• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Ööööööööppppppppppppppp:17::17::17:

Amin canım benim . Allahtan dirayetli kadınım vesselam :34:

Yazarım canım tarihi daha netleşmedi , tam kontrole gidecektim doktor hastaneye kaldırılmış.

Eşime göre benim geleceğimi duyunca fenalaşmış adam :52::52:

O pastadan istiyorum , bir çatal pasta , bir çilek sıralamasıyla o tabağı bitirip 2,5 kilo geri almak istiyorum :52:

Bende iyileşeyim sabah ayrı geyik , akşam ayrı .

Bitti artık suskun aus dönemi :ssz:

Ooooooooooooo çok sağlam sözler aldım , sırtım yere gelmez artık :32:

Amaaaan ya ne çok kopmuşsunuz yine , yarısını okudum antibiyotik niyetine :1:

Ağrılarım dindi mi ne :37:

:54::54::54: önce öpücüklerimi vereyim :34:

diyaretli kadınsın tabi senki çetesi dağıtılmış başlığı kapatılmış sonrasında küllerinden doğmuş kişisin :nazar::29:hastalık neki atlatırsın canım

kız yaz mutlaka benim gibi yayın yap :1:görmemişin ameliyatı olsun parti marti hepsi yapılır merak etme :32:

Ööööööööppppppppppppppp:17::17::17:

Amin canım benim . Allahtan dirayetli kadınım vesselam :34:

Yazarım canım tarihi daha netleşmedi , tam kontrole gidecektim doktor hastaneye kaldırılmış.

Eşime göre benim geleceğimi duyunca fenalaşmış adam :52::52:

O pastadan istiyorum , bir çatal pasta , bir çilek sıralamasıyla o tabağı bitirip 2,5 kilo geri almak istiyorum :52:

Bende iyileşeyim sabah ayrı geyik , akşam ayrı .

Bitti artık suskun aus dönemi :ssz:

Ooooooooooooo çok sağlam sözler aldım , sırtım yere gelmez artık :32:

Amaaaan ya ne çok kopmuşsunuz yine , yarısını okudum antibiyotik niyetine :1:

Ağrılarım dindi mi ne :37:

her derde devadır topiğimim, iki oku hoop zıpkın gibi olursun valla.
doktoruna da tavsiye et, iyi geliriz. madem hasta olmuş adammccaaz.

Zafeycim senle bana vermezler bu işi :50:çirkef,edepsiz saldırgan olacaksın ogltkn gibi:1::1::1:

höössssttt, alırım gadanı ulennnn !! ayrıca zefeyi taraf yapma kendine:47:
hem saldırgan diyip diyip duruyon :41: kime saldırdığım görülmüş kıs benimmm..

bende harika masa hazırlarım :34:Aslı börek, annenin z.yağlı yaprak sarması,tatlı ve salatayı kendim yaparım patates salatası,yalancı tavuk göksü :1: bende çoooook hamaratım florine :23:

emekçi ev hanımı:1:

kız sensiz sünnet düğünü olur mu :ssz:eşin ile seni kirve yapacağım benim miniğe ( o yüzden ogülüye 20.şer lira tak yeter kirve olunca masraf çok olur:))
kız sus takıları engelleme çocuğun sünnet parasıyla burun kaldıracağım :9:

hayatta idolümsün valla, neyseki yaşın benden büyük, (yaşlısın anlamında demiyom)
senden öğrendiğim çok şey var..
ben de nilocanı kirve yapiiim bari oğlana, o daha zengin, belki pırlanta falan takar oğlanlara:52:

burnumun resmini koyuciyym kızlar şimdi after before yaptım :1:

her derde devadır topiğimim, iki oku hoop zıpkın gibi olursun valla.
doktoruna da tavsiye et, iyi geliriz. madem hasta olmuş adammccaaz.

höössssttt, alırım gadanı ulennnn !! ayrıca zefeyi taraf yapma kendine:47:
hem saldırgan diyip diyip duruyon :41: kime saldırdığım görülmüş kıs benimmm..

