Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

PPPPP ogltkn sen vee beyynnn hakkımı veremiyciklerrr bizde istiyoruzzz paçalı donada razıyızzz fırfırrr kartopuccmn olsunn bu aradaa tebrik ediyormm kartopuuu helal serviste eller kollarr durmamışş demekkiiii

kartopum vc.de bile yazmış öyle görünüyor günaydın bu arada sana da

hem o. dolması de, hem de çok severim de, bu ne yaman çelişki ulennnnn

PPPPP ogltkn sen vee beyynnn hakkımı veremiyciklerrr bizde istiyoruzzz paçalı donada razıyızzz fırfırrr kartopuccmn olsunn bu aradaa tebrik ediyormm kartopuuu helal serviste eller kollarr durmamışş demekkiiii

teşekkürler canımcım, yok be kızım servise binmeden hallettim o işi,çok çalıştım çokkkkkkkkkkk

girme kartopumla arama uleeeen kimle takış sam ona yanaşıyorsun misyonun ne senin

misyonum; düşmanımın düşmanı dostumdur (gene taş, gene gedik)

kız zefey, bilgisayarı açık bırakıp da çıktı biliyon mu don aşkına son saniyeye kadar yazdı o parmaklar heççç durmadı

kız zor değil ne zoru çoooooooooooooook zor nefesini kıçından alıyorsun tembel mi sen müdür olmuşsun tembel olsan olmazdın

ogltkneyi dikkate alma vasıfsız eleman o
jelocanım bilmen gereken bişi var benim emekçi arkadaşım; bütün müdürler tembeldir, tüm işleri elemanlara kakalarlar (iş kakalanan vasıfsız eleman ikonu)

o uzun ramazan pidesi memelerini toplasaydın ya jiillianla
ha haa, o pideler sana kaçsın emi, kaçarken tereyağ sür de; acımasın, pardon tadından yenmesin

hepimiz kardeşiz bu öfke ne diye ben o. larıda severim
ben heeççç sevmem listemde o yoktur benim

Karga b.ku yemeden bu ne surat bacilar???ben bugun biraz tembel hala yatakta genlesiyorum guzeller.Kartopum o dolmalar ne kaa ahenkle dizilmis.Yapim asamasina hele bayildimmm:) Ellerin dert gormesin canikom.Kiz jelesec seni nassi eziklesem bilemedim...ogulemm sesini cok osledimm bugun k.koy inip pirlanta hizma bakacagim sekerler.para b.k gibi ya bende)) koca calissin ben altinlar,piilantalar alayim.Bugun spor grubu ile birlikteyiz.Hadi opucukledim heppinizi)

yok kızzzzzzz ben senin gini 30 dak. kalmadığım için vc de,orada yazmama gerek kalmadı

ha haaa, günün taş gediği budur

ben de özledim be nelegelepemmmm çok özledim hemde

pırlantayı görgürüszlük yapıp büyük seçme, maksimm baş tırnaan kadar olsun param var malım mülküm var modunda görünmeyesin hadi kaldır totoyu, da kuaföre at kendini, bukadar gezmeye fönsüz gitmezsin sen

iyi kıvırırım

boşuna asena demiyoz sana taklacı başı

ohhhhhh beaaaaa en sonunda bir beğenen çıktı dolmalarımı,teşekkürler canım. şimdiden güle güle tak hızmanı,o güzel burnunada çok yakışacaktır eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…