Oyuzden gormedim cok mrk ettim baktim evt bulanadim onla ilgili bisey umarim iyidir
Evt gordum ilk doktor soruslarin falan cok keyifli dostluklar olmus ya imrendin desteklerin ada22 yaninda saatlerce kalman hakkaten cok gzl masallah Sana diyecek soz Yok baycanda sansli sizler gibi hastalari var

aaaaa kız ada dedin hatırladım canım arkadaşım geliyor biletini almış büyük buluşma yaparız (önden biz baş başa buluşacağız yalnız kıskanmayın:))) ada22.hakkını yemeyeyim bana 1.çanta hediye getirmişti rüşvet sağlamdı anlayacağın tüm gün bekledim :9: eşine de söz vermiştim ilk haberi benden aldı iyi diye eşiniz severim adayı

Son düzenleme:
OOO kızlar toplanmaya başladı bile;) Bademim burdasın:46: napiyorsun bakalım?

İyiyim ablam uyku tutmuyor bi türlü kipirdanip duruyorum anca :43:

bademhanım selam şekerim:21: memeler dik ve küçük mü? ağzına değiyordur şimdi çok havada görünürler :34:var mı çok ağrı sızın

Jelesec ablam selam:3: dik mi dik az kalir resmen egilsem operim memislerimi :9::9: ağrı sizi sadece direnlerin olduğu yerde var onun haricinfe cok rahatim bi de uyuyabileydim iyiydi :ssz:
Ikinizide cok öpüyorum hatunlar ben biraz daha uyumaya calisiyim :54:

Nurgül cüm aman diyeyim.Biz Doktorla hiç bir şekilde K.K ile ilgili kesinlikle konuşmayız.Hoş giden arkadaşlardan bazıları bahsetmiş ama özellikle bizler yani eski üyeler hiç konuşmayız burası ile ilgili şeyler.Aklında olsun.Sakın isim falan verme olur mu?:34:

Yok canim ilk aradimda uye degildim buraya sadece yorumlardan biliyodum soyledim adini sadece yorumlardan okudumu falan okadar isim falan gecmedi AMA hani biliyodu sanki onun icin iyi yorumlar oldunu dedi benim bisey dememe gerek Yok insanlar begenince soylerler gibi okadar acmam bidaha bukonuyu zaten gunum belli gerekte yok

bu hafta çok yoğunum ama balık sözü kalamar sözü olan bi süslü vardı yalan oldu:14:

çene bende hap vardı bak kaç kalbim var:32: nazara etme ne olur çalış seninde olur:33:

KAfama kafama vur şimdi de mi:17: Biliyosun ya bacum bu hafta olanları.Önemli sebeplerden ötürü kaput vaziyetteydim:50: Söz didik. Başıma kakma habire:47:

Furirim seni jeleseğum.

Son düzenleme:
Kiyamam Ben bi karin amelyat ortaligi ayaga kaldiriyorum napsin korku mrk hepsi bi arada AMA masallah jeselec ajan gibi calismi basariya ulasmis bende ayni izde gidiyorum insallah sonucum iyi olur

ajan gibi aynen vallahi sen doktora desen ajanda ile gezen bir hastanız varmış direk tanır :9: inşallah iyi olur öncesi resimlerini çek bol bol çıplak çünkü yeni görüntüye çok çabuk alışıyorsun arada bak yeni görüntünün tadını çıkarırsın

Jelesec ablam selam:3: dik mi dik az kalir resmen egilsem operim memislerimi :9::9: ağrı sizi sadece direnlerin olduğu yerde var onun haricinfe cok rahatim bi de uyuyabileydim iyiydi :ssz:

Sadece meme smelyatimi oldun

KAfama kafama vur şimdi de mi:17: Biliyosun ya bacum bu hafta olanları.Önemli sebeplerden ötürü kaput vaziyetteydim:50: Söz didik. Başıma kakma habire:47:

liseli gurupla gez:ssz:ilk okul gurubu ile gez :ssz:spor gurubu ile gez :ssz:git başka doktorun hastası ile k.köylerde lak lak yap jelesece nanik :25:

ajan gibi aynen vallahi sen doktora desen ajanda ile gezen bir hastanız varmış direk tanır :9: inşallah iyi olur öncesi resimlerini çek bol bol çıplak çünkü yeni görüntüye çok çabuk alışıyorsun arada bak yeni görüntünün tadını çıkarırsın

Cekerim AMA unutmak istiyorum 8 senedir boyleyim kiyafetle bile belli oyuzden Ben hersekilde cikartirim hep Bol seyler giyuodum artik yapisan tshirtler giycem sabirsizlaniyotum artik benim gogus olcum 36 c bazen d senin kacti benim sarkma Yok AMA biraz diklestirmek katsammi acaba

kız gelelim uykun yoksa lak lak yaparız :1: bak öyle bi yazmışsın ki benimde öpesim geldi memelerini :9: dren çıkınca oh diyeceksin o sıkıntı yapıyor ama gerekli kesinlikle

Yok canim ilk aradimda uye degildim buraya sadece yorumlardan biliyodum soyledim adini sadece yorumlardan okudumu falan okadar isim falan gecmedi AMA hani biliyodu sanki onun icin iyi yorumlar oldunu dedi benim bisey dememe gerek Yok insanlar begenince soylerler gibi okadar acmam bidaha bukonuyu zaten gunum belli gerekte yok

Tamam tatlım.Biz hiç konuşmuyoruz kendisiyle.Tabiiki burdan haberi vardır ama, hani yüzgöz olmayalım falan diye hiç bahsetmeyiz. Kızmadın di mi bana?

Tamam tatlım.Biz hiç konuşmuyoruz kendisiyle.Tabiiki burdan haberi vardır ama, hani yüzgöz olmayalım falan diye hiç bahsetmeyiz. Kızmadın di mi bana?

Yok canim AMA sizin sayenizde tanidim onu yoksa nerden bulacsktim ve arastirdikca guvenim artti kendisine artik eminim

adam isimlerimizi biliyor... jelesec veya linak diye bilmiyor kızlar sorun yapmayın :34: zaten buraları bilmeyen doktor yok onuda merak etmeyin

Son düzenleme:
Back