• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ayh bugün gülmekten yüzüm kırıştı, sabahki yoga boşa gitti:1: senin gitmeni bekliyom kartopum, arkadan yoga yapıp eski güzelliğime kavuşacağım:32: zira sen burdayken ağzımı kulaklarımdan ayıramıyorum:9::1:

biliyom biliyom bakmadığını
vakti zamanında ne dedikodular gitti o maile de, birine geri dönüş olmadı:1: yoksa senin gibi meraklı birinin görüp de dönmemesi mümkün değildi :32:

nasıl yani bak beni meraklandırma,bütün geri dönüşüm kutusunu yeniden yüklerim ona göre kısaca yeniden özet geç bana olurmu canımcım :34:

nldglp hanımmmm
topiğin tozunu attırdık, sayfaları uçurduk, bahar temizliğini bitirdik, hediyenin talihlisini beliledik..artık sabah geldiğimde en az 10 sayfalık performans bekliyorum senden:ssz:

ben yogaya kaçar, sizi öper yalarrrrrrrrr :76: :76: :76:

ayh bugün gülmekten yüzüm kırıştı, sabahki yoga boşa gitti:1: senin gitmeni bekliyom kartopum, arkadan yoga yapıp eski güzelliğime kavuşacağım:32: zira sen burdayken ağzımı kulaklarımdan ayıramıyorum:9::1:

bak bu yogayıda soracam zaten fazla meraklı görünmeyeyim diye sormuyordum :9: madem sırası geldi varsa foto ve video hotmaile yollada bende öğreneyim :34:

hadi ben kaçtım sen yogana başla bakalım.

öpüyorum güzel yanacıklarından seni :54: iyi akşamlar

bak bu yogayıda soracam zaten fazla meraklı görünmeyeyim diye sormuyordum :9: madem sırası geldi varsa foto ve video hotmaile yollada bende öğreneyim :34:

hadi ben kaçtım sen yogana başla bakalım.

öpüyorum güzel yanacıklarından seni :54: iyi akşamlar

kız bi de fazla meraklı görünmeyeyim diye demişsin:1: :9: merak = kartopu oldu çoktan, sen sırasını beklemeden sor, ben seni aydınlatırım bebem:28:

onu da gönderiyorum maile ;) ben de çoook öptüm seni...canımsın...

Son düzenleme:
Tu allah laretsin eve gelene kadar 1003olmus hih (hircin smile)

ben şimdi seni bip pardom kib yapmazmıyım :19: terbiyesiz kezban seni :51:

hepinizi kibledim.Bu ne ya:20: Bensiz bensiz nassı eğlenmişiniz:50:

kız kartopum sen becerikli hatuna benziyon halbu ki :44:nlglpd süs bebeği gibi o şaşırtıyor beni ne yalan söyleyeyim :17: dolma mantı sen yaparsında o hazır alır gibi duruyor :1:

Alla allaaa feysbukada mı inanmıon?:53: sıra sıra resimler dolmalar mantılar hepsi meydanda valla:19:

hem whuuuuu çok sert deyip, hem de beğen yapmak var mı ulennnnnn:19:

kurban senin o dolma parmaklarına:21:

Bu parmaklara mı? $IMAG2618.jpg

lahana dolması gibi olmuşlardı hastanede:51::52:

pideleri mi? yok anam, ben albüm yapıp 10 dk da kaldırmış kişiliğim, bana sanal alemde foto işi ters. bak nldglp desen onun albümde gırla foto var:30: gerçi pek şuh pozları yok ama idare eder:1:

ama gül cemalimi görmek istersen, kartopuda var fotolarım, gönderiversin sana:34:

bak şimdi bukadar yazdık yazdık,neredeyse 1000 e geldik çıkış saatimiz geldi. şimdi başka biri gelecek bingo yapacak ve donu kapacak olmadı bu ya 4xl falan ama ben yinede istiyorum bu ödülü,

nldglp en azından bu kadar yazışma yaptığımız için bizede birer mansiyon verirsin herhalde :43:

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy be don benimmmmmmmmmmm:74::74::74::74::74::74::74::74::74::74:

Parmaklarına gurbaneyy,hadi donu gaptınnn:)))

Son düzenleme:
kız bi girdim 38.bildirim var abooooow dedim ne oluyor :53: beğeniler özel mesajlar ay ne çok sevenim var seviyorum sizleri millet :16:

nlglpdede amma beğeni yapmışsın bacım güldün mü bari yazılanlara sen yokken ne kaynattık ne kaynattık

kız bi girdim 38.bildirim var abooooow dedim ne oluyor :53: beğeniler özel mesajlar ay ne çok sevenim var seviyorum sizleri millet :16:

nlglpdede amma beğeni yapmışsın bacım güldün mü bari yazılanlara sen yokken ne kaynattık ne kaynattık

Ya sen var ya seeen:23: Çok seksüü ve akıllı bir kadınsın.Bugün yazıları okuyunca bir kez daha sizi ne kadar çok sevdiğimi tescilledim datlum:16:

Çok eğlendim çoook:))

Bugünün resimlerini yükledim hadi bak da eğlen face de;))

KAZEN in paylaştığı bir yazıyı çok beğendim.Ben de paylaşıyorum sevgili Kazen izninle:34:

''Sizi tanımadan hakkınızda konuşan kişilere kızmayın.Doğanın kanunu bu, köpekler bile tanımadıkları kişilere havlarlar. ''

Ya sen var ya seeen:23: Çok seksüü ve akıllı bir kadınsın.Bugün yazıları okuyunca bir kez daha sizi ne kadar çok sevdiğimi tescilledim datlum:16:

Çok eğlendim çoook:))

Bugünün resimlerini yükledim hadi bak da eğlen face de;))

:17::17::17: hem seksi hemi de akıllı :21:kız hakket öyleyim ama en önemlisi tertemiz kalbim fesatlık sinsilik bilmem en sevdiğim huylarım :21: bizlerde seni çok seviyoruz tatlım kıymetlim :16:

hemen bakıyorum :10:

KAZEN in paylaştığı bir yazıyı çok beğendim.Ben de paylaşıyorum sevgili Kazen izninle:34:

''Sizi tanımadan hakkınızda konuşan kişilere kızmayın.Doğanın kanunu bu, köpekler bile tanımadıkları kişilere havlarlar. ''

Kazenden çaldın yani :19::1:

evet evet çok anlamlı sözler :31:

günaydınnnnn topik ahalisi ve misafirler:3:

cok enerjiğim, hatta nldglp'ten bile daha enerjiğim:62::66:

hadi kaldırın totoları (toto diyince kartopum artık aklıma sen geliyon, jillian senin totoyu kick yaptımı bebem:1:)
camları açtım, misss gibi hava doluyor topiğe, etrafı düzenledim, çayı koydum..siz uyanana kadar, masayı hazırlayıp geliyom. şöyle güzell bi kahvaltı edek beraber:40:

Günaydın k.k.nın en güzel çetesine :16::16::16:

kartopum yapsın o jilyını ona bi düzüne don benden :9:

Back