Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

günaydın güzel topiğin güzel insanları... ders çalışmaya başlamadan gelip bi selam vereyim enerji yükleneyim dedim...
bademhanım, umarım çok güzel olur herşey... şimdiden geçmiş olsun....

günaydın lina, hadi çalışda bitir biran önce şu okulu,ama hala buralardasın çalışmaya niyetin yok gibi

selam güzellerrrrrrrrr laptopum geldiiiiiii bacular nasilsiniz gecmisin hangisimi okuyam bacum yazmisinizda yazmisinizzzzz
sohbetiniz bol olsunnnn bu ara acil fikire ihdiyacum varrrrr konu su bacummmmmm
her gün ihdiyaci olmayan kayin validem benden olur olmaz seyler istiyor bu ara ögrendi onu
siralayim bacum
1 bana pardüsü al aldim
2 bana tesbih al aldim
3 bana basörtü al aldim
4 bana ayakkabi al aldim
5 bana baston al aldim
6 bana baskasinda görmüs gene basörtü terlik yani böyle uzayip gidiyor sall felan ama bunaldim ihdiyaci yok gecenin bir yarisi telde yarin bana su al gel hayda isin var yok anlamiyor istedigini aldirana kadar cocuk gibi saat basi ariyor bulamayinca esimi ariyor allahim ölecem kadin beni mezara sokacak valla delirecemm yüzüm olsa almiyorum diyecem kendi parasina kiyamiyor aklina düseni benden istiyorrrr delirecemmmm akil verin bu ne yaaaaaa
isteklerin ardi arkasi kesilmiyor

kizlar hepinizi özledim valla su anda sinir krizi gecirmek üzereyim
nldgip jelesec bacum yorumlariniz bekliyorum birazdan bir arkadasla bulusacam cikmam lazim yazilariniz bekliyorummmmm

yok canım malesef sildim kimse görmesin diye,oğlan telefonu alıp resimlere falan bakıyor,whats app dan açılan resim fotolara kayıt oluyor,arada gümbürtüye gitme diye sildim

gönderdim canım ben zafeye anam kimse kalmadı güya herkese göndermeyecektim zafey görmezse olmaz yorumu önemli estetikli burunlu

canım acaba bunuyo olabilir mi. yaşı çok mu. ya da seni hergün görebilmek için bir bahane uyduruyo da olabiilir... en son aklıma da sabrını ölçüyo geldi

Ameliyattan ciktim kizlar yatıyorum henuz kalkmama izin yok

oooooo çok geçmiş olsun canım. yazabildiğine göre gayet iyisin... aman hep böyle gitsin çabucak iyleş inşaallah

yok canım malesef sildim kimse görmesin diye,oğlan telefonu alıp resimlere falan bakıyor,whats app dan açılan resim fotolara kayıt oluyor,arada gümbürtüye gitme diye sildim
zekü kadınsın kartopum, hiç sana çekmemişim

:) merhabalar herkese

hoşggeldin bahar sanada bizden merhaba

Herkes nerde:)bunlar gece kuşu gündüz kimse yok
ben varım da iş güç bu ara yoğun istediğim gibi zaman ayıramıyorum topiğimize yoksa tozunu attırırım buraların

Ben burdayim eski yorunlari okuyorum keyifli bisuru sey ogrendim icin daha da rahatladi
nurgul, çok keyifli dimi muhabbetler..bizim bildiğin altımıza salmışlığımız vardır yazışırken. haa bi jelocanların apartman sallamıştı bi keresinde

Senin amelyat oldugun Ben toprak Ada 22 daha cok kisinin amelyat zamanini okudum jelesec baslatmis sonra gitmiste gitmis cok gzl ya bisuru Arkadas olmussunuz iyi kotu pay kadinlar acaip keyif aldim dunden beri okuyorum daha bitiremedim masallah kolay atlatmissiniZ darisi bana

Herkese çok teşekkür ederim şükür ki hiç bi sorunum yok sadece dikiş yerlerim biraz sizliyor o kadar. Zaten ameliyatimda cok iyi gecmis doktorum oyle soyledi 15.00 te odada olursun demişti ama hersey yolunda gittiği icin saat 14.00 te odama gelm8stim. Ameliyathanede ayildim odaya geldigimdeyse bilincim tamamen acikti ve keyfim yerindeydi. az once yemegimide yedim lavobaya da kalktim. Yazim hatalarim icin herkesten ozurdilerim benden şimdilik bu kadar sonra görüşürüz yine haunlar herkesi öptümm

bencede benim sabrimi ölcüyor o ölcerken ben ölecemmmmmm
lina kurban sen nasilsin okul nasillll

Geçmiş olsun:) çabucak iyileşip evine dönmeni diliyorum:)

Kız böyle ameliyat olanları görünce hemen yatasım ameliyat olasım geliyor:) içim kıpır kıpır oluveriyor:) nasıl bi manyaklıktır bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…