ya bu jillianmı çok zor yoksa sen benimi çok tembel gördün anlamadım jelesec
heeeeeeeeee bende anlamadım ogülüm
PPPPP ogltkn sen vee beyynnn hakkımı veremiyciklerrr bizde istiyoruzzz paçalı donada razıyızzz fırfırrr kartopuccmn olsunn bu aradaa tebrik ediyormm kartopuuu helal serviste eller kollarr durmamışş demekkiiii
ya bu jillianmı çok zor yoksa sen benimi çok tembel gördün anlamadım jelesec
aşkolsun ya yine yaranamadıkneyse bu kadarınada şükür, en azından eve telefon açıp kadına yaptırmadım
yeminle gülmekten karnım ağrıdı kız ben çok severim benim kayınvalideye yaptım 1.2.hemen laf etti o geldi aklıma yazdımbende kadının yaptığını yemem kendim yapar yerim biz emekçi kadınlarız kartopum
dün bişi yazdım sana, bugün altını çiziiiim. bu jelesek var ya, jillian yapmaktansa ameliyat olmayı seçmiş kişiliktir
hem o. dolması de, hem de çok severim de, bu ne yaman çelişki ulennnnn
yine koydun lafı gediğine
PPPPP ogltkn sen vee beyynnn hakkımı veremiyciklerrr bizde istiyoruzzz paçalı donada razıyızzz fırfırrr kartopuccmn olsunn bu aradaa tebrik ediyormm kartopuuu helal serviste eller kollarr durmamışş demekkiiii
ogltkn;30255423[COLOR="#40E0D0" .!.:]ulennnnn biri bana laf mı çarpıyo lennnnnn[/COLOR]
neyse ki jillianı yaptığında, intikamımı almış oliciiiiiiim
hem o. dolması de, hem de çok severim de, bu ne yaman çelişki ulennnnn
kartopum vc.de bile yazmış öyle görünüyorgünaydın bu arada sana da
girme kartopumla aramauleeeen kimle takış sam ona yanaşıyorsun misyonun ne senin
jelocanım bilmen gereken bişi var benim emekçi arkadaşım; bütün müdürler tembeldir, tüm işleri elemanlara kakalarlarkız zor değil ne zoru çoooooooooooooook zor nefesini kıçından alıyorsuntembel mi sen müdür olmuşsun tembel olsan olmazdın
ogltkneyi dikkate alma vasıfsız eleman o
ha haa, o pideler sana kaçsın emi, kaçarken tereyağ sür de; acımasın, pardon tadından yenmesino uzun ramazan pidesi memelerini toplasaydın ya jiillianla
ben heeççç sevmemhepimiz kardeşiz bu öfke ne diyeben o. larıda severim
hem o. Dolması de, hem de çok severim de, bu ne yaman çelişki ulennnnn
teşekkürler canımcım, yok be kızım servise binmeden hallettim o işi,çok çalıştım çokkkkkkkkkkk
ulennnnn biri bana laf mı çarpıyo lennnnnn
neyse ki jillianı yaptığında, intikamımı almış oliciiiiiiim
yok kızzzzzzz ben senin gini 30 dak. kalmadığım için vc de,orada yazmama gerek kalmadı
Karga b.ku yemeden bu ne surat bacilar???ben bugun biraz tembelhala yatakta genlesiyorum guzeller.Kartopum o dolmalar ne kaa ahenkle dizilmis.Yapim asamasina hele bayildimmm:) Ellerin dert gormesin canikom.Kiz jelesec seni nassi eziklesem bilemedim...ogulemm sesini cok osledimm bugun k.koy inip pirlanta hizma bakacagim sekerler.para b.k gibi ya bende )) koca calissin ben altinlar,piilantalar alayim.Bugun spor grubu ile birlikteyiz.Hadi opucukledim heppinizi )
iyi kıvırırım
o uzun ramazan pidesi memelerini toplasaydın ya jiillianla
Karga b.ku yemeden bu ne surat bacilar???ben bugun biraz tembelhala yatakta genlesiyorum guzeller.Kartopum o dolmalar ne kaa ahenkle dizilmis.Yapim asamasina hele bayildimmm:) Ellerin dert gormesin canikom.Kiz jelesec seni nassi eziklesem bilemedim...ogulemm sesini cok osledimm bugun k.koy inip pirlanta hizma bakacagim sekerler.para b.k gibi ya bende )) koca calissin ben altinlar,piilantalar alayim.Bugun spor grubu ile birlikteyiz.Hadi opucukledim heppinizi )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?