emekçi ev hanımı:1:

hayatta idolümsün valla, neyseki yaşın benden büyük, (yaşlısın anlamında demiyom)
senden öğrendiğim çok şey var..
ben de nilocanı kirve yapiiim bari oğlana, o daha zengin, belki pırlanta falan takar oğlanlara:52:

benim saz ekibinin başlığı diye söylemiyorum cidden yok böyle başlık!! bi gelen kopamıyor bir daha :nazar: don yetişmiyor millete gül gül nereye kadar kaçıveriyor yaşlıda çok aramızda nlglp ,bentoprak ve benim gibi:9:

kime saldırdın mı ??? ay listeyi yapar yollarım :23: biraz uyumlu ol mavi boncuk dağıt kapışma kimseyle benden örnek al :29:

idöl alacaksan kendine zaten benim gibisini alacaksın :32: zeki, uzun yıllar yöneticilik yapmış, güzel,evli mutlu çocuklu ve estetikli dahanda ne olsun ha unutmadan herkes tarafından sevilen :31::9:

kesinlikle tüylüyü yap kirve bende kartopumdan vazgeçtim Beste varken en trilyoner o kirve onu yapacağım :1::1::1::1:

Son düzenleme:
yaptım yorumumu heryerde önde benim ilk yorum benden :9:

birinci benim tüylü değil :23:

burnumm eski halini koymamıştım hiç farkı görün diyee
tüylüde yetişirr birazdan en azından ikincilik elden giştmesinn :1::1::1:

burnumm eski halini koymamıştım hiç farkı görün diyee
tüylüde yetişirr birazdan en azından ikincilik elden giştmesinn :1::1::1:

önceki halini koyman çok iyi olmuş,sonuç başarılı keyfini çıkar zafeycim :29:

tüylü gezinti o gece kuşu gece gelir artık :ssz:

bilg.bazı programlar eksik olduğu için jillianı yükleyememişim. şimdi bilgisayarcı arkadaşlar flash diske gerekli ayarları yapıyorlar..eğer olursa akşam deneyeceğim jillianı bakalım yapabilecekmiyim :10:

o beaaaaaaa kurtuldum:52: sen tabi besteyi yap hayatım ona daha iyi yakışır kirvelik,ağanın eli tutulmaz :1:

oda borca girdi seneye kadar rahatlar herhalde :ssz: X5 bmv.ciip aldı kendine bende hediye yastık örüyorum kuşlu :1: zengin ama cimri olabilir sen daha bonkörsün o gün gelsinde bi hele değerlendirme yaparım :1::1:

bilg.bazı programlar eksik olduğu için jillianı yükleyememişim. şimdi bilgisayarcı arkadaşlar flash diske gerekli ayarları yapıyorlar..eğer olursa akşam deneyeceğim jillianı bakalım yapabilecekmiyim :10:

kaçda yapacaksın aloooo diyeyim sesini soluğunu merak ediyorum :9:

oda borca girdi seneye kadar rahatlar herhalde :ssz: X5 bmv.ciip aldı kendine bende hediye yastık örüyorum kuşlu :1: zengin ama cimri olabilir sen daha bonkörsün o gün gelsinde bi hele değerlendirme yaparım :1::1:

güle güle kullansın kazasız belasız inşallah.

bilmiyorum ki oğlandan ne zaman fırsat bulursam o zaman yapacağım,kızım bu kiloyla çok zorlanırsam yapmam ben zaten,jillian yoluna gitmeyelim sonra :1:

benim saz ekibinin başlığı diye söylemiyorum cidden yok böyle başlık!! bi gelen kopamıyor bir daha :nazar: don yetişmiyor millete gül gül nereye kadar kaçıveriyor yaşlıda çok aramızda nlglp ,bentoprak ve benim gibi:9:

kime saldırdın mı ??? ay listeyi yapar yollarım :23: biraz uyumlu ol mavi boncuk dağıt kapışma kimseyle benden örnek al :29:

