• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Karga b.ku yemeden bu ne surat bacilar???ben bugun biraz tembel:( hala yatakta genlesiyorum guzeller.Kartopum o dolmalar ne kaa ahenkle dizilmis.Yapim asamasina hele bayildimmm:) Ellerin dert gormesin canikom.Kiz jelesec seni nassi eziklesem bilemedim...ogulemm sesini cok osledimm:( bugun k.koy inip pirlanta hizma bakacagim sekerler.para b.k gibi ya bende;))) koca calissin ben altinlar,piilantalar alayim.Bugun spor grubu ile birlikteyiz.Hadi opucukledim heppinizi;))

şekercim, madem kuyumcuya kadar gidiyon, seneye biliyon sünnet merasimi yapiciiim benim oğlanlara. gitmişken altınlarını alıver teyzesi:1: altın ucuzladıya ondan diyom:26: şimdiden al koy kenara, seneye hazır olur:9::52:

Karga b.ku yemeden bu ne surat bacilar???ben bugun biraz tembel:( hala yatakta genlesiyorum guzeller.Kartopum o dolmalar ne kaa ahenkle dizilmis.Yapim asamasina hele bayildimmm:) Ellerin dert gormesin canikom.Kiz jelesec seni nassi eziklesem bilemedim...ogulemm sesini cok osledimm:( bugun k.koy inip pirlanta hizma bakacagim sekerler.para b.k gibi ya bende;))) koca calissin ben altinlar,piilantalar alayim.Bugun spor grubu ile birlikteyiz.Hadi opucukledim heppinizi;))

ben sabah 7.sularında ayaktayım canım senin gibi os...os.... yatmıyorum 10.lara kadar :ssz:karga b.yemiş oluyor benim kalktığım saatte :9:

uleeeen sen kimsinde beni ezikliyon tüylü bamya :19:gelirsem sacını başını yolarım senin :47: koca parası yiyenlerle işim olmaz benim

pirlantamı bana ondan hediye alaydın ya seksüüüüü elbise gecelik alana kadar :ssz:

Son düzenleme:
şekercim, madem kuyumcuya kadar gidiyon, seneye biliyon sünnet merasimi yapiciiim benim oğlanlara. gitmişken altınlarını alıver teyzesi:1: altın ucuzladıya ondan diyom:26: şimdiden al koy kenara, seneye hazır olur:9::52:

seneye benimkinin de sünneti var hazırla tüylüüüüüüüüüüüüüüüü:16:

seneye benimkinin de sünneti var hazırla tüylüüüüüüüüüüüüüüüü:16:

bende hazırlayayımmı benide çağıracakmısınız :53:

kartopu çeyrek pahalı anam şimdii dün kuyumcuya gittik anama yüzük bakmak için piyasada çeyrek yok az var diye piyasa fiyatının çok üstünde şuannnnnnnn daaaaaaaa

edepsiz ogltkn :20:herkese saldırıyon bak koskaca müdürü bile tırstırdın :25:
korkma kartopum arkanda jelesec var bi şey yapamaz sana

ha haa sayende saldırgan da oldum, benim ne kadaaan mülayim olduğumu herkesler biliyo bikeremmm:32:

sorma zafey 7.mil.maaş alıyor hatun sırf arazi dizi izliyor,fal baktırıyor,telde saatlerce çene k.k.da çen çen çene nasıl iş bende anlamadım :51:

bebem, olay işimde değil. olay benim marifetli parmaklarımda :32: bi yandan çalışıyorum bi yandan telefonla konuşuyorum, bi yandan msn, bi yandan topik. 10 parmaaamda 10 marifet:27:

tabi canımmm hazırla sen..iki oğlan biliyon dimi:1:

kartopu çeyrek pahalı anam şimdii dün kuyumcuya gittik anama yüzük bakmak için piyasada çeyrek yok az var diye piyasa fiyatının çok üstünde şuannnnnnnn daaaaaaaa
kıs zefey ne çeyreği tam takçak belki de kartopu, ne diye ekonomi öğretiyon hatuna:35:

Eki Görüntüle 704310 Eki Görüntüle 704311 Eki Görüntüle 704312 Eki Görüntüle 704313

Bunları yaptıımmmmm:56::56::56: Oğlumun üniversiteden arkadaşlarını çağırdım.Çünkü çoğunun ailesi uzaktalar anne babalarından ayrılar.Arada onları çağırırım. Beraber yemek yeriz.Kıyamam hiç birine:50:

bravo bravo..... iyi kadıııınnn ...düşünceli kadıın seniii, daha benimkilerin üni sine çok var ama bende seninle aynısını yapardım tek bi farklaa:) tuğbiş mantı 2 kilo gönder, kuğu past, çilekli pasta lütfeenn::))

