• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

:PPPPPP ogltkn sen vee beyynnn hakkımı veremiyciklerrr bizde istiyoruzzz paçalı donada razıyızzz fırfırrr kartopuccmn olsunn bu aradaa tebrik ediyormm kartopuuu helal serviste eller kollarr durmamışş demekkiiii :1::1::1::1:

kartopum vc.de bile yazmış öyle görünüyor :1: günaydın bu arada sana da :16:

yeminle gülmekten karnım ağrıdı kız ben çok severim benim kayınvalideye yaptım 1.2.hemen laf etti o geldi aklıma yazdım :1: bende kadının yaptığını yemem kendim yapar yerim biz emekçi kadınlarız kartopum :29:

hem o. dolması de, hem de çok severim de, bu ne yaman çelişki ulennnnn:52::52:

:PPPPPP ogltkn sen vee beyynnn hakkımı veremiyciklerrr bizde istiyoruzzz paçalı donada razıyızzz fırfırrr kartopuccmn olsunn bu aradaa tebrik ediyormm kartopuuu helal serviste eller kollarr durmamışş demekkiiii :1::1::1::1:

teşekkürler canımcım, yok be kızım servise binmeden hallettim o işi,çok çalıştım çokkkkkkkkkkk

girme kartopumla arama :19: uleeeen kimle takış sam ona yanaşıyorsun :47:misyonun ne senin :23:

misyonum; düşmanımın düşmanı dostumdur (gene taş, gene gedik:32:)

kız zefey, bilgisayarı açık bırakıp da çıktı biliyon mu :1::1: don aşkına son saniyeye kadar yazdı o parmaklar heççç durmadı:1:

kız zor değil ne zoru çoooooooooooooook zor nefesini kıçından alıyorsun :17: tembel mi sen müdür olmuşsun tembel olsan olmazdın

ogltkneyi dikkate alma vasıfsız eleman o :1:
jelocanım bilmen gereken bişi var benim emekçi arkadaşım; bütün müdürler tembeldir, tüm işleri elemanlara kakalarlar:30: (iş kakalanan vasıfsız eleman ikonu)

o uzun ramazan pidesi memelerini toplasaydın ya jiillianla :63::63::63:
ha haa, o pideler sana kaçsın emi, kaçarken tereyağ sür de; acımasın, pardon tadından yenmesin:52:

hepimiz kardeşiz bu öfke ne diye :9: ben o. larıda severim :9:
ben heeççç sevmem:19: listemde o yoktur benim:21::23:

Karga b.ku yemeden bu ne surat bacilar???ben bugun biraz tembel:( hala yatakta genlesiyorum guzeller.Kartopum o dolmalar ne kaa ahenkle dizilmis.Yapim asamasina hele bayildimmm:) Ellerin dert gormesin canikom.Kiz jelesec seni nassi eziklesem bilemedim...ogulemm sesini cok osledimm:( bugun k.koy inip pirlanta hizma bakacagim sekerler.para b.k gibi ya bende;))) koca calissin ben altinlar,piilantalar alayim.Bugun spor grubu ile birlikteyiz.Hadi opucukledim heppinizi;))

yok kızzzzzzz ben senin gini 30 dak. kalmadığım için vc de,orada yazmama gerek kalmadı :27::37:

ha haaa, günün taş gediği budur:46:

Karga b.ku yemeden bu ne surat bacilar???ben bugun biraz tembel:( hala yatakta genlesiyorum guzeller.Kartopum o dolmalar ne kaa ahenkle dizilmis.Yapim asamasina hele bayildimmm:) Ellerin dert gormesin canikom.Kiz jelesec seni nassi eziklesem bilemedim...ogulemm sesini cok osledimm:( bugun k.koy inip pirlanta hizma bakacagim sekerler.para b.k gibi ya bende;))) koca calissin ben altinlar,piilantalar alayim.Bugun spor grubu ile birlikteyiz.Hadi opucukledim heppinizi;))

ben de özledim be nelegelepemmmm:16: çok özledim hemde

pırlantayı görgürüszlük yapıp büyük seçme, maksimm baş tırnaan kadar olsun:9: param var malım mülküm var modunda görünmeyesin:9::1: hadi kaldır totoyu, da kuaföre at kendini, bukadar gezmeye fönsüz gitmezsin sen:33:

iyi kıvırırım :8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:

boşuna asena demiyoz sana:emir_bebek: taklacı başı

ohhhhhh beaaaaa en sonunda bir beğenen çıktı dolmalarımı,teşekkürler canım. şimdiden güle güle tak hızmanı,o güzel burnunada çok yakışacaktır eminim :16:

Back