• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Tek kelimeyle harikasınız. Ben böyle bişey görmedim ve inanın jeleseci kıskandım sizin gibi arkadaşları olduğu için. Çokgeçmiş olsun jelesec. Gergin güzel günler diliyorum:)

Şöyle bir ceeeeeee diyerek hemen kaçıyorum :10:

Keyiler bomba mı , okumadım geçmişinizi neler kaçırdım bilmiyorum.

Hafta sonu sınavlarım var , hiç çalışmamıştım şimdi yumurta + kapı + ben fena haldeyiz :52::52::52:

Pazardan sonra geyiğin dibine vurmayan ausencia yı , alın ne yaparsanız yapın :32:

Öpüldünüz güzeller, az zihin açıklığı dileyin bana , belki tutar :24:

Kötüyüz ya biz,duamız tutmaz.Gene de can-ı gönülden başarılar:23:

Topik derinnn bir sessizlikte:51: Amaa bizim sağımız solumuz hiç belli olmaz.Uyuduğumuzu zannedenler sakın sevinmeyin bir anda ortalığı yakar geçeriz:32:

Hadi dinleyinde kulakların pası silinsin biraz :118: SEVENE ZULÜM EDERİM, YAKAR GEÇERİM A YUSUF CEMMUL SEVGİLERİMLE - YouTube

BEN SENİN YERİNDE OLSAM PILIMI PIRTIMI TOPLAR GİDERİM :10: gecenin bu saati içime canavar kaçtı galiba:33:

günaydınnnnnnnn

en güzel günler, en neşeli mayıslar bizim olsun:21::24::8::7::32:

güneş, temiz hava, masmavi gökyüzü, dostlarım, topikdaşlarım, sahip olduklarım ! hepinizin farkındayım....hepinizi seviyorum:16::16:

Topik derinnn bir sessizlikte:51: Amaa bizim sağımız solumuz hiç belli olmaz.Uyuduğumuzu zannedenler sakın sevinmeyin bir anda ortalığı yakar geçeriz:32:

Hadi dinleyinde kulakların pası silinsin biraz :118: SEVENE ZULÜM EDERİM, YAKAR GEÇERİM A YUSUF CEMMUL SEVGİLERİMLE - YouTube

BEN SENİN YERİNDE OLSAM PILIMI PIRTIMI TOPLAR GİDERİM :10: gecenin bu saati içime canavar kaçtı galiba:33:

aah balam ahh,
sessizlik demişsin ama bence herkes temizlikte:1: bahar geldi, ev ayrı, iş ayrı kalktı koptu..dolaplara girildi, çekmeceler boşaltıldı:23: çocukların küçülenleri verilip, sevaba girildi. tüller camlar, kapılar, heryer missss. bal dök yala :76:

jelocanım yoksa senin öyle değil mi:1: pok mu götürüyo:1: 3 erkek mıçıp batırdımı evi:52: ay benimki pür-ü pak, ışıl ışıl:32: çekemeyen anten taksın :36::27:

ben yıktım geçtim zaten sosyal medya sallandı fotolarla :nazar::9:

hiiiiiiiç bi yere gitmem k.k.nın demir başıyım :31: pılı pırtı sen topla :30:

günaydınnnnnnnn

en güzel günler, en neşeli mayıslar bizim olsun:21::24::8::7::32:

güneş, temiz hava, masmavi gökyüzü, dostlarım, topikdaşlarım, sahip olduklarım ! hepinizin farkındayım....hepinizi seviyorum:16::16:

Günaydın canlaaaaaaaar :54:

amin gönlü güzel kibar,sevgi dolu arkadaşlarım :16:en güzel günler bizlerin olsun inşallah :23: ben farkında olunmayacak gibi değilim zaten ışık saçıyorum :32:

bende seni seviyom :16:hepinizi seviyorum beste hariç :ssz:

aah balam ahh,
sessizlik demişsin ama bence herkes temizlikte:1: bahar geldi, ev ayrı, iş ayrı kalktı koptu..dolaplara girildi, çekmeceler boşaltıldı:23: çocukların küçülenleri verilip, sevaba girildi. tüller camlar, kapılar, heryer missss. bal dök yala :76:

jelocanım yoksa senin öyle değil mi:1: pok mu götürüyo:1: 3 erkek mıçıp batırdımı evi:52: ay benimki pür-ü pak, ışıl ışıl:32: çekemeyen anten taksın :36::27:

ben dolaplarımı halledeli çok oldu kezban :19:dağıttım dağılacakları :34:

nok götürsün hiç umrum değil önemli olan şu dönem seksüüüüü karnım :nazar::32:

Sakın kiloluyum deme düşer bayılırım.Çünkü seni çıtı pıtı minyon biri olarak kafamda canlandırdım.:31:

Oooooo sende beni hiç olmadığım biri gibi hayal etmişsin yahu tüylü:31:

Hem bekar , hem ÇITI PITI :52:

Boydan minyonum evet onu tutturdun :1: 1,63 ' e 62 kg .:12:

Günaydınlar bu arada herkese , evi missss gibi olanlara , ... götürenlere (bu sabah kibarlığım üzerimde ):24: hepinize günaydınlaaaaaaaaaaaaar :3:

.... aramızda yok ama birde kalbi ... götürenler var , onların hali nicedir yahu , iflah olmazlar :51:(sabah sabah bu sosyal mesajı neden verme gereği duydum bilemedim )

Ben gidip ders çalışayım en iyisi :ssz:

günaydın
benim çok uykum var yaa :14:

Son düzenleme:
Oooooo sende beni hiç olmadığım biri gibi hayal etmişsin yahu tüylü:31:

Hem bekar , hem ÇITI PITI :52:

Boydan minyonum evet onu tutturdun :1: 1,63 ' e 62 kg .:12:

Günaydınlar bu arada herkese , evi missss gibi olanlara , ... götürenlere (bu sabah kibarlığım üzerimde ):24: hepinize günaydınlaaaaaaaaaaaaar :3:

.... aramızda yok ama birde kalbi ... götürenler var , onların hali nicedir yahu , iflah olmazlar :51:(sabah sabah bu sosyal mesajı neden verme gereği duydum bilemedim )

Ben gidip ders çalışayım en iyisi :ssz:

Çıtı bıtı gönlü güzel ausencia günaydın :16:

benim ev nok götürüyor selamını aldım :1: Allah ıslah etsin onları iflah olmazlar diyorsan doğrudur :9: ( ben alttan mesaj vermeyi severim :)))

doktora yaptın çalışa çalışa canım ya :ssz:

Çıtı bıtı gönlü güzel ausencia günaydın :16:

benim ev nok götürüyor selamını aldım :1: Allah ıslah etsin onları iflah olmazlar diyorsan doğrudur :9: ( ben alttan mesaj vermeyi severim :)))

doktora yaptın çalışa çalışa canım ya :ssz:

Az kaldı canım , sırada o var :28:

Beynimi kötülüklerden arındırma yogası ders çalışmak benim için , hem siyaset okuyarak belki ilerde başkakan falan olurum , daha gencim önüm açık :52: çıtı pıtıyım da zaten :12:

İlk icraatımda hastanelerdeki estetik operasyonları sonrası , kıskananlar için (örnek ausencia) refakatçı yasağı getireceğim :33: ( nldglp , ogltkn :54: )

Tek kelimeyle harikasınız. Ben böyle bişey görmedim ve inanın jeleseci kıskandım sizin gibi arkadaşları olduğu için. Çokgeçmiş olsun jelesec. Gergin güzel günler diliyorum:)

Harika insanlarız gerçekten katılıyorum sana :21: onlar canlarım görünenle görünmeyeni ile hepsini çok seviyorum :16:saolsunlar varolsunlar :21:

çok teşekkürler nolac gergin gergin gezelim inşallah :34:

Az kaldı canım , sırada o var :28:

Beynimi kötülüklerden arındırma yogası ders çalışmak benim için , hem siyaset okuyarak belki ilerde başkakan falan olurum , daha gencim önüm açık :52: çıtı pıtıyım da zaten :12:

İlk icraatımda hastanelerdeki estetik operasyonları sonrası , kıskananlar için (örnek ausencia) refakatçı yasağı getireceğim :33: ( nldglp , ogltkn :54: )

kız bizim kızlar yüz yogasına sardılar :) beyin yogası da iyiymiş :28: ders çalış devam o zaman ben melek gibi biriyim hiç kötülük düşünmem bana gerek yok :32::9:

ahahahahah keşke kıskananlar senin gibi iyi niyetli olsa :ssz:kıskanan sen ol canım ya senden zarar gelmez:16:

Back