• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

günaydınnnnn topik ahalisi ve misafirler:3:

cok enerjiğim, hatta nldglp'ten bile daha enerjiğim:62::66:

hadi kaldırın totoları (toto diyince kartopum artık aklıma sen geliyon, jillian senin totoyu kick yaptımı bebem:1:)
camları açtım, misss gibi hava doluyor topiğe, etrafı düzenledim, çayı koydum..siz uyanana kadar, masayı hazırlayıp geliyom. şöyle güzell bi kahvaltı edek beraber:40:

günaydınnnnnnnnnnnn

bugün bende çok sevinçli ve huzurluyum donu kaptımya içim bir rahar bir rahat :1::1::1:

yok be güzelim jillian falan yapamadım,çok azimliydim ama olmadı,çünkü okadar uğraştım senin yolladığın linkten videoları indiremedim bilgisayar yüklemedi bir türlü,ona bile jillian ağır geldi :52:,direk internetten de seyredemedim devamlı koptu durdu hatlar. youtubedan da yüklemeyi beceremedim,saat 11 de pes ettim artık. ama bugün bilgisayarcı arkadaşlardan rica edeceğim onlara flash diske yükletip evde bilgisayara kopyalayacağım çok azimliyim yani,

bu arada tebrikler için teşekkürler arkadaşlar sizlerin sayesinde 1000 e ulaştım sizlerin desteğiyle buralara kadar gelebildim :21::1:

ii geceler güzel hatunlar. bayaaa ilerlemiş sayfalar ay don da kaçtı iyi mi :D tebrikler kartopu....

sen Üsküdara giderken homini kırtlak masadakileri yerken biz burada geyik yaptık :34:

amma yedin be maşallah sen kesin baycana gidersin oramı buramı al diye:1:

kız bi girdim 38.bildirim var abooooow dedim ne oluyor :53: beğeniler özel mesajlar ay ne çok sevenim var seviyorum sizleri millet :16:

nlglpdede amma beğeni yapmışsın bacım güldün mü bari yazılanlara sen yokken ne kaynattık ne kaynattık

valla bende gözlerime inanamadım hatta yerlerinden fırladı diyebilirim canım :27: 52 tane bildirim vardı bende de pes dedim yani,dün ne çenem açılmış fırfırlı bir don uğruna :60::60::60::60::60::60:

valla bende gözlerime inanamadım hatta yerlerinden fırladı diyebilirim canım :27: 52 tane bildirim vardı bende de pes dedim yani,dün ne çenem açılmış fırfırlı bir don uğruna :60::60::60::60::60::60:

hadi kaptın beğenileri de pacalı fırfırlı donuda :9:

ağlarım amaaaaaaa :43::43::43::43: niye ezikliyon beni :50:

yapamazsın yapamazsın :19: yap sana 10.lahmacun ısmarlayacağım :1:

saramıyoruz dedikse dolduramıyoruzda demedik ulennnnnnnnnn

$070520131406.jpg

$070520131407.jpg

$070520131408.jpg

$070520131409.jpg

$070520131410.jpg

Günaydın k.k.nın en güzel çetesine :16::16::16:

kartopum yapsın o jilyını ona bi düzüne don benden :9:

günaydınnnnnnnnnnnn

bugün bende çok sevinçli ve huzurluyum donu kaptımya içim bir rahar bir rahat :1::1::1:

yok be güzelim jillian falan yapamadım,çok azimliydim ama olmadı,çünkü okadar uğraştım senin yolladığın linkten videoları indiremedim bilgisayar yüklemedi bir türlü,ona bile jillian ağır geldi :52:,direk internetten de seyredemedim devamlı koptu durdu hatlar. youtubedan da yüklemeyi beceremedim,saat 11 de pes ettim artık. ama bugün bilgisayarcı arkadaşlardan rica edeceğim onlara flash diske yükletip evde bilgisayara kopyalayacağım çok azimliyim yani,

bu arada tebrikler için teşekkürler arkadaşlar sizlerin sayesinde 1000 e ulaştım sizlerin desteğiyle buralara kadar gelebildim :21::1:

ah be kartopum, sen hiç üzülme, o kadarrr enercii harcamışsın ki, emimin jillian yapmış kadar olmuşsundur:1:

ağlarım amaaaaaaa :43::43::43::43: niye ezikliyon beni :50:

kendi koca totosunu kaldırıp yapamadı ya ondan. bilirsin kıskançlık krizine girince eziklemezse rahatlayamıyo:27:

hadi kaptın beğenileri de pacalı fırfırlı donuda :9:

yapamazsın yapamazsın :19: yap sana 10.lahmacun ısmarlayacağım :1:

bende de 41 beğeni vardı, 41 kere:nazar: bana
gerçi ne don var ne lahmacun:19: kuru kuru beğeni, tıpkı benim gibi kuru:52:

ahahahahahahah benim kaynana bu dolmaya o.... dolması der :17::17::17: hani yoğun kadın sürekli çalışıyor hemen 10.dakika da yapıldığı için herhalde :1::1::1:

helal süper görünüyor ellerine sağlık canım:16:

aşkolsun ya yine yaranamadık :19: neyse bu kadarınada şükür, en azından eve telefon açıp kadına yaptırmadım :9:

aşkolsun ya yine yaranamadık :19: neyse bu kadarınada şükür, en azından eve telefon açıp kadına yaptırmadım :9:

yeminle gülmekten karnım ağrıdı kız ben çok severim benim kayınvalideye yaptım 1.2.hemen laf etti o geldi aklıma yazdım :1:

bende kadının yaptığını yemem kendim yapar yerim biz emekçi kadınlarız kartopum :29:

ahahahahahahah benim kaynana bu dolmaya o.... dolması der :17::17::17: hani yoğun kadın sürekli çalışıyor hemen 10.dakika da yapıldığı için herhalde :1::1::1:

helal süper görünüyor ellerine sağlık canım:16:

abi senin kartopuyla sorunun ne? ne diye EZİKLEYİP duruyon sabahtan beri kızı:ssz: (ara bozan ikon)

zafey haksızlık yapıldı senle bana :19: o kadar yazdık çizdik donu kartopum kaptı :51:

Allah laretsinde güzelmiş :1:

:PPPPPP ogltkn sen vee beyynnn hakkımı veremiyciklerrr bizde istiyoruzzz paçalı donada razıyızzz fırfırrr kartopuccmn olsunn bu aradaa tebrik ediyormm kartopuuu helal serviste eller kollarr durmamışş demekkiiii :1::1::1::1:

Back