• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Hadi sana bi kıyak yapayım benim fotoyuda gönderteyim sana.Zavallı baycan burdakilerden ne çekiyor sen bilmezsin şekerim.Ara ara kafanda soru işaretleri kalmasın için rahat olsun.

Ayyyyy seviyorum sizi cantami sadece cikolatayla dolduracagim sadece sizin icin ay saol ne zaman hemen gonder lutfeeren

Ayyyyy seviyorum sizi cantami sadece cikolatayla dolduracagim sadece sizin icin ay saol ne zaman hemen gonder lutfeeren

sen bize rüşvet mi teklif ediyorsun :51: danışmanlık ücretimiz çok haberin ola baycana vereceğin paranın yarısını bizim çeteye dağıt :9:

amma çok sordun ya yat önümüze ameliyatınıda biz yapalım :1::1:

Hemen gönderemem çünkü resim bende yok.Utanıyordum Ercan beyden istemey üç sefer isteyip yok edince teknoloji özürlü bendeniz.Yarın sekreterinle konuşurum bakalım sen meil adresini ver özelden en kısa zamanda hallederim şekerim.

Hehe alemsin napim canim gun geldikce milletin basinin etini yiyim nasil gidiyo geziyosun artik masallah

geziyorum iyiyim şükür:nazar:

Resim dedin unutma nezaman lutfen

aman Allahım baycan beni mumla arayacak eminim Nurgulden sonra :9: ya sen gelip ameliyat olma baycana adam mesleği bırakmasın senin yüzünden:ssz:daha işimiz var adamla kaçırtma buralardan:9:

:54::54::54:

Hemen gönderemem çünkü resim bende yok.Utanıyordum Ercan beyden istemey üç sefer isteyip yok edince teknoloji özürlü bendeniz.Yarın sekreterinle konuşurum bakalım sen meil adresini ver özelden en kısa zamanda hallederim şekerim.

Tamam canim Ben ozelden mesaj hakkim hala Yok sen seninkini gondersen Ben Sana cvp verince alirsin olurmu
Ercan beyden kac defa istedim hala gondermedi resim sinir oldum yarin yine ariyacagim

geziyorum iyiyim şükür:nazar:

aman Allahım baycan beni mumla arayacak eminim Nurgulden sonra :9: ya sen gelip ameliyat olma baycana adam mesleği bırakmasın senin yüzünden:ssz:daha işimiz var adamla kaçırtma buralardan:9:

:54::54::54:

Tabii ameliyat tarihim belli olsun sizde nurgülü mumla arayacaksınız:))

Back