• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Gene uyku yok:50: YAşlandıkca uykum kaçıo:51:

Dünyada ölümden başkası yalan:) Dünya da 3 günlükse parçaları birleştir bakalım ne çıkıyor?Kendime,başkalarının kendine tanıdığı kadar hak tanımaya karar verdim ben de.

Selam bacularrrrrtttttt cocuklar benim laptopu bozunca telden girmeyi anca becerfim yaslilik cok gormeyin germisi okumafim okumaya calisam opem bacularrttttttttttyy

BEN TOPRAK, yiyen gördüğün gibi linak:40:
buluşan da ekim 2011 anneleri ve jelesec...hatun bizim çeteyi bıraktı, diğer çetelere de bulaşmaya başladı, yemek yemeyen de yine jelesek koca günü bi bardak ayran ve iki lokma şeyle geçirmiş, helal valla:46:

Sağol canım ya senden başka beni kaideye alan yok :50: Sende olmasan sorularım yanıtsız çok yaşa emi :nazar: Teşekkürler :54:

Vizeler bitti onumuzdeki sinavlara bakacagiz artik. Bu arada nasilsiniz hanimlar baska topiklere mi daldiniz bakim

Ben hala uyumadım:51: saat:02:03

Gene uyku yok:50: YAşlandıkca uykum kaçıo:51:

bebem, seni neden uyku tutmuyor ben biliyorum. Alıştın benle ayaklı başlı fossura fossura uyumaya, şimdi enişteyle geniş yatak rahatsız ediyodur seni..En kısa zamanda bana gelin, ama kalmalı olsun ;) senin için özel süprizlerim olcekkk

Sağol canım ya senden başka beni kaideye alan yok :50: Sende olmasan sorularım yanıtsız çok yaşa emi :nazar: Teşekkürler :54:

aman toprağım, nerdeeeee eski jelocan...her mesaja yetişen, hepsine ayrı ayrı cevap veren jelo yok artık..hanfendüüü başka topiklerde cirit atmaya başladı, yakında son ban'ını da yiyip, İU olacak haberi yok:23:

Gunaydin canim tum ahali dağılmış bir biz kalmisiz galiba.
Yav vizede geceyim ben ugrasamam oka sinavla. Bir vize bir final çok bile

ah linakım çete dağıldı:41: mune nereye onlar oraya...sanırım ben de peşlerine takiliciiiim :51: onlarsız hayat çok bayatt :32: seviyorum ulennnnnnnnnnn :76:

ah linakım çete dağıldı:41: mune nereye onlar oraya...sanırım ben de peşlerine takiliciiiim :51: onlarsız hayat çok bayatt :32: seviyorum ulennnnnnnnnnn :76:

Beni mantıcı nlglpdede ile karıştırma uleeeeen o gidiyor munenin peşinden:10: ben buradayım :24:

bende seni seviyorum:48:

Selam bacularrrrrtttttt cocuklar benim laptopu bozunca telden girmeyi anca becerfim yaslilik cok gormeyin germisi okumafim okumaya calisam opem bacularrttttttttttyy

selam bacu nassın ? Bende öptüm gel sık sık :6:

vay vay vay satışa geldik demek hemen :ssz:ogltkn hanım yokken ben vardım :32:

Vizeler bitti onumuzdeki sinavlara bakacagiz artik. Bu arada nasilsiniz hanimlar baska topiklere mi daldiniz bakim

hadi gözün aydın süslü kadın :21: yok ya gerim gerim gezmelere başladım yoğunum :9:

Ahh mütevazi arkadaşım benım:)

Melek gibisin tabi.Şeytanda bir melek:)

Ay aman kıskandınmı nedir.Yüz yogası yapmaktan gerildm sanırım:)Ewet canım her yeri toparladık yüzümüzü ele aldık.Ewelallah onuda gerim gerim gereriz hemde en doğalından.

Biz senın gibi hazırcı değiliz.Araştırıyoruz okuyoruz buluyoruz uyguluyoruz.Sanada lazım olursa dökümanlar ogtnkde var haberin olsun.

Epey zamandır topiğine uğrayamadım.Toparlama bir başladık dşp köşe.Az kaldı bitsin paylaşırız herbişeyi.

Herkesı öpüyorum.Sevgiler
z

Abooooow ben bu yazıyı atlamışım :ssz:

kıskancım, kötüyüm:) benden güzeli yok yok :9: cimriler sizi doğalı imiş paramız bitti gerdiremiyoruz değin bari :ssz:

senin ev iyi toplandı gel bide benim eve el at zevkine güveniyorum :34:

bitir de gel şu işleri sen yoksun giresim yok k.k.ya :ssz:

he şöyle.....oturun oturduğunuz yerde:20: en trend topik, bizim topik (mune görmesin:18:)

en trend en içinde olmak istenilen en kıskanılan topik :31: başlığı açan arkadaş sattı bizi ama o olmadan da yürür bu başlık:23:

mantıcı yoruldun galiba hala yatıyon :44:telin kapalı bak hele sarı şeker

mantıcıyı atlamışım ben. ne ayak? mantıcıdamı etiketlemiş kendisini bu hatunn

efendüümmmmmmm :3:

aaaaa senin haberin yok, anam bi hamarat bu ..benim ki adı tam takmış :1:pire nlglpdede :9: nasıl güzel bi mantı yapmış hamur yoğurmuş açmış minik minik kesmiş kapamış :nazar: oğlunun üniversiteli arkadaşlarını ağırlamış:32:aferin vallahi kadın geziyor tozuyor ama işini de hakkıyla yapıyor aynı ben :17:

Son düzenleme:
Back