uçarak derken bişi mi ima ediyosun,
inceldim zayıfladım, hatta zayıflıktan uçacak kıvama mı geldim diyorsun
valla aynen öyle olmuş,birde korseleri çıkca hiçbirşey kalmayacak,taş olmuş taş ogülü aman nazar değmesin 41X
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uçarak derken bişi mi ima ediyosun,
inceldim zayıfladım, hatta zayıflıktan uçacak kıvama mı geldim diyorsun
kız ben senin maymununun olduğu heryere uçarak gelirim ne tatlı gülüyor dişlek dişlek benim için zevk idi eşimde çocuğumda keyif aldı
kartopum yaz şunlara neler yedim neler içtim götürdün mü diyorlar
kız bizim kızlar yüz yogasına sardılar :) beyin yogası da iyiymiş ders çalış devam o zaman ben melek gibi biriyim hiç kötülük düşünmem bana gerek yok
ahahahahah keşke kıskananlar senin gibi iyi niyetli olsa kıskanan sen ol canım ya senden zarar gelmez
HAyyyyyt,huyyyyyttt nerdesiniz uleyyyyynn kaçan bi kaçıyor bi daa uğramıyor Çekerim hepinizi falakaya
Linak ne o öyle habire ye,habire ye...nereye kadar bacum? BAs bas paraları Baycanaaa,bidaamı gelecez dünyayaaa :118: :118:
oguz yilmaz bas bas paralari leylaya 2008 2009 hindistan kil - YouTube KIZLAAAAR bakın ortadaki BAycan ve oynayan güzeller BİZ
Bu klibi kesin izleyin ya.Çok komik:)) Elebaşı cadoloz varya hani adamı telef eden JELESEC o. :)))
ya inan bu yazdığım en minik olanı maşallah maşallah eş bu durumdan pek bi memnun görüntü ince bel hoşuna gitti
Topiğim topiğim güzel topiğim.Aneeem nereye düştüm ben öyle.Kafam ambele,gözlerim şaşıbeş oldu yow off şöyle sakine sakine niye düştün dillere
Eki Görüntüle 701352 Eki Görüntüle 701353 Bebelerim uyudu.Hadi bana da müsade
kız bak görünce yine aklıma düştüler senin bebeler özledim bunları ben ya
Yarın gelin bana
Başka topik acaba Jelesec hanım başka topik derken benim topiğime atıfta mı bulunduhadi güzelim hadi gez gel başka topikleri buraya da 2.parça attır
Eki Görüntüle 701352 Eki Görüntüle 701353 Bebelerim uyudu.Hadi bana da müsade
Başka topik acaba Jelesec hanım başka topik derken benim topiğime atıfta mı bulundu
Ay çok güzeller bunlar
Gittimmmmm, bakacak kiblerim var