idöl alacaksan kendine zaten benim gibisini alacaksın :32: zeki, uzun yıllar yöneticilik yapmış, güzel,evli mutlu çocuklu ve estetikli dahanda ne olsun ha unutmadan herkes tarafından sevilen :31::9:

kesinlikle tüylüyü yap kirve bende kartopumdan vazgeçtim Beste varken en trilyoner o kirve onu yapacağım :1::1::1::1:

yaptım yorumumu heryerde önde benim ilk yorum benden :9:

birinci benim tüylü değil :23:

kıs sen şu karın ameliyatından sonra amma narsist oldun lennnnnn...hep ben, en güzel ben, en birinç bennnnn, bu ne ulennnn :36: listemi unutma, yap da göreyim dostu düşmanı bileyim (son günlerde hep kafiyeli takılıyom farkındaysan, en şair ben:32:)

yaptıktan sonra beni arama:18:

allah seni kahretmeye, kuşun modası geçti kızzz..kapuz yapılıyo şimdilerde, 5 dilimlisinden:52:

kartopunun sesini soluğunu mu merak ediyon:ssz: o dakkalarda muhtelen totosundan soluyo olucak, ben senin yerinde olsam hiç aramazdım:25::25:

güle güle kullansın kazasız belasız inşallah.

bilmiyorum ki oğlandan ne zaman fırsat bulursam o zaman yapacağım,kızım bu kiloyla çok zorlanırsam yapmam ben zaten,jillian yoluna gitmeyelim sonra :1:

Amin amin güzel günlerde sağlıkla kullansın güzel arkadaşım :21:

ahanda başlamadan tırsanlardan kartopum kız ben 4.5.kere yap denemeden bırakma

kıs sen şu karın ameliyatından sonra amma narsist oldun lennnnnn...hep ben, en güzel ben, en birinç bennnnn, bu ne ulennnn :36: listemi unutma, yap da göreyim dostu düşmanı bileyim (son günlerde hep kafiyeli takılıyom farkındaysan, en şair ben:32:)

yaptıktan sonra beni arama:18:

allah seni kahretmeye, kuşun modası geçti kızzz..kapuz yapılıyo şimdilerde, 5 dilimlisinden:52:

kartopunun sesini soluğunu mu merak ediyon:ssz: o dakkalarda muhtelen totosundan soluyo olucak, ben senin yerinde olsam hiç aramazdım:25::25:

anam yap yap bitmez o liste :ssz: göğüs küçültmeyi baştan sona okumak lazım o kadar boş vaktim yok yoğunum :ssz:

sorma ne olacak benim bu halim evde de öyleyim ameliyat sonrası benimkine önce benle ilgilen diyorum önceden çocukla derdim :1:

ahahhahahahah bestenin yüzünü görür gibiyim karpuslu yastık arabanın arkasında :1::1::1:

o beaaaaaaa kurtuldum:52: sen tabi besteyi yap hayatım ona daha iyi yakışır kirvelik,ağanın eli tutulmaz :1:

hee, bmw'yi de yapmış, artık yollar bile bilecek ağa olduğunu. aslında benim aklıma nldglp'ten önce beste geldi, jeep ve çocuğun özel okul masrafı diye düşünüp, hemen harç-borç değerlendirmesini yapıp, tercihimi pırlantacı nldglp'ten yana kullandım:28: zeküüü kadınım vesselam:32:

yaparsın kısss, vasıfsız bir eleman olaraktan ben yaptım, daha kimler yaptı sen mi yapamıcan? boşuna müdür yaparlarmı seni kapasitenin farkına var ayol

anam yap yap bitmez o liste :ssz: göğüs küçültmeyi baştan sona okumak lazım o kadar boş vaktim yok yoğunum :ssz:

sorma ne olacak benim bu halim evde de öyleyim ameliyat sonrası benimkine önce benle ilgilen diyorum önceden çocukla derdim :1:

ahahhahahahah bestenin yüzünü görür gibiyim karpuslu yastık arabanın arkasında :1::1::1:

