Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biliyom biliyom bakmadığını
vakti zamanında ne dedikodular gitti o maile de, birine geri dönüş olmadı yoksa senin gibi meraklı birinin görüp de dönmemesi mümkün değildi
ayh bugün gülmekten yüzüm kırıştı, sabahki yoga boşa gitti senin gitmeni bekliyom kartopum, arkadan yoga yapıp eski güzelliğime kavuşacağım zira sen burdayken ağzımı kulaklarımdan ayıramıyorum
bak bu yogayıda soracam zaten fazla meraklı görünmeyeyim diye sormuyordum madem sırası geldi varsa foto ve video hotmaile yollada bende öğreneyim
hadi ben kaçtım sen yogana başla bakalım.
öpüyorum güzel yanacıklarından seni iyi akşamlar
Tu allah laretsin eve gelene kadar 1003olmus hih (hircin smile)
ben şimdi seni bip pardom kib yapmazmıyım terbiyesiz kezban seni
hepinizi kibledim.Bu ne ya Bensiz bensiz nassı eğlenmişiniz
kız kartopum sen becerikli hatuna benziyon halbu ki :44:nlglpd süs bebeği gibi o şaşırtıyor beni ne yalan söyleyeyim dolma mantı sen yaparsında o hazır alır gibi duruyor
pideleri mi? yok anam, ben albüm yapıp 10 dk da kaldırmış kişiliğim, bana sanal alemde foto işi ters. bak nldglp desen onun albümde gırla foto var gerçi pek şuh pozları yok ama idare eder
ama gül cemalimi görmek istersen, kartopuda var fotolarım, gönderiversin sana
bak şimdi bukadar yazdık yazdık,neredeyse 1000 e geldik çıkış saatimiz geldi. şimdi başka biri gelecek bingo yapacak ve donu kapacak olmadı bu ya 4xl falan ama ben yinede istiyorum bu ödülü,
nldglp en azından bu kadar yazışma yaptığımız için bizede birer mansiyon verirsin herhalde
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy be don benimmmmmmmmmmm
kız bi girdim 38.bildirim var abooooow dedim ne oluyor beğeniler özel mesajlar ay ne çok sevenim var seviyorum sizleri millet
nlglpdede amma beğeni yapmışsın bacım güldün mü bari yazılanlara sen yokken ne kaynattık ne kaynattık
Ya sen var ya seeen Çok seksüü ve akıllı bir kadınsın.Bugün yazıları okuyunca bir kez daha sizi ne kadar çok sevdiğimi tescilledim datlum
Çok eğlendim çoook:))
Bugünün resimlerini yükledim hadi bak da eğlen face de)
KAZEN in paylaştığı bir yazıyı çok beğendim.Ben de paylaşıyorum sevgili Kazen izninle
''Sizi tanımadan hakkınızda konuşan kişilere kızmayın.Doğanın kanunu bu, köpekler bile tanımadıkları kişilere havlarlar. ''
Kazenden çaldın yani
evet evet çok anlamlı sözler