Ah canım benim uzat öpeyim ağrıyan yerini geçsin :54: olmadık yerde olmadık zamanda çıkıyor bi şeyler vücutta canım :ssz:Allah dermansız hastalık vermesin :29:Çok geçmiş olsun şimdiden yaz tam tarihini ameliyatının

Nota cevap : mune nerede tüylü orada :25:koparamadım oralardan tüylüyü :ssz:

Ööööööööppppppppppppppp:17::17::17:

Amin canım benim . Allahtan dirayetli kadınım vesselam :34:

Yazarım canım tarihi daha netleşmedi , tam kontrole gidecektim doktor hastaneye kaldırılmış.

Eşime göre benim geleceğimi duyunca fenalaşmış adam :52::52:

Allah seni inandırsın Ausencia cım inan aklıma geldin.Ama girip de sana özelden yazmadım.Mune nin topiğinde ismini geçirdim vallahi:34: Ama çok hızlı ilerliyor onun topiği.Nereye yazdım bilmiyolum:34:

Geçmiş olsun Ausenciam bilmiyorum yapabileceğimiz bir şey varmı? :50: Çok zor ve gerçekten ağrılı bir dönem yaşadığına eminim.Çünkü eşim de annesi de geçirmişti bu durumu.Çok iyi bilirim.Tez zamanda kurtul inşallah tatlım benim.Ne istersen yaparım ben sana.YEterki sen iyi ol.Partiyse parti,börekler,çörekler,...

Ya bizim topik geceleri kepenk indiriyorEki Görüntüle 704411 .Gündüz çalışıyor.Mune nin topik gecelerin topiği:32: HEr topiğin yeri ayrı Ausencia cım.Akşamları yazsam da buraya sadece kendim yazıp,kendim okuyorum:51: Bu sebeple gece adresim belli artık:34:

O pastadan istiyorum , bir çatal pasta , bir çilek sıralamasıyla o tabağı bitirip 2,5 kilo geri almak istiyorum :52:

Bende iyileşeyim sabah ayrı geyik , akşam ayrı .

Bitti artık suskun aus dönemi :ssz:

çok geçmiş olsun be ausenciam, umarım kolaylıkla atlatırsın..
istediğin parti olsun, dillere destan bi parti için hazır ol:23:

:19::20::19:

Ooooooooooooo çok sağlam sözler aldım , sırtım yere gelmez artık :32:

Amaaaan ya ne çok kopmuşsunuz yine , yarısını okudum antibiyotik niyetine :1:

Ağrılarım dindi mi ne :37:

Son düzenleme:
bravo bravo..... iyi kadıııınnn ...düşünceli kadıın seniii, daha benimkilerin üni sine çok var ama bende seninle aynısını yapardım tek bi farklaa:) tuğbiş mantı 2 kilo gönder, kuğu past, çilekli pasta lütfeenn::))

bende harika masa hazırlarım :34:Aslı börek, annenin z.yağlı yaprak sarması,tatlı ve salatayı kendim yaparım patates salatası,yalancı tavuk göksü :1: bende çoooook hamaratım florine :23:

kız sensiz sünnet düğünü olur mu :ssz:eşin ile seni kirve yapacağım benim miniğe ( o yüzden ogülüye 20.şer lira tak yeter kirve olunca masraf çok olur:))

kız sus takıları engelleme çocuğun sünnet parasıyla burun kaldıracağım :9:

ha haa sayende saldırgan da oldum, benim ne kadaaan mülayim olduğumu herkesler biliyo bikeremmm:32:

bebem, olay işimde değil. olay benim marifetli parmaklarımda :32: bi yandan çalışıyorum bi yandan telefonla konuşuyorum, bi yandan msn, bi yandan topik. 10 parmaaamda 10 marifet:27:

tabi canımmm hazırla sen..iki oğlan biliyon dimi:1:

kıs zefey ne çeyreği tam takçak belki de kartopu, ne diye ekonomi öğretiyon hatuna:35:

benim sayemde mi yalana bak :19:

ben koca k.k.da 2.bilemedin 3.kişiye dalmışımdır kibarca :9: sevmeyen 2.3.kişidir senin edepsizlik yaptığın çooooook seni bende kurtaramam :6: Çok beceriklisin hakket süpermen anne :10:

Back