• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Tamam canim Ben ozelden mesaj hakkim hala Yok sen seninkini gondersen Ben Sana cvp verince alirsin olurmu
Ercan beyden kac defa istedim hala gondermedi resim sinir oldum yarin yine ariyacagim

100 mesajı geçmişin vardır hakkın artık.Adam yoğun demek benim fotoyuda göndermez o zaman.

geziyorum iyiyim şükür:nazar:

aman Allahım baycan beni mumla arayacak eminim Nurgulden sonra :9: ya sen gelip ameliyat olma baycana adam mesleği bırakmasın senin yüzünden:ssz:daha işimiz var adamla kaçırtma buralardan:9:

:54::54::54:

Masallah gez gez senin adina cok sevindim darisi aml olacak herkese yanisira nana

Tamam canim Ben ozelden mesaj hakkim hala Yok sen seninkini gondersen Ben Sana cvp verince alirsin olurmu
Ercan beyden kac defa istedim hala gondermedi resim sinir oldum yarin yine ariyacagim

kız adam burada değil amerikada ameliyat yapmaya gitti :23:3.gün sonra dönecek sen cebine mesaj at taciz et :1: benim randevum vardı iptal etti oradan biliyorum

100 mesajı geçmişin vardır hakkın artık.Adam yoğun demek benim fotoyuda göndermez o zaman.

yazdım yukarıya canım burada ki ameliyatlar yetmiyor taaaaa gavur ellerine gidiyor ameliyat yapmaya :ssz:nerede bu baycanın kasası soymak istiyorum :ssz:verdiğim paraları geri almak istiyorum yeni ameliyatda geri öderim söz :1:

Son düzenleme:
yazdım yukarıya canım burada ki ameliyatlar yetmiyor taaaaa gavur ellerine gidiyor ameliyat yapmaya :ssz:nerede bu baycanın kasası soymak istiyorum :ssz:verdiğim paraları geri almak istiyorum yeni ameliyatda geri öderim söz :1:

Adam kadınlardan nefret etmiştir ya:)

Ciddimi ayyy ya gelmezse benim amelyata aa sinir olurum ne zaman doner bellimi

kız nugul iyimisin sen :1:her önüne gelene aynı yazıları yazıyorsun :9: herkesin doktoru baycan değil adını çok yazma doktorun canım reklam olmasın:34:

Ayyy cok guldum niye olsun reklami napim mrk iste way baycan ta America ha amelyat orda baya pahalidir okadar dedim azcik indirim yapmadi

kızlar ben kaçıyorum hepinize iyi geceler iyi uykular :16: hepinizi mucukladım:54::54: yarın herkes burada olsun :34:

bademim mucukladım seni :54: yarın senin için büyük gün :34:

günaydın güzel topiğin güzel insanları... ders çalışmaya başlamadan gelip bi selam vereyim enerji yükleneyim dedim...
bademhanım, umarım çok güzel olur herşey... şimdiden geçmiş olsun....

Back