bencede benim sabrimi ölcüyor o ölcerken ben ölecemmmmmm
lina kurban sen nasilsin okul nasillll
Abooo ben bu jelocan ile ogületakane den tırstım haa:18: aneeem hiç laf sokulmaz bunlara brrrr :18: siz bidenesiniz,sizi çok sevirem,ben hep sizin iyiliğinizi düşünürem,ben yaptım siz etmeyin.Bir üstteki sözlerimi geri yuttum aplalarım:18:
Canim taa eski yorumlarini okudum evt dedin gibi senden hic farkim yokmus sende amelyat olana kadar cok sormussun cok sukur kolay atlatmissin darisi bana bide yengec burcusun bende yengec oyuzden benziyoruz anladim kadariyla
huuuu bana mı seslendininsanın söyleyecek sözü olmalı haklı olunca ona göre ayağını denk al yolarım o takma saclarını
Yok jelesenk apla kızma.Sen ne dersen o olur:18:
:))) kız ciddi mi üşenmedin okudun o kadar yazıyıaboooow yengeç sin hıııım severim o zaman kesin seni kız bütün geçmişimi öğrendin desene
Evt resmen hatmettim ya gozlerim agridi sen herkesi amelyat ettirmissin sonunda sen olmussun eylulde olamamissin saglik sorunu cikmis gecmis olsun ya bide aynur isminde biri karninin resmini paylasmis kotu sen ercan beye goturdun 6 ay bekle Demis noldu sonra memnun kaldimi son halinden hala gelemedim yada kacirdum beni aydinlat canim
Evt resmen hatmettim ya gozlerim agridi sen herkesi amelyat ettirmissin sonunda sen olmussun eylulde olamamissin saglik sorunu cikmis gecmis olsun ya bide aynur isminde biri karninin resmini paylasmis kotu sen ercan beye goturdun 6 ay bekle Demis noldu sonra memnun kaldimi son halinden hala gelemedim yada kacirdum beni aydinlat canim
Ben Jelesec den 7-8 ay sonra sanırım üye oldum.Ben de senin gibi hep okurdum.Arada da Jelesec e sorardım.Ona ne oldu,buna ne oldu diyesen de aynı benim gibisin şimdi
OOO kızlar toplanmaya başladı bileBademim burdasın napiyorsun bakalım?
helal gördün mü ne kadar samimi oynamadan rol yapmadan mavi boncuk dağıtmadan doktoru övmeden yazılar yazmışım evet herkesi bekledim bakım dedim baycan memede iyi ama karında nasıl bi 10.kişide test ettirip öyle oldum (kobay arkadaşlardan özür dilerim:))) aynuru yapmadı doktor hemen nlglp ile ben ve aynur eşi buluştuk sohbet çay kahve sonra doktora gittik kıbrısa taşındı bi kaç kere daha yazıştık sonra sesi çıkmadı bu kış olabilir
ahahahahah nurgul hatta bir gün ben bunu bozdum soruyor o ne ameliyatı oluyor bu ne ameliyatı oluyor dünya da insan var o dönme olan benden tek tek tarih bilgi istiyor meraklı yürü git dedim oku bul kim ne ne zaman ameliyat oluyor bu süslü bozulmuştu
Ben Jelesec den 7-8 ay sonra sanırım üye oldum.Ben de senin gibi hep okurdum.Arada da Jelesec e sorardım.Ona ne oldu,buna ne oldu diyesen de aynı benim gibisin şimdi
Oyuzden gormedim cok mrk ettim baktim evt bulanadim onla ilgili bisey umarim iyidir
Evt gordum ilk doktor soruslarin falan cok keyifli dostluklar olmus ya imrendin desteklerin ada22 yaninda saatlerce kalman hakkaten cok gzl masallah Sana diyecek soz Yok baycanda sansli sizler gibi hastalari var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?