• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

:54: kız ben senin maymununun olduğu heryere uçarak gelirim :34: ne tatlı gülüyor dişlek dişlek :emir_bebek:benim için zevk idi eşimde çocuğumda keyif aldı :34:

kartopum yaz şunlara neler yedim neler içtim götürdün mü diyorlar :23:

ne yalan söyleyeyim hiçbirşey yemedi desem yalan olmaz, 1 tane benim kurabiyeden 1 tane ayran birde kıymalı pidenin ucundan,1-2 bardakta şekersiz çay.

ay bende yediklerinin seceresini tutmuşum size söyleyeceğim diye hahahahahahaha

kız bizim kızlar yüz yogasına sardılar :) beyin yogası da iyiymiş :28: ders çalış devam o zaman ben melek gibi biriyim hiç kötülük düşünmem bana gerek yok :32::9:

ahahahahah keşke kıskananlar senin gibi iyi niyetli olsa :ssz:kıskanan sen ol canım ya senden zarar gelmez:16:

Ahh mütevazi arkadaşım benım:)

Melek gibisin tabi.Şeytanda bir melek:)

Ay aman kıskandınmı nedir.Yüz yogası yapmaktan gerildm sanırım:)Ewet canım her yeri toparladık yüzümüzü ele aldık.Ewelallah onuda gerim gerim gereriz hemde en doğalından.

Biz senın gibi hazırcı değiliz.Araştırıyoruz okuyoruz buluyoruz uyguluyoruz.Sanada lazım olursa dökümanlar ogtnkde var haberin olsun.

Epey zamandır topiğine uğrayamadım.Toparlama bir başladık dşp köşe.Az kaldı bitsin paylaşırız herbişeyi.

Herkesı öpüyorum.Sevgiler
z

dün topiğin yeme günüymüş desenize :D ben de evdeydim ama geldim gittim yedim geldim gittim yedim... ders çalışmaya çalışıyorum sıkılıyorum sıkıldıkca canım tatlı istiyor of of... sanırım bu gidişle doktorcuuumun sihirli ellerinden ufak bi dokunuş da ben yiycem :D:52::52::52::52::52:

HAyyyyyt,huyyyyyttt nerdesiniz uleyyyyynn:47: kaçan bi kaçıyor bi daa uğramıyor:20: Çekerim hepinizi falakaya:47:

Linak ne o öyle habire ye,habire ye...nereye kadar bacum? BAs bas paraları Baycanaaa,bidaamı gelecez dünyayaaa :118: :118:

oguz yilmaz bas bas paralari leylaya 2008 2009 hindistan kil - YouTube KIZLAAAAR bakın ortadaki BAycan ve oynayan güzeller BİZ :60: :60: :60:

Bu klibi kesin izleyin ya.Çok komik:)) Elebaşı cadoloz varya hani adamı telef eden JELESEC o. :)))

Son düzenleme:
HAyyyyyt,huyyyyyttt nerdesiniz uleyyyyynn:47: kaçan bi kaçıyor bi daa uğramıyor:20: Çekerim hepinizi falakaya:47:

Linak ne o öyle habire ye,habire ye...nereye kadar bacum? BAs bas paraları Baycanaaa,bidaamı gelecez dünyayaaa :118: :118:

oguz yilmaz bas bas paralari leylaya 2008 2009 hindistan kil - YouTube KIZLAAAAR bakın ortadaki BAycan ve oynayan güzeller BİZ :60: :60: :60:

Bu klibi kesin izleyin ya.Çok komik:)) Elebaşı cadoloz varya hani adamı telef eden JELESEC o. :)))

madem geldik dünyaya nimetlerden faydalanmak gerek dimi :D ben biraz abartıyo olabilirim tamamen ders stresi normalde yapmam öle şeler :D acil para bulmam lazım baycancııııma.... dökcem önüne servetimi toparla beni diycem :D :47::47::47:

Yemelerden bahsediliyor kim nerde ne yedi :1: toplandınız haberim mi yoook :4: :4: :4:
Ben yemicem :50: çünkü baycana verecek param kalmadı :52: hoş kesilecek yerimde :34:

Topiğim topiğim güzel topiğim.Aneeem nereye düştüm ben öyle.Kafam ambele,gözlerim şaşıbeş oldu yow:37: off şöyle sakine sakine niye düştün dillere:24::24::24:

$14358_171600382788_4201556_n.jpg $36917_409385772788_75975_n.jpg Bebelerim uyudu.Hadi bana da müsade:16:

Başka topik:4: acaba Jelesec hanım başka topik derken benim topiğime atıfta mı bulundu:51:

Ay çok güzeller bunlar:16::16:
Gittimmmmm, bakacak kiblerim var

aman yok müdürüm :18: başka derken yani çok başka topikler demek istedim :9:

kib mi kesin beni yapmışlardır :23:

Back