totomun yoğunu:20: okuma boşver, ihtiyacı olanlar okusunlar, görsünler nekadar bilgilendirici yazılarla hizmetlerde bulunduğumu. hergün meme küçültmeden en az 10, jilliandan da 15 beğenim geliyor ona göre:33:

karpuza, burberry logosu da işle tığla, o zaman atmaz :1::9:

aman sen nekahat dönemini bi atlat, sonrasında yien başlarsın önce çocuk önce çocuk demeye...neyseki eniştem şu bakım imtihanından acayip başarılı çıktı. ulen adam hem sana, hem yavruna paşalar gibi baktı. kaprislerine dayanıp gıkını çıkarmadı. yemeklerini hazırlayıp ayyağına kadar getirdi. yemek deyince aklıma geldi, birgün kabaktan o.dolması bile yaptı adam sana :ssz::1::9:

hee, bmw'yi de yapmış, artık yollar bile bilecek ağa olduğunu. aslında benim aklıma nldglp'ten önce beste geldi, jeep ve çocuğun özel okul masrafı diye düşünüp, hemen harç-borç değerlendirmesini yapıp, tercihimi pırlantacı nldglp'ten yana kullandım:28: zeküüü kadınım vesselam:32:

yaparsın kısss, vasıfsız bir eleman olaraktan ben yaptım, daha kimler yaptı sen mi yapamıcan? boşuna müdür yaparlarmı seni kapasitenin farkına var ayol

totomun yoğunu:20: okuma boşver, ihtiyacı olanlar okusunlar, görsünler nekadar bilgilendirici yazılarla hizmetlerde bulunduğumu. hergün meme küçültmeden en az 10, jilliandan da 15 beğenim geliyor ona göre:33:

karpuza, burberry logosu da işle tığla, o zaman atmaz :1::9:

kızım sende ki akıl bende olsa başbakan olurdum :32:

ay cidden ya ne yazılar yazıyorduk ama artık misyonum geyik benim yoruldum yaz yaz bilgi ver nereye kadar parada vermiyorlar :1:

ahahahahah burberry doğru iyi fikir bak o zaman beğenir :9:

aman sen nekahat dönemini bi atlat, sonrasında yien başlarsın önce çocuk önce çocuk demeye...neyseki eniştem şu bakım imtihanından acayip başarılı çıktı. ulen adam hem sana, hem yavruna paşalar gibi baktı. kaprislerine dayanıp gıkını çıkarmadı. yemeklerini hazırlayıp ayyağına kadar getirdi. yemek deyince aklıma geldi, birgün kabaktan o.dolması bile yaptı adam sana :ssz::1::9:

aynen öyle önce çocuk felsefem ama kısa bi süreliğine ben oldum :ssz:

sorma canım kocacım çok iyi baktı bu bakmalar ona yol su herşey dahil hizmet olarak geri dönecek :17:

bi gece ödem atıcı çay yüzünden 6.kere kalktı beni vc ye götürdü ay bak hakket yazınca aklıma geldi çok emeği var bu süreç de nlglpdede gördü kol çantamı bile taşıyor :48:

Yavrişler napıyosunuz.

Bilirsiniz ben geri dönük oku yok beğeni yap anlamam bu işlerden.

Direk daldım.Nasılsınız.Özledim sizi.Geyıkçi dostlar:)

kızım sende ki akıl bende olsa başbakan olurdum :32:

ay cidden ya ne yazılar yazıyorduk ama artık misyonum geyik benim yoruldum yaz yaz bilgi ver nereye kadar parada vermiyorlar :1:

ahahahahah burberry doğru iyi fikir bak o zaman beğenir :9:

tevazu göstermeye başlamışsın hayırdır:44: kesin bişiler isticen kesinnnnn:27: benim de aynı; misyonum da vizyonum da artık geyik, ahanda en boynuzlu olanından:1: çekemeyenler boynuz taktırsın da sloganım:1:

ahh burberry ahhh, tepeden tırnaa bi insanı donatmak nassı bi duygu bi de bakem:51